CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Tulburator…Ce spunea Jewish Chronicle din Londra in data de 4 aprilie 1919


 

Ziarul israelit Jewish Chronicle din Londra, scria in ziua de 4 aprilie 1919:

„Conceptiile bolsevice sunt in majoritatea punctelor in armonie cu ideea de iudaism.”

La acea data 477 din cele 545 de oficialitati bolsevice erau evrei.

Ce spunea Winston Churchill in Illustrated Sunday Herald, din data de 8 februarie 1920:

“Din zilele lui Weishaupt, Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza.

A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19.

Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.“

https://i0.wp.com/fotos.fotoflexer.com/ef50385a540ce5e8690177d4c6b2fe22.jpg

http://fotos.fotoflexer.com/8f19493462104325834589ac89734984.jpg

Walther Rathenau, 24 decembrie 1921, in Wiener Freie Presse:

„Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei, ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii”

Acest personaj (1867–1922), a fost un politician evreu, scriitor, ministru de externe in timpul  Republicii de la Weimar.

 Fiul lui Emil Rathenau, a avut legaturi stranse cu masoneria. Lider industrias in vechiul imperiu german si in noua republica, a fost unul din fondatorii Partidului Democrat German care in 1921 a devenit  ministru al reconstructiei si in 1922 ministru de externe.

Insistenta sa ca Germania sa accepte integral obligatiile Treaty of Versailles, precum si Tratatul de la Rapallo cu Uniunea Sovietica i-a infuriat pe nationalisti.

Vladimir Lenin, in culmea gloriei sale fiind, spunea:

“Statul nu functioneaza asa cum ne-am dorit. Masinaria nu se supune. Se vede un om la volan si pare ca o conduce, dar masina nu merge in directia voita de el. Se misca insa dupa dorinta altor forte.”

Cititi si: Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

 

De fapt, masinaria se misca dupa cum doreau ELITELE. Nici nu se putea altfel …

Sa ne amintim ca Leon Trotsky (Lev Davidovich Bronstein, 1879 – 1940), revolutionar evreu rus, teoretician marxist, lider al revolutiei din octombrie, al doilea dupa Lenin, este cel ce dupa o vizita in SUA la greii camatariei planetare, se intoarce cu sume enorme de bani pentru finantarea bolsevismului:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

De chestiunile acestea nu se vorbeste de azi de ieri…

Sa ne amintim de exemplu de Louis Thomas McFadden (1876-1936), Chairman al United States House Committee on Banking and Currency in anii 1920-1931.

Iata o mostra din discursul sau anti – ELITE din perioada trimfului nazist din Germania:

“Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare.

Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania.

Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte.

Toate acestea au fost facute cu banii nostrii. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

Tot el acuza bancherii de pe Wall Street ca au subventionat revolutia bolsevica prin intermediul Federal Reserve Board si ca au cauzat deliberat Marea Depresie.

A platit insa pentru lupta sa. Odata s-a tras asupra lui iar mai apoi a fost otravit …

Sa vedem cine sunt personajele (toti evrei) enumerate de Winston Churchill, plus inca altele:

Adam Weishaupt

Johann Adam Weishaupt (n.6 februarie 1748 – d. 18 noiembrie 1830 , a fost un filosof si scriitor german, fondator al societatii secrete intitulata “Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai tarziu cunoscuta sub denumirea “Ordinul Iluminatilor”.

Weishaupt a absolvit liceul iezuit,  a studiat dreptul, filosofia, istoria  si a fost  profesor universitar de drept canonic (romano- catolic).

Ordinul Iluminaților,  era întitulat de fapt Bund der Perfektibilisten, „Liga” sau „Uniunea Perfectibililor”, supranumit și Bienenbund, „Ordinul Albinelor”. Numele de taină al lui Weishaupt, ca membru al organizației, era „Spartacus” .

Weishaupt a sustinut ca numele „illuminati”provenea din vechi scrieri si insemna “cei care detin lumina”.

image

 

Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului al XIX – lea, a fost primul profet al “Ordinului”, cel care a intocmit  doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – “Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, “Liga Dreptilor” lui Karl Marx sau “Decembristii” lui Cernisevski .

Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

2) Abolirea proprietatii private;

3) Abolirea mostenitorilor;

4) Abolirea patriotismului;

5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

6) Abolirea crestinismului.

În Masonerie  (și anume într-o loja din Munchen), Weishaupt a fost cooptat în 1777, cu pseudonimul Sanchoniaton.

Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick.

Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi.

La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic.

Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu .

Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten:

“Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu.

Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica“.

10/11/2014 - Posted by | ISTORIE | , , , , , ,

Un comentariu »

  1. […] via Tulburator…Ce spunea Jewish Chronicle din Londra in data de 4 aprilie 1919 « CER SI PAMANT ROMAN…. […]

    Apreciază

    Pingback de Tulburator…Ce spunea Jewish Chronicle din Londra in data de 4 aprilie 1919 « CER SI PAMANT ROMANESC | radupopescublog | 10/11/2014 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.