CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Genocidul popoarelor europene. Paneuropa şi sinuciderea etnică – Planul Kalergi. VIDEO


 

 

Foto: Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, primind „Premiul European 2010“, acordat la fiecare doi ani pentru merite deosebite în procesul de unificare europeană de Societatea Coudenhove-Kalergi

„Ne confruntam cu cea mai periculoasa revolutie din istoria omenirii: revolutia statului impotriva omului. Ne confruntam cu cea mai grava idolatrie din toate timpurile: zeificarea statului” (Totaler Mensch – totaler Staat).

Si atunci ce facem? Facem un mega stat … Si cine-l va conduce?Intr-un discurs postat pe site-ul European Union, alaturi de alti masoni, este elogiat si Richard Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972), care a fost şi mare francmason, fiind considerat ca “părintele fondator” al Uniunii Europene (UE).

Cartea sa,“Idealismul practic” (1925), susţine ideea unei Europe unite, în cadrul unui guvern centralizat, neales de nimeni, prototipul unui guvern unic mondial.

Planul lui Kalergi a fost descris foarte concis de scriitorul austriac de extrema dreapta  Gerd Honsik, (născut pe 10 octombrie 1941 Viena), un proeminent negationist al Holocaustului

“Kalergi proclamă abolirea dreptului de autodeterminare, eliminarea națiunilor prin intermediul unor mișcări separatiste etnice sau imigrația alogenă de masă, pentru a crea un amestec multietnic hibrid, ușor controlabil de către clasa conducătoare. Kalergi crede că elita conducătoare trebuie să creeze şi să mențină în mod deliberat amestecul multietnic, în scopul de a controla totul mai bine. Dar, mai întâi, elita va elimina democrația – puterea cetăţenilor.

Apoi, elita va elimina poporul-naţiune prin amestec etnic, înlocuind astfel rasa albă, cu o rasă amestecată, ușor de controlat. Prin desființarea principiului egalității tuturor în fața legii, evitând pedepsirea şi critica adusă minorităților prin legi speciale, masele vor fi suprimate”.

 

 

Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene

 

 

Imigrarea în masă e un fenomen ale cărui cauze sunt abil create de Sistem şi pe care propaganda multietnică se chinuie să îl reprezinte ca fiind inevitabil.

Trebuie sa conştientizăm o dată pentru totdeauna, că nu este vorba de un fenomen spontan.

Ceea ce se încearcă să se afişeze ca fiind fructul ineluctabil al istoriei, în realitate este un plan studiat în jurul mesei şi pregătit de decenii pentru a distruge complet chipul Vechiului Continent.

 

PANEUROPA

Puţini ştiu că unul dintre principalii ideatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat genocidul programat al popoarelor europene.

Este vorba de un personaj obscur a cărui existenţă este ignorată de mase, dar pe care cei puternici îl consideră ca fiind tatăl fondator al Uniunii Europene.

Numele său e Richard Coudenhove Kalergi.

El se mişcă în spatele cortinei, departe de reflectoare, reuşind astfel să atragă în pânzele sale pe cei mai importanţi şefi de stat, care aususţinut şi promovat proiectul său de unificare europeană. [1]
În 1922, la Viena, pune bazele mişcării „Paneuropa” care are ca scop instaurarea unei Noi Ordini Mondiale bazată pe o Federaţie a Naţiunilor condusă de Statele Unite.

Unificarea europeană ar fi constituit primul pas spre un unic Guvern Mondial.
Cu instaurarea fascismelor în Europa, Planul se deteriorează, iar uniunea Paneuropeană e constrânsă să se dezbine, dar după al Doilea Război Mondial, Kalergi, mulţumită unei activităţi frenetice şi neobosite, dar şi cu susţinerea lui Winston Churchill, din loja masonică B’nai B’rith şi a unor ziare ca şi New York Times, reuşeşte să obţină aprobarea proiectului său din partea Guvernului Statelor Unite.

ESENŢA PLANULUI KALERGI

Contele Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi (n. 16 noiembrie 1894, Tokio, Japonia, d. 27 iulie 1972, Schruns, Austria), a fost un publicist,  politician  şi militant federalist european, de origine austriacă.

Kalergi, unul dintre parintii Uniunii Europene – Invictus

       Foto: Contele Kalergi

Este fiul ambasadorului Imperiului Austro-Ungar în Japonia Heinrich Graf von Coudenhove-Kalergi şi al soţiei japoneze a acestuia,  Mitsuko Coudenhove-Kalergi (n. Aoyama Mitsu,  1874, d. 1941).

El a văzut în sfârşitul Primului Război Mondial momentul ideal pentru a aduce în prim planul dezbaterilor publice vechiul „obiect al dorinţei”, adică o Europă unită.

Pe la inceputul anilor 20 ai secolului trecut, intra in loja masonica din Viena.

A pus bazele unei mişcări de unificare a natiunilor europene, care încă există, deşi rolul său este mult diminuat si a intemeiat  prima organizaţie neguvernamentala „europeista” de pe continent in 1922 cand fondeaza International Paneuropean Union sau Paneuropean Movement sau Pan-Europa Movement,

In 1923 publica manifestul „Paneuropa”.

 Opera sa, „Pan-Europa”, este un text interbelic   îndreptat împotriva miscarilor  naţionaliste ale vremii, propunand ca  obiectiv  principal,  integrarea europeana.

Deşi nu s-a reuşit o organizare a Europei Occidentale într-o formă federală, în 1947, Coudenhove a organizat primul congres al Uniunii Parlamentare Europene, în Gstaad, Elveţia.

Aici s-a stabilit că Consiliul Europei, înfiinţat în 1949, nu avea să fie numai un Consiliul al Miniştrilor, dar avea să conţină şi un corp consultativ, al adunării parlamentare.

Astfel începe istoria parlamentarismului european.

În 1950, oraşul Aachen i-a oferit Contelui Coudenhove-Kalergi, primul premiu internaţional Charlemagne (Karlspreis).

La puţin timp după, Uniunea Parlamentară Europeană a fuzionat cu Mişcarea Europeană înfiinţată de fiul vitreg al lui Winston Churchill, Duncan Sandys.

Mişcarea Europeană l-a ales pe Conte preşedinte de onoare, acesta fiind singurul cetăţean privat, acceptat alături de politicieni de mare clasă precum Konrad Adenauer, Winston Churchill, Alcide de Gasperi, Robert Schuman şi Henry Spaak.

Mişcarea paneuropeană merge alături, uneori interconectat, cu acţiunile de organizare a comunităţilor europene care au dus la formarea ulterioară a Uniunii Europene.

Ce a dat comunităţii europene

Contele Coudenhove-Kalergi a fost cel care a lansat, în 1923, ideea unei uniuni economice franco-germane, bazată pe cărbune şi pe mineru de fier.

Această idee a stat la baza înfiinţării CECO (Comunitatea Economică a Cărbunelui şi Oţelului), un sfert de secol mai târziu, soluţie pentru a scăpa Europa de un nou conflict franco-german, dar care a iniţiat procesul de integrare europeană.

Acelaşi Coudenhove-Kalergi a fost cel care a propus  Oda Bucuriei, din Simfonia a IX-a a lui Beethoven, imn al Europei unite şi tot el a fost sursa de inspiraţie a lui Churchill în apelul său la unitate europeană, cuvântat la Zurich, în septembrie 1946.

În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial.

El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesar ca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare, pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat, de către elita aflata la putere.

„Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.” [2]

Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici.

Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.
Eliminând mai întâi democraţia, adică guvernul poporului, apoi însuşi poporul prin amestecarea raselor, rasa albă trebuie înlocuită cu o rasă metisă uşor de dominat.

Eliminând principiul egalităţii tuturor în faţa legii şi evitând orice critică la adresa minorităţilor prin intermediul legilor extraordinare care să le protejeze, se va reuşi reprimarea maselor.
Politicienii acelor vremuri au dat dreptate lui Kalergi, puterile occidentale s-au  încredinţat planului său, iar băncile, mass-media şi serviciile secrete americane au finanţat aceste proiecte.

Şefii politicii europene ştiu bine că el e autorul acestei Europe, care se dictează prin Bruxelless şi Maastricht.

Kalergi, necunoscut opiniei publice, în clasele istorice şi printre deputaţi, este considerat tatăl Maastrichtului şi multiculturalismului. 

Noutatea planului său nu e cea de a accepta genocidul ca mijloc pentru atingerea puterii, dar cea de a pretinde crearea subumanilor, iar mulţumită caracteristicilor negative ale acestora ca şi incapacitatea sau instabilitatea, să se garanteze toleranţa şi acceptarea „rasei nobile”. [3]

Imagine similară

DE LA KALERGI ÎNAINTE

Deşi nicio carte de istorie nu vorbeşte despre Kalergi, ideile sale au rămas principalele surse de inspiraţie ale actuale Uniuni Europene.

Convingerea că popoarele Europei trebuiesc amestecate cu negrii şi asiatici pentru a distruge identitatea şi pentru acrea o singură rasă metisă, se află la baza tuturor politicilor comunitare adresate integrării şi apărării minorităţilor.

Ideile lui Kalergi se regasesc in politica actuală a UE privind imigrația în masă, cu diverse legi de protecție a imigranţilor, sub masca unui umanitarism care vizează în secret distrugerea identității europene și crearea unei rase mixte, manipulată de elita conducătoare.

UE i-a îndoctrinat pe europeni, prin mass-media oficială (controlată tot de elite) să tolereze și să accepte multiculturalismul; dar, adevăratul scop este acela de a-i converti pe europeni în indivizi cu nicio coeziune etnică, istorică sau culturala.

Nu este vorba de principii umanitare, ci de directive emise cu o determinare nemiloasă pentru realizarea celui mai mare genocid din istorie.

În onoarea sa a fost constituit premiul european Coudenhove-Kalergi care la fiecare doi ani premiază europeiştii care au ieşit în evidenţă prin punerea în practică a planului criminal Kalergi.

Printre aceştia găsim şi nume de calibrul cancelarului german, Angela Merkel sau al lui Herman Van Rompuy, primul președinte permanent al Consiliului European.

 

 

Foto: La 16 noiembrie 2012  președintele Consiliului European Herman Van Rompuy a fost decorat  cu Premiul European Coudenhove-Kalergi 2012 în cadrul unei întruniri  speciale care a avut loc la Viena, pentru a sărbători cei nouăzeci de ani de mișcare pan-europeană.

  În spate este simbolului Uniunii Pan Europene: o cruce roșie, care are  pe fundal un soare de aur, semnul rozicrucienilor, o organizaţie aflată în legătură strânsă cu Francmasoneria.

Incitarea la genocid se găseşte şi la baza indemnurilor constante ale ONU de a oferi adapost milioanelor de imigranţi, pentru a compensa scăzuta natalitate europeană.

Conform raportului difuzat la începutul noului mileniu, Ianuarie 2000, pe nume „Population division” al Naţiunilor Unite la New York, intitulat:

„Emigrări de schimb: o soluţie pentru populaţiile în declin şi îmbătrânite, Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi.”

Rămâne tulburatoarea intrebare: cum e posibilă o estimare atât de precisă, dacă imigrarea nu este un plan stabilit concret de forte oculte ?

Ceea ce se stie sigur e că scăzuta natalitate ar putea fi uşor inversată prin măsuri potrivite care să susţină familiile. 

La fel de sigur este că patrimoniul genetic european nu se poate proteja prin introducerea unui patrimoniu genetic diferit, ci doar se accelerează dispariţia acestuia.

Singurul scop al acestor măsuri e cel de a denatura complet popoarele, transformându-le într-o masă de indivizi fără nicio coeziune etnică, istorică şi culturală.

 G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi când afirmă:

„Ceea ce oriunde in lume trebuie să se aplice e să se practice limitarea naşterilor şi căsătoriile mixte, şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică ce depinde de o autoritate centrală”. [4]

Imagini pentru timbru kalergi photos

Foto: Timbru comemorativ austriac în onoarea lui Kalergi

CONCLUZIE

Incitarea la genocid stă la baza apelurilor constante  care ne recomandă insistent să acceptăm milioane de imigranți pentru a ne ajuta cu natalitatea care, vezi doamne, e foarte scăzută în Uniunea Europeană.

Dacă imigranţii sunt vitali pentru întinerirea ţărilor bogate ale Europei, cum se face că românii, bulgarii, polonezii, sârbii şi alte rase albe europene NU SUNT PRIMIŢI CU BRAŢELE DESCHISE?

De ce se deschid porţile doar arabilor, negrilor şi asiaticilor? Angela Merkel a declarat de curând că Germania, până în anul 2050 va primi milioane de imigranţi ARABI!!!

 

Dacă privim în jur, planul Kalergi, pare că s-a realizat în întregime.

Suntem martorii deprecierii Europei. Axioma „Noii Civilizaţii” susţinută de evanghelizatorii „multiculturalismului”, inseamna  adeziunea la amestecul etnic forţat.

Europenii sunt naufragiaţi în metisare, prin scufundarea în valurile de imigranţi afro-asiatici.

Căsătoriile multirasiale  produc în fiecare an mii de noi indivizi de rasă mixtă: „copiii lui Kalergi”.

Educația în Germania în primii ani de viață | Ziarul Românesc Germania

Foto: Evoluţii în şcolile germane…

Acest val uriaș de imigranți care a pătruns în Europa ca în brânză, ca într-un sat fără câini, miroase de la o poștă a plan de invadare extrem de bine pus la punct, realizat chiar cu complicitatea unor factori de decizie din Europa, o invazie care poate să aducă și mii de potențiali teroriști, alături de adevărații refugiați, o invazie care se aliniază directivelor Noii Ordini Mondiale ai cărei reprezentanți au planificat de la începutul secolului răsturnarea componenței etnice a Europei, amestecarea raselor, totul pentru a slăbi și a dilua identitatea națiunilor europene și pentru a le face, în acest fel, mai ușor de controlat.

Imigrantii vor crea haos in Europa !

În concluzie, trezirea ! Suntem de mult în război !

Sub dubla presiune a ignoranţei şi tâmpeniei „umanitariste” trambitate de mijloacele de comunicare în masă, s-a impus europenilor negarea propriilor origini, facandu-i sa uite astfel de propria identitate etnică.

Susţinătorii Globalizării nu contenesc să ne convingă că a renunţa la identitatea noastră etnică  e un act progresist şi umanist si că nationalismul e greşit.

G.Brock Chisholm, fostul director al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), demonstrează că a învăţat bine lecţia lui Kalergi, atunci când afirmă că :

„Ceea ce oriunde in lume trebuie să se aplice e să se practice limitarea naşterilor şi căsătoriile mixte, şi asta cu scopul de a crea o singură rasă într-o lume unică ce depinde de o autoritate centrală.”

Constituţia României scrie la art. 3, alin. 4  spune așa:

„Pe teritoriul României nu pot fi colonizate sau strămutate populaţii străine.”

Ce facem acum ? Anulam Constitutia sa-i facem pe plac doamnei Angela Merkel sau lui Barack Obama sau, mai bine zis, Grupului Bilderberg ?

Trebuie sa conştientizăm, o dată pentru totdeauna, că nu este vorba de un fenomen spontan.

Imigrarea în masă, este un fenomen ale cărui cauze sunt abil create de Sistem şi pe care propaganda multietnică se chinuie să îl reprezinte ca fiind inevitabil.

Ceea ce se încearcă să se afişeze ca fiind fructul ineluctabil al istoriei, în realitate este un plan studiat şi pregătit de decenii de puternice forte dupranationale, pentru a distruge complet chipul Vechiului Continent.

Mai mult ca oricând, e necesar să reacţionăm la minciunile Sistemului.

Nu avem altă alegere, alternativa e sinuciderea etnică…

 

NOTE

[1] Printre urmaşii din prima clipă sunt şi politicienii cehi Masarik şi Benes, la fel ca şi bancherul Max Warburg care a pus la dispoziţia lui Kalergi primii bani pentru proiect, 60.000 de mărci.

Cancelarul austriac Monsignor Ignaz Seipel şi următorul preşedinte austriac Karl Renner şi-au asumat responsabilitatea de a conduce mişcarea Paneuropeană.

Kalergi însuşi anunţă faptul că alţi politicieni francezi aprobau mişcarea sa, pentru a reprima recuperarea Germaniei.

Astfel, primul ministru francez Edouard Herriot şi guvernul său, ca şi liderii britanici din toate sectoarele politice şi redactorul şef de la Times, Noel Baker, au căzut în mecanismele acestui conspirator.

În final a reuşit să îl atragă pe însuşi Winston Churchill. În acelaşi an, cel care mai târziu urma să fie genocidul ceh a 300.000 de sudeţi germani, Edvard Benes, a fost numit preşedinte onorific.

Până în acest moment el a ignorat complet existenţa lui Kalergi, dar negocia cu Mussolini pentru restrângerea dreptului autodeterminării austriecilor pentru a favoriza mai mult popoarele victorioase, dar a eşuat.

În infinita listă de politicieni ai secolului XX, de menţionat în mod special sunt Konrad Adenauer, fostul ministru al justiţiei spaniol, Rios şi John Foster Dulles (EEUU).

Fără să respecte fondamentul democraţiei şi cu ajutorul ziarului New York times şi al New York Herald Tribune, Kalergi a prezentat Congresului American planul său.

Dispreţul pe care îl avea faţă de guvernul popular l-a exprimat într-o frază din 1966, în care aminteşte activitatea sa de după război: „Succesivii 5 ani ai mişcării Paneuropene au fost dedicaţi mai ales acestui obiectiv: prin mobilitarea parlamentelor se forţau guvernele să construiască Paneuropa”.

Ajutat de Robert Schuman, ministrul de externe francez, Kalergi reuşeşte să scoată de sub controlul Germaniei propriaproducţie de oţel, fier şi cărbune şi să le transfere suveranităţii supranaţionale, adică antidemocratice.

Apar alte nume: De Gasperi, trădătorul autodeterminării tirolezilor de sud şi Spaak, liderul socialist belgian.

Kalergi pretinde că vrea să stabilească pacea între poporul german şi cel francez prin urmaşii lui Clemenceau, cei care au creat planul genocid de la Versailles.

În anii 20 alege culoarea albastră pentru steagul Uniunii Europene.

Rolul de conducere al lui Kalergi în cosntruirea Europei multiculturale şi în restricţionarea puterii executive a parlamentelor şi guvernelor e evident şi în zilele noastre şi se demonstrează prin conferirea premiului „Coudenhove Kalergi” de către cancelarul Helmut Kohl drept  mulţumire pentru urmarea  planului, ca  jertfă şi adorare a puterii personajului din partea masonului şi politicianului european, primul ministru al Luxemburgului, Junker.

În 1928 s-au adăugat celebri politicieni şi masoni francezi: Leon Blum (mai târziu prim ministru), Aristide Briand, E.M. Herriot, Loucheur. Printre asociaţii săi se întâlneau şi alte nume ca şi scriitorul Thomas Mann şi fiul Kaiserului, Otto von Absburg.

Printre promotorii, dincolo de cei deja menţionaţi, se întâlnesc şi Churchill, CIA, loja masonică B’nai B’rith, New York Times şi toată mass-media americană.

Kalergi a fost primul căruia i s-a oferit premiul Carlomagno în localitatea Aachen; iar când l-a primit Adenauer, Kalergi era prezent. În 1966 păstrează contactele cu cei mai importanţi colaboratori.

Toţi cei care au primit acest premiu fac parte din cercul de prieteni ai lui Kalergi şi sunt masoni, sau se străduiesc să reprezinte interesele SUA în Germania.

În anul 1948 Kalergi reuşeşte să convertească „Congresul europarlamentarilor” din Interlaken într-un instrument prin care să oblige guvernele să îşi întoarcă atenţia spre „chestiunea europeană”, adică să îi realizeze propriul plan.

Tocmai atunci se formează Consiliul European, iar la conducerea delegaţiei germane îl găsim pe Konrad Adenauer sprijinit de CIA.

(Gerd Honsik, „Planul Kalergi”)

[2] Kalergi, „Praktischer Idealismus”

[3] Honsik, cit.

[4] „USA Magazine” 12 august 1955

Surse: art 31.ro/planul-kalergi-genocidul-popoarelor-europene/; expunere.com/planul-kalergi-genocidul-popoarelor-europene ; http://identità.com/blog/2012/12/11/il-piano-kalergi-il-genocidio-dei-popoli-europei/

Publicitate

29/08/2015 - Posted by | POLITICA | , , , , , , , , ,

41 comentarii »

 1. trebuie recitit cu atenție și ulterior să spui ca olteanul la zoo când a văzut girafa : așa ceva nu există….

  Apreciază

  Comentariu de misu | 18/09/2015 | Răspunde

 2. Mai putin conteaza cate asemenea planuri exista pentru Europa, fapt este ca spatiul nostru e protejat de campuri energetice si entitati care in ultima vreme si-au facut simtita prezenta din nou. Semnele premerg intotdeauna si sunt cat se poate de limpezi.

  Apreciază

  Comentariu de den | 23/09/2015 | Răspunde

 3. In Noul Testament se vorbeste ca neamurile vor fi chemate la Judecata, fiindca neamurile aleg binele de rau in functie de ancestralitate, dincolo de momente de intunecare sau deriva. Iar a te ridica impotriva Randuielii e tot una cu a te ridica impotriva Hristosului care s-a intrupat in mijlocul celui mai pacatos dintre ele incercand sa le salveze pe toate.

  Apreciază

  Comentariu de den | 23/09/2015 | Răspunde

 4. Eu cred acelasi lucru, inclusiv faptul ca subumanii tai din care fac parte si teroristii sunt finantati de oricine altcineva decat de musulmani, teoria mea era ca exista 2 specii de oameni ( ca sa intelegi vezi articole stiintifice disparitia Omului de Neanderthal si evolutia lui Homo Sapiens, doar ca primul nu a disparut… ), iar una dintre rase , atentie la grupa sanguina si la RH nu s-a combinat niciodata cu cealalta, prin voia Domnului … ce nu pot spune si scrie este calea cea dreapta.
  Ma indoiesc de : existenta terorismului musulman ( citeste Coranul in limba romana , este cea mai pacifista religie ), satanismul din muzica rock, evolutia bisericii ortodoxe de la marea schisma.
  Manuela

  Apreciază

  Comentariu de Manuela | 15/11/2015 | Răspunde

  • Este o religie pacifista (Islam = Pace),numai ca orice religie are extremistii sai (vezi inchizitia medievala sau Cruciatii crestini din Evul Mediu).
   Nimeni nu contesta ca aceia erau crestini,tot asa cum nimeni nu poate nega ca descreieratii fundamentaliosti care savarsesc atentate, de multe ori sacrificandu-se odata cu victimele, sunt musulmani devotati.
   Nu nvad ce legatura are cu terorismul cu evolutia ortodoxiei sau cu disparitia neanderthalienilor…

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 16/11/2015 | Răspunde

   • Islam =supunere…nicidecum pace. Iar problemele pe care le aduce islamul intr-o societate europeana sunt infinit mai multe si nu se rezuma doar la atentate.

    Apreciază

    Comentariu de Anne | 12/10/2017

  • Islam nu este o religie pacifista! Coranul adevărat nu au voie să-l citească “ necredincioșii” cum spun ei. Ei traduc doar ce vor ei. Exista ediții in alte limbi, ft vechi, in care scrie ca oriunde pune musulmanul piciorul, acela este pământul lui; sau ca musulmanii au datoria sfânta sa cucerească toată lumea, sa instaureze islamul peste tot iar cei care se opun sa fie omorâți. Dacă sunt prea mulți și nu pot fi omorâți toți, atunci au datoria sa le ia toate bogățiile, sa-i lase in religia lor, dar sa le plătească anual in aur si bunuri etc

   Apreciază

   Comentariu de Luci | 11/12/2019 | Răspunde

 5. Bun si cei de facut?

  Apreciază

  Comentariu de armanuion | 27/11/2016 | Răspunde

 6. ot ne ferim sa spunem lucrurilor pe nume.
  Daca esti intr-o pozitie publica (si nu numai) si ai constiinta si curajul sa-ti exprimi opiniile
  – indeosebi cele ce nu se incadreaza in ”Conspiratia Politically Correct” prescurtat CPC- risti sa-ti pierzi pozitia si sa fii izolat in cadrul societatii.

  Trecand peste aceasta introducere vreau sa spun ca, din nefericire, poporul roman este pe punctul de asi pierde identitatea etnica.
  O adevarata catastrofa care totusi se incadreaza in tendinta europeana (caci suntem europeni si noi, nu-i asa?).
  Si cine ne va lua locul? Uitati-va in jurul vostru si veti avea raspunsul.
  Vreau inca o data sa-mi exprim convingerea ca, in conditiile politice actuale, poporul roman (ceea ce mai ramane din el) pierde batalia pentru pastrarea caracterului sau etnic.
  Fenomenul acesta este foarte accentuat in privinta Romaniei dar nu ii este exclusiv.
  Aici este vorba de un tablou mai larg, in care se poate vedea cum caracteristicile etnice europene sunt desfiintate potrivit unui plan bine pus la punct.

  Tarile europene, indeosebi cele din vestul continentului, si-au construit in mai bine de 1500 de ani o identitate spirituala / religioasa, / culturala / lingvistica etc remarcabile.
  Planul diabolic de distrugere a identitatii europene, pus la punct de forte anti-europene oculte care nu accepta existenta acestui standard inalt de comparatie ce il reprezinta
  civilizatia europeana si care a inregimentat mai toata clasa politica, mass media si o buna parte din intelectualitatea Europei si Americii de Nord in numele ipocritului si criminalului
  concept ”POLITICALLY CORRECT”este raspunzator, in buna parte, si de ce se petrece in Romania.

  In opinia mea rezultatul celui de al II lea razboi mondial a declansat un proces care evolueaza intr-o singura directie si care va duce in aprox. 200 de ani la distugerea civilizatiei
  europene cu consecinta tragica a disparitiei omului european asa cum era el la sfarsitul secolului treacut.
  Vom deveni, in Europa si America de Nord, o populatie de metisi.

  Fara cultura (dar cu manele si dansuri din buric), fara preoti (dar cu imami si cu biserici transformate in moschei), fara femei frumoase pe strada (dar obligate sa se mascheze cu niqab –
  numai ochii se vad – caci daca nu fac asta sunt violate direct pe trotuare), fara idealul nostru umanist european de care au profitat si pe care l-au deturnat cei din CPC (dar cu ideile
  de ev mediu a hoardelor barbare care invadeaza Europa) acesta reprezinta obiectivul final a celor care ne vor raul.

  Toate celelalte etnii au dreptul la identitatea lor ca sunt japonezi, chinezi, mongoli, indieni, negri, arabi, polinezieni etc.
  Etnia alba (evit sa scriu rasa caci traim sub cenzura, nu-i asa?) nu mai are de mult dreptul sa-si apere identitatea sa.
  Noi oamenii albi, pedepsiti pentru impertinenta noastra de a fi construit cea mai dezvoltata civilizatie din toate timpurile, nu suntem nici macar lasati sa ne exprimam in apararea noastra.
  In acest sens strict consider ca cenzura actuala derivata din aceasta aberatie a ”politically correct” este mai restrictiva decat cea din timpul comunistilor fara sa trec peste
  faptul grav ca sunt comunistii care au declansat acesta dezordine etnica in Romania.

  Iar Romania lor (a tiganilor) va deveni o tara kitsch , cu palate de maharajahi facute din furat. visul acestei caste de sarantoci de cand au plecat din Punjab – India cu mai bine
  de o mie de ani in urma.
  Acesti expulzati din India devin cu fiecare zi ce trece mai multi, mai agresivi, mai inchisi in traditiile castei lor pe care vor sa le impuna la ceea ce a mai ramas din
  poporul Valaho-Moldo-Transcarpatic Roman.

  Pentru tiganii din Romania istoria, cultura si traditiile acestei tari nu le spune mare lucru.
  Ei sunt o armata de invazie iar Roamnia, tavalita de valul nemerniciei lor, nu este pentru ei decat un cap de pod catre restul Europei.

  Doamne ajuta.

  Apreciat de 1 persoană

  Comentariu de Ovi Alde | 10/02/2018 | Răspunde

 7. Patria este locul din inima noastra unde putem sa ne recunoastem.

  Mai intai un gand pios pentru imensul roman care a fost Neagu Djuvara. Dumnezeu sa-l tina in mare cinste in imparatia sa.
  Am avut sansa, in peripetiile mele, sa cunosc o multime le oameni.
  De toate categoriille.
  Acum, dupa mult zbucium, ma asez cu mine insumi, fata in fata, si ma privesc calm si asezat.
  Tot ce am vazut si am inteles in viata mea se ordoneaza si capata sens.
  Iar fara sa vreau gandul meu se intoarce, mereu si mereu, catre tara pe care am parasit-o cu multi ani in urma. Tara pe care, far sa vreau, o vad asa cum am lasat-o dupa evenimentele de la sfarsitul anului 1989.
  Au trecut anii de la plecare mea . Au plecat apoi multi, prea multi dintre etnicii romani in randul carora ma consider si eu. Unii vorbesc de peste 4 milioane.
  Stiu ca sunt multe discutii privind faptul ca unii dintre noi am plecat in afara, ca am intors spatele tarii noastre si ca in felul acesta, secatuind-o de resursele sale umane active, am fi intarziat dezvoltarea ei. Dar nu trebuie uitat un fapt: chiar daca noi sunteme departe cea mai mare parte dintre noi purtam patria in inima noastra (undeva inr-un loc sfant si curat) indiferent de locul une soarta ne-a imprastiat.
  Caci in acest articol, care face fara doar si poate parte dintr-o serie mai lunga si care urmareste acelasi obiectiv, vreau sa va comunic cateva din reflectiile mele privind raportul dintre tara, natiune, popor, patrie, patriot si etnie.
  Tara este locul sau teritoriul unde o natiune cu caracteristici etnice specifice apare si exista. Vorbim aici atat de caramida de baza a constructiei europene dar si de punctul de origine al umanismului european. Tara si natiunea (deci patria) sunt locul de plecare a constiintei europene din care au decurs apoi toate celelalte aspecte ale specificitatii europene.
  Natiunea este desigur o notiune destul de relativa pentru cei ce tin de curentul ”politically correct” dar eu cred ca poate fi definita ca acea parte majoritara din interiorul unui popor care este deja stabilizata etnic si care poseda constiinta propriei existente. Desigur ca in cadrul aceluiasi popor pot exista mai multe grupuri etnice dar conceptul de natiune este in asamblu atasat grupului etnic majoritar. Natiunea este un element fundamental care sta la baza umanismului european.
  De aceea avem diferenta inre cetatenie si nationalitate.
  Spunem de exemplu cetatean roman de origine (etnie) germana.
  Nu vom putea spune totusi un national roman de origine maghiara caci numele nationalitatii este carcteristica exclusiva a grupului etnic majoritar.
  Poporul este constituit din ansamblul locuitorilor unei tari indiferent de etnie.
  Patria cuprinde tara si natiunea. Notiunea de patrie este unul din elementele fundamentale a umanismului european.
  Patriotul, element esential al umanismului european, este totusi un concept ceva mai flexibil. Anumite bariere etnice sau/si de frontiere pot fi depasite cand mai ales este vorba de participarea la un proiect european comun. Patriotii europeni (indiferent de tara lor de origine) au elaborat in lungul timpului ansamblul de concepte de ceea ce astazi numim UMANISM EUROPEAN.Trecand peste aceasta paranteza patriotul poate fi definit ca varful de constiinta in interiorul unei patrii.
  Etnia sau caracterisica etnica de ansamblu a unui grup mai mare sa mai mic de persoane.
  Nu intamplator vreau sa discut despre aceasta notiune de etnie la sfarsitul pledoariei mele pentru sustinere luptei de rezistenta a natiunilor europene contra invaziei agresive la care sunt supuse incepand cu a doua jumatate a secolului trecut.
  Este un subiect fierbinte din cauza faptului ca un grup ocult de interese potrivnice Europei, in ansamblulul ei, constituit cam in aproximativ aceiasi perioada cand invazia impotriva tarilor europene a debutat (in acest sens nu cred in coincidente) duce o propaganda bine organizata si finantata pentru a stopa orice reactie de aparare si/sau de critica a situatiei actuale din partea opiniei publice europene (dar nu numai).
  Botezata ”politically coreect concept” sau daca vreti prescurtat PCC a aparut si s-a dezvoltat de-a lungul timpului intr-o caractita monstuasa care vrea sa inghita totul in calea ei.
  A inceput usor prin a infiinta si finanta tot felulul de organizatii si ONG-uri, profitand de dorinta oamenilor de a proteja mediul inconjurator, de a avea mai multe libertati individuale, si nu in ultimul loc de asi vedea aparate drepturile lor pe langa unele institutii publice.
  Fara discutie ca nu toate organizatiile care desfasoara acest tip de activitati fac parte din aceasta structura malefica a PCC.
  Au trecut apoi la faza urmatoare prin care au inregimentat mai toata clasa politica, mass media si intelectualitatea din Europa si America de Nord.
  Nu ultima faza la care asistam in acest moment este ce a cenzurii sau a autucenzurii (numiti-o cum vreti caci tot acolo ajungem). Intr-un comentariu precedent comparam cenzura PCC cu cea a PCR (cei mai in varsta stiu bine despre ce vorbesc).
  Ultima faza care ne-o pregatesc ”prietenii” nostri din PCC este distrugerea prin diluare a elementului etnic european.
  Cei care indraznesc sa contrazica in vreun fel perceptele impuse de acest nesanatos concept de ”politically correct” vor suferi de represalii proportionale cu pozitia pe care o ocupa si cu aria de vizibilitate de care dispun.
  In esenta ideea de baza este ca toti cei se opun distrugerii tarilor europene sa fie adusi la tacere sau eliminati din viata publica, jurnalistica sau cultural-artistica.
  Si pentru asi atinge scopurile, ei da, acesti inamici ai Europei si complicii lor dispun de mijloace financiere enorme.
  Un ultim exemplu: organizatia Open society (care colaboreaza cu Parlamentul european sic!)coordonata de cunoscutul anti-european George Soros a beneficiat recent de un don de 80 de miliarde de dolari din partea acestiua din urma.
  Revenind, in final, la conceptul de etnie vreau sa afirm aici ca dezvoltare si inflorirea tarilor europene au avut la baza motorul etnicitatii lor.
  La ora actuala, chiar daca Europa este in defensiva, continentul nostru este (luind in consideratie ansamblulul de elemente care pot contribui la un astfel de clasament) tot ce a putut omenirea sa dea mai bun. Vorbesc de prezent si nu de trecut si iau de asemenea in consideratie ca exista alte zone pe planeta noastra care au sau tind sa aiba un sandard apropiat de cel european. Daca priviti spre zonele apropiate ca nivel de dezvoltare de Europa veti constata ca la origine sau in momentul actual elementul etnic a jucat si joaca un element esential. Deci, ca sa-i dezamagezc pe eventualii mei critici PCC, rolul elementului etnic in dezvoltarea unei civilizatii nu ii este exclusiv Europei.
  Incercand sa reduca importanta elementului etnic pe ansamblulu continentului european elementele oculte ale PCC vor sa distruga originalitatea culturala si religioasa (da religia crestina a aparut in vechiul Israel dar a inflorit in Europa devenind deasemeni un fenomen foarte important din punct de veder cultural) cat si diversitatea si frumusetea traditiilor milenare europeene. In felul acesta acesti inamici ai Europei urmaresc ca in cateva sute de ani sa transforme continenetul nostru intr-un desert de spiritualitate daca nu pur si simplu inlocuirea civilizatiei europene cu una venita din alte parti.
  Daca aveti comentarii la acest articol sunteti bineveniti sa le faceti caci este tocmai schimbul de opinii si diversitatea de idei care a contribuit la aparitia si dezvoltare umanismului european.
  Va rog totusi sa pastrati un minim de decenta in exprimarile dumneavoastra.
  Multumesc.

  Apreciază

  Comentariu de Ovi Alde | 10/02/2018 | Răspunde

  • Djuvara este antiroman!

   Apreciază

   Comentariu de Luci | 11/12/2019 | Răspunde

   • Neagu Djuvara nu a fost antiromân, nici vorbă, numai că a făcut greseala să meargă pe linia unor teorii nesusținute de probe suficiente. Una dintre acestea a fost așa zisa origine cumană a primilor domnitori munteni ( Basarabii).

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 11/12/2019

 8. A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:
  Splendid.

  Apreciază

  Comentariu de liberlandraceblog | 12/12/2019 | Răspunde

 9. […] Genocidul popoarelor europene. Paneuropa şi sinuciderea etnică – Planul Kalergi. VIDEO […]

  Apreciază

  Pingback de Migrația uriașă la care asistăm în aceste zile readuce în actualitate Planul Kalergi și genocidul popoarelor europene « CER SI PAMANT ROMANESC | 05/09/2021 | Răspunde

 10. […] Genocidul popoarelor europene. Paneuropa şi sinuciderea etnică – Planul Kalergi. VIDEO […]

  Apreciază

  Pingback de Omenirea se află în fața ”Marii Înlocuiri”. EUROPA SE CREOLIZEAZĂ ca urmare a infiltrării masive prin migrație a populațiilor musulmane din Maghreb și Africa « CER SI PAMANT ROMANESC | 02/08/2022 | Răspunde

 11. […] Genocidul popoarelor europene. Paneuropa şi sinuciderea etnică – Planul Kalergi. VIDEO […]

  Apreciază

  Pingback de De ce se ascunde Adevărul privind motivele pentru care Marea Britanie a decis să părăsească Uniunea Europeană! « CER SI PAMANT ROMANESC | 04/12/2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: