CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

EXISTĂ UN PLAN SECRET PENTRU A FI ADUŞI ÎN ROMÂNIA ÎNTRE 350.000 ȘI 1.000.000 DE IMIGRANȚI ? VIDEO


 

 

 

George Soros Attend Senate Hearing On Energy Market Manipulation

 

 

INFORMAŢIE-ŞOC: PLANUL SECRET PENTRU ROMÂNIA- Miliardarul american de origine maghiaro-evreiască George SOROS VREA SĂ NE ADUCĂ ÎNTRE 350.000 ȘI 1.000.000 DE IMIGRANȚI.

 

 

România este într-un real pericol! O armată de naivi își imaginează că dacă refugiații și imigranții economici care invadează Europa au ca obiectiv Vestul continentului, acest lucru este suficient pentru a ne feri de o colonizare masivă a țării noastre.

Ce nu înțeleg acești oameni care nu reacționează, este faptul că, odată ajunși pe teritoriul României, masele de refugiaţi arabi şi africani pot rămâne aici pentru totdeauna, deoarece nimeni nu garantează faptul că vor fi relocați în alte țări.

Cu alte cuvinte, România poate deveni o tabără pentru puhoaiele de refugiați, lucru care se poate termina cu naturalizarea lor.

Și pentru că mulți români au nevoie de probe ca să iasă din starea de autoliniştire, Codru Vrabie, reprezentantul ONG-ului Funky Citizens și colaborator la Fundația Soros-România, a vorbit la postul public de televiziune, despre un număr de 350.000 de refugiați pe care ar putea să îi primească România, făcând în acelaşi timp  referire și la un studiu care vorbește despre un milion de „refugiați”!!!

Vizionați acest videoclip  și minunați-vă!

 

 

 

 

 

 

 

Și pentru că mulți români au nevoie de probe ca să iasă din starea de autoliniştire, într-o emisiune de pe TVR,unde Codru Vrabie, reprezentantul ONG-ului Funky Citizens și colaborator la Fundația Soros-România, a vorbit la postul public de televiziune despre cifra de 350.000 de refugiați pe care ar putea să îi primească România, însă a făcut referire și la un studiu care vorbește despre un milion de „refugiați”!!!

Mai mult decât atât, individul a avut uriașul tupeu să vadă în… CASELE ROMÂNILOR PLECAȚI LA MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE, posibile adăposturi care ar putea să-i găzduiască pe imigranți, pentru a se putea integra în România !

După cum vedeți, acești agenți ai intereselor SOROSISTE nu vorbesc despre soluții de aducere în țară a românilor plecați, ci de soluții de înlocuire definitivă a acestora cu musulmani.

Și să nu uităm nicio clipă că George Soros a transferat nu mai puțin de 18 miliarde de dolari în rețeaua sa de ONG-uri, pentru a susține cu și mai multă forță politicile neomarxiste ale multiculturalismului, desființarea identităților culturale ale națiunilor şi discriminarea majorităților etnice, religioase și sexuale, în fața minorităților, totul în folosul „Noii Ordini Mondiale” la care visează el şi care ar putea să arate aşa :

 

 

 

 

 

 

 

 

CITIŢI ŞI :

https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2015/08/29/genocidul-popoarelor-europene-paneuropa-si-sinuciderea-etnica-planul-kalergi/

 

 

Sursa:

http://basarabialiterara.com.md/?p=27522

03/11/2017 - Posted by | LUMEA ROMANEASCA | , , , , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

    Comentariu de octavpelin | 06/11/2017 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.