CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Ministerul Educației este acuzat de subminarea intereselor naționale românești!


Dr. Mihai Tîrnovean, președintele Asociației Calea Neamului: Simbolurile identitare românești sunt primele pe lista neagră!

Dr. Mihai Tîrnoveanu, un militant implicat activ în susținerea identității românești din Harghita, Covasna și Mureș scrie pe Facebook că o nouă lovitură adusă învățământului vine prin ,,Codul de conduită” emis de Ministerul Educației, care a interzis ,,promovarea simbolurilor identitare” în universitățile din România!

Asta după ce Istoria Românilor a fost scoasă din programa școlară și introdusă în schimb ca materie obligatorie ,,Istoria evreilor. Holocaustul”.

Art. 6 din respectivul cod prevede: este interzisă promovarea simbolurilor identitare, imaginilor și faptelor cu caracter fascist, legionar, rasist sau xenofob; promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni de genocid contra umanității și de crime de război etc”.

De remarcat este că simbolurile identitare sunt pe primul loc în această listă neagră fiind totodată asimilate cu cele rasiste sau xenofobe!

Dar ce înseamnă simboluri identitare? Tricolorul, Imnul, Eroii, Voievozii, Martirii! Ortodoxia cu toți sfinții români se încadrează la această „faptă” interzisă de codul corectitudinii politice bolșevice! Sfinții noștri Părinți, Mărturisitorii temnițelor comuniste sunt simboluri identitare românești! 1Decembrie, 24 ianuarie, 27 martie sunt simboluri identitare! Portul național este simbol identitar! Mihai Eminescu este simbol identitar!

Ce faceți tovarăși? Ii interziceți pe toți? Interziceți România în România?

Vă acuz de epurare identitară națională, de subminarea conștiinței naționale a generației tinere, a forței ei de reacție împotriva agresiunilor străine și vă anunț totodată că ne vom împotrivi, vom fi prezenți în demersuri cât se poate de concrete care vor încălca Codul vostru de distrugere a tineretului român!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Dr. Mihai Tîrnoveanu

 21-04-2024  

23/04/2024 - Posted by | LUMEA ROMANEASCA | , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.