CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

VIDEO SI GALERIE FOTO: PRIMUL PLAYBOY CLUB DIN LONDRA.


Primul Playboy Club s-a deschis în Chicago în 1960, şi ulterior la New York, New Orleans, Los Angeles, Kansas City, New Jersey,Jamaica şi în alte parti.

Oferta cluburilor cu iepurasi Playboy include  băuturi şi mancaruri,dar mai ales spectacole.

 A fi  membru al unui Playboy Club a devenit un simbol al statutului social,chiar dacă numai 21% dintre  titularii legitimatiei de membru merg la un club.

 Incasand 25  dolari pe an de la un membru al clubului,Playboy câştiga 25 milioane dolari pentru fiecare milion de membri.

Fara indoiala,acest aflux de venituri a condus la dezvoltarea impetuoasa a imperiului Playboy.

london-playboy-club1

Primul Playboy Club din Londra a fost deschis în 1965, după legalizarea  jocurilor  de noroc în Regatul Unit. Clubul Playboy din Park Lane a fost de asemenea primul Playboy Club din Europa.

london-playboy-club2

Fete playboy au fost transportate cu avionul din America, pentru a instrui iepuraşii Playboy – chelneriţe şi crupieri pentru clubul de la Londra.

london-playboy-club3

Se spune că Hugh Hefner, editorul Playboy, a fost inspirat cand a deschis şi cluburi de jocuri de noroc cu femei frumoase  imbracate in catifea, după ce a vizitat un lanţ de cluburi Gaslight in Chicago.

london-playboy-club4

Clubul  Playboy de la Londra a inceput curand sa fie bântuit  de cei bogati si celebri, inclusiv de celebritati ca  Frank Sinatra.

london-playboy-club5

Actorul  francez, Jean-Paul Belmondo, frumoasa blonda  Ursula Andress şi actorul american James Garner se bucură de  mâncarea  preparata la clubul Playboy din Londra .

london-playboy-club6

Prezenţa criticilor de arta  şi a unor scriitori precum  Kenneth Tynan, arată că intelectualii, de asemenea, se bucura  de spectacolul oferit de  club.

london-playboy-club7

 Woody Allen, la Londra Playboy Club

london-playboy-club8

In 1972, unele dintre  chelneriţele- iepurasi  la  clubul Playboy din Londra au  înregistrat un album ca „Singing Bunnies”.

london-playboy-club9

 În 1974, fetele Bunny clubului  au intrat în grevă pentru că au vrut sa fie admise  ca membri ai Sindicatului  General al Muncitorilor  din Transporturi „.

london-playboy-club10

Clubul Playboy din Londra s-a inchis îîn anul 1981, după  ce licenta pentru jocuri de noroc  nu i-a fost reînnoita.

london-playboy-club11

Clubul Playboy va reveni la Londra la 30 de ani după ce a fost închis.  Noii  iepuraşi-crupieri au  fost instruiti  intensiv timp de peste 11 săptămâni iar salii de joc i s-a dat un aspect  modern de designul conceput de Casa de modă Marchesa.

Story: BBC prin amusing planet.com

11/06/2011 - Posted by | DIVERTSMENT | , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.