CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

STATUI ÎNCHINATE SATANEI. DECODAREA SIMBOLURILOR DE PE O STATUIE A LUI BAHOMET DIN AMERICA. VIDEO


Astazi suntem expuși la o tranzitie periculoasă concepută să împingă lumea creștină către o nouă religie: Satanismul.

DECODAREA SIMBOLURILOR DE PE STATUIA LUI SATAN
De James Morgan BBC Stiri, Washington DC

O statuie controversată dezvelită de Templul Satanic la o ceremonie secretă în Detroit a atras proteste.

Dar cine este figura cu cap de țap?
Și ce simbolizează elementele statuii?
Statuia de bronz are o înălțime de aproape 9 ft(2,7m) și prezintă un țap hermaphrodit înaripat cunoscut sub numele de Baphomet, flancat de doi copii zâmbitori.

DECLARAȚIA din AMERICA: “Satana îți vrea copiii!” – ARMONIA MAGAZINE – USA

Aceasta a costat 100.000 dolari (£ 64,000) pe sutele de sataniști pentru a vedea-o dezvăluita.
Pe termen lung, Templul Satanic vrea să mute piesa la 900 mile distanta (1450 km) sud-vest și sa o ridice vizavi de monumentul “Zece porunci”, în afara orasului Oklahoma City, Capitol Building.
Acest plan a fost insa aruncat la cos atunci când Curtea Supremă din Oklahoma a decis că utilizarea proprietății de stat în beneficiul unei religii este interzisă în conformitate cu constituția statului – soarta atât a statuiei sataniste cat și a monumentului Zece Porunci este acum neclara.

Numele Baphomet


Numele datează din timpul Inchiziției și al torturii Cavalerilor Templieri, precursorii Masoneriei moderne, în jurul anului 1100 care, potrivit cronicarilor francezi ai Cruciadelor, au mărturisit că se închină unui idol păgân numit Baphometh.
Unii savanți cred că „Baphometh” a fost pur și simplu o corupție a numelui „Mahomet” – profetul Muhammad.
Dar de-a lungul anilor, pe măsură ce misterul și speculațiile din jurul Templierilor au crescut, la fel și interpretările cuvântului și înțelesul său.
O interpretare elaborată a condus chiar și intriga din thrillerul istoric Da Vinci Code al lui Dan Brown, unde cuvântul Baphomet este decodat și tradus în „Sophia” sau înțelepciune.

Baphometul lui Eliphas Levi


Cea mai cunoscută imagine modernă a lui Baphomet a fost desenată în 1856 de ocultistul francez Eliphas Levi, în cartea sa “Transcendental Magic: Its Doctrine and Ritual”- “Magicul transcendental: doctrina si ritualul lui”
El a avut în vedere un țap hermaphrodit înaripat cu o torță între coarne și o pentagramă pe frunte.
Brațele sale purtau cuvintele latine SOLVE (separa) și COAGULA (uneste) – puterile de „legare și pierdere” uzurpate de la Dumnezeu.
Desenul lui Levi a fost sursa de inspirație pentru noul monument al Templului Satanic.
„Conține toate aceste opusuri binare – deasupra și dedesubt, parțial animal, parțial uman. Bărbat și femeie”, spune Greaves.
„Întruchipează opusurile și sărbătorește contrastele.”
Teme de preferinta in ritualul Masonic modern.

Baphomet – Freimaurer-Wiki

Salutul cu două degete
Două degete la mâna dreaptă punctând în sus și două punctând în jos la mana din stânga, ceea ce înseamnă „ca mai sus, așa mai jos”.
Aceste cuvinte și gestul de însoțire sunt familiare ocultiștilor si masonilor. Ele sunt extrase din lucrările antice ale lui Hermes Trismegistus, ale cărui scrieri au devenit populare în timpul Renașterii și Reformei.
Expresia este folosită și în legătură cu știința, universul și Dumnezeu, dar Levi a scris că, făcând gestul, Baphomet-ul său „exprimă armonia perfectă a milei cu dreptatea”.

Doi copii mici
Sperăm ca copiii să vadă acest lucru ca pe o operă de artă frumoasă – nu ai de ce să te temi. Asta simbolizează copiii”, spune Greaves.
„Fața țapului are o expresie neutră. Nu este demonic, feroce sau monstruos – așa cum o fac oamenii să fie – dacă te uiți la ea fără bagajul cultural a initiatului.
Dar copiii chiar nu au de ce să se teamă de Satana?
Nu cred că copiii care se apropie de monument fără a fi amorsați de propagandă vor găsi ceva oribil în legătură cu acesta”, spune Greaves.
„Dar sa nu ne îndoctrinam copii. În cea mai mare parte copiii sunt forțați să intre în religie. Asta e ceva ce cu siguranță nu ne pasă să facem.”
Dar manivela din spatele/spinarea copilului, invartita de Satana nu este ea insasi simbolul amorsarii? Si daca nu intra copii in religie ar trebui sa intre in Satanism? Cata ticalosie la aceste lifte sataniste ~ NT.

Patch "The Seal of Baphomet" | Ceres Webshop

Caduceul – bastonul cu doi șerpi încolăciți
Pe stomacul Baphomet este desenat/sculptat un vechi simbol grecesc doi șerpi încolaciti în jurul unui baston – bastonul purtat de Hermes și vestitorii lui.
Caduceul simbolizează comerțul, negocierea și reciprocitatea și a fost cooptat în desenul lui Baphomet de Levi.
“Pentru noi simbolizează reconcilierea contrariilor – ar fi a avea un monument satanic vizavi de unul creștin”, spune Greaves.
„Credem că este un mesaj puternic atunci când stă vizavi de cele zece porunci – puteți avea aceste dualități, diferențe fără conflicte.”

Sanii
Levi’s Baphomet a fost un țap hermaphrodit, cu sani, „dar am dat sanii jos”, spune Greaves. Templul nu a vrut să se implice într-o dezbatere despre gen, care ar putea distrage atenția de la ceea ce crede că sunt mesajele mai importante ale lui Baphomet. În schimb, spune el, băiatul și fata reflectă faptul că „dualismul bărbat-femeie” este evident văzut în Baphometul lui Levi.

Pentagrama – steaua in cinci colțuri


Văzută atât pe fruntea Baphometului, cât și pe tronul din spatele lui, pentagrama/steaua este un simbol satanic recunoscut pe scară largă si de masoni – și apare adesea inversata.
Crucea Sfântului Petru este adesea inversată de asemenea – așa a fost în timpul ceremoniei de dezvelire a Templului Satanic.
„Această inversiune este percepția lui Satana. Le cere oamenilor să-și reconsidere fundamentul cultural, să se uite la dovezi și să-și reconsidere valorile”, spune Greaves.
Aveți această viziune unilaterală cu religia instituționalizată ca arbitri ai corectitudinii morale. Aceasta îi împiedică să ia în considerare dacă acestea ar putea fi incorecte astăzi cu privire la probleme, cum ar fi căsătoria gay și drepturile de reproducere. Este adevărat că nu trebuie să te identifici cu Satana pentru a-ți asuma aceste cauze. Dar imaginea lui Satana rezonează pentru noi.”- spune Greaves

Baphomet Waterfall Incense Burner | TheWitchery.Ca

Torța între coarne
Torța cunoașterii este cornul mijlociu – glorifică căutarea cunoașterii. Am pus o mare valoare pe care – este într-adevăr centrală pentru convingerile noastre, în general”, spune Greaves.
După cum a scris Levi: “Flacăra inteligenței care strălucește între coarnele sale este lumina magică a echilibrului universal, imaginea sufletului ridicată deasupra materiei, deoarece flacăra, în timp ce este legată de materie, strălucește deasupra ei.”

Inscripţii
Acestea nu au fost încă adăugate, dar Templul Satanic a dat detalii despre planurile lor într-o declarație de anul trecut.
Pe partea din față a statuii, deasupra pentagramei inversate, va fi unul dintre cele șapte principii fundamentale ale Templului Satanic: „Spiritul compasiunii, înțelepciunii și dreptății trebuie să prevaleze întotdeauna asupra cuvântului scris sau rostit.”
Partea din spate a plăcii de piatră va afișa un pasaj din opera dramatică a lordului Byron, Cain, care spune: „Atunci cine a fost Demonul? Cel care nu v-ar fi lăsat să trăiți, sau cel care v-ar fi făcut să trăiți veșnic, în bucuria și puterea cunoașterii?”

Ce este Templul Satanic?

Satanic Statue Unveiled in Detroit Veils the Real Sata - Life, Hope & Truth


Grupul se descrie ca fiind „sataniști, seculariști și susținători ai libertății individuale”.
Înțelegem figura satanică ca un simbol al naturii inerente a omului, reprezentativ pentru eterna anchetă rebelă, luminată și libertate personală, mai degrabă decât o zeitate sau ființă supranaturală. Noi oferim în mod activ de informare și de a participa la afaceri publice în cazul în care problemele ar putea beneficia de raționale, intuiții satanice.”(prin https://www.infobrasov.net/satanismul).

Traducerea CD

26/10/2020 - Posted by | CREDINTA | , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: