CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

PAȘAPORTUL DE VACCINARE fost născocit cu 20 de luni înainte să izbucnească actuala criză sanitară


Pașaportul Covid, pregătit încă din 2018!

Cei mai mulți dintre noi am auzit despre pașaportul Covid (sau pașaportul de vaccinare) abia după apariția pandemiei, când guvernele lumii au început să ceară o astfel de dovadă tuturor celor care doreau să călătorească transfrontalier sau să meargă în diverse locuri publice.

Însă ideea de pașaport de vaccinare a fost născocită de cei care controlează omenirea cu vreo 20 de luni înainte să izbucnească această criză sanitară.

Informațiile „scăpate” în presă arată că încă de pe atunci se vorbea despre restricționarea accesului în anumite țări și regiuni.

A fost gândit un întreg eco-sistem Covid, un viitor în care fiecare aspect al vieții noastre va fi monitorizat și reglementat conform capriciilor și fanteziei unor stăpâni rămași în umbră.

Aprilie 2018, foaie de parcurs

Așadar, propunerea inițială pentru pașaportul de vaccinare a fost publicată pentru prima dată în data de 26 aprilie 2018 de către Comisia Europeană, scrie jurnalistul Nicholas Cezar în publicația https://www.national.ro.

Ignorată de mass-media, propunerea ca fiecare om să aibe un pașaport de vaccinare a fost îngropată adânc într-un document stufos care trata „cooperarea consolidată împotriva bolilor ce pot fi prevenite prin vaccinare”.

La începutul lui 2019 a fost lansată și o foaie de parcurs (cu obținerea unei propuneri legislative până în 2022!), iar aceasta avea ca acțiune principală „examinarea fezabilității dezvoltării unui card/pașaport comun de vaccinare pentru cetățenii europeni”, care trebuie să fie „compatibil cu sistemele informatice electronice de imunizare și recunoscut pentru utilizare transfrontalieră”.

Termeni cum ar fi „combaterea ezitării vaccinării” și „focare neașteptate” au fost menționați în propunerea C.E. Alte puncte au inclus „sprijinirea autorizării vaccinurilor inovatoare, inclusiv pentru amenințările emergente la adresa sănătății publice”. Recunoașteți scenariul? Documentul admitea faptul că „industria producătoare de vaccinuri are un rol-cheie în îndeplinirea obiectivelor descrise”, drept pentru care se stabilește drept obiectiv asumat de UE „îmbunătățirea capacității de producție și stocarea vaccinurilor”.

Septembrie 2019, Summitul global privind vaccinarea

Consolidarea „parteneriatelor existente și colaborarea cu actorii și inițiativele internaționale” au însemnat puncte importante pe agenda de lucru. În context este menționat summitul global privind vaccinarea, programat anul următor.

Într-adevăr, reuniunea cu pricina a avut loc la 12 septembrie 2019, la Bruxelles, în Belgia, cu doar trei luni înainte de izbucnirea Covid-19. Și de data asta presa mainstream a trecut în viteză peste acest subiect. Summitul global privind vaccinarea a fost organizat de Comisia Europeană în cooperare cu Organizația Mondială a Sănătății și structurat în jurul a trei mese rotunde:

1. În vaccinuri avem încredere, 2. Magia științei, 3. Vaccinurile protejează pe toată lumea, peste tot.

Participanții la summit au fost lideri politici, reprezentanți la nivel înalt din ministerele Sănătății, șefi ai Națiunilor Unite, cadre universitare de top, profesioniști din domeniul sănătății și oameni de știință, ONG-uri și, bineînțeles, industria farmaceutică. Big Pharma i-a trimis la Bruxelles, printre alții, pe Seth Berkley, CEO GAVI, și Nanette Cocero, președintele Pfizer Vaccines.

Cine beneficiază de pașapoartele Covid

Ca un făcut, agenda discutată atunci a fost implementată până la cel mai mic punct, iar azi, în prag de 2022, pașaportul de vaccinare este pe punctul de a deveni obligatoriu în toată Uniunea Europeană.

Beneficiarul major al acestor pașapoarte de vaccinare este unul singur. Big Pharma!

Pentru a se dovedi eligibil să călătorească în străinătate sau măcar să vizioneze un film la cinema, omul de rând va trebui să-și împărtășească dosarele medicale cu toate corporațiile de pe mapamond. Totul va fi public, nimic confidențial. GDPR, rest in peace!

Afacerea pe care o vânează giganții Big Pharma a depășit un trilion de euro doar în anul 2021. Și viitorul sună bine… pentru industria farmaceutică și cea de armament;

Pentagonul a intrat puternic pe piață dezvoltând un microcip care poate detecta prezența coronavirusului chiar înainte de apariția primelor simptome.

Pentru cetățean, însă, viitorul nu este roz. Deja în anumite regiuni de pe glob (India, de exemplu) s-a lansat un controversat proiect intitulat „Fără vaccin, fără salariu”.

Toate acestea nu sunt întâmplări, ci reprezintă doar o bucățică din viitorul ce ne-a fost deja scris de alții.

Publicitate

03/01/2022 - Posted by | ANALIZE | , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: