CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Jegurile comuniste au înviat şi manifestează în faţa închisorii Piteşti, locul unde s-a aplicat cel mai atroce şi inuman experiment de distrugere a demnităţii poporului român


 

 

Câţiva tineri dezorientaţi, fluturând  steaguri roşii  cu secera si ciocanul, au apărut în fața închisorii din Piteşti unde a avut loc experimentul criminal comunist intrat în conştiinţa publică, sub numele de „Experimentul Piteşti”.

Prăpădiţii în cauză susţineau că fac parte din Partidul Comunist din România,  şi au afişat miercuri, steaguri comuniste în faţa fostei închisori Piteşti, unde în prezent se află un memorial al atrocităţilor comunismului.

În plus, acei neisprăviţi au găsit de cuviinţă să posteze  pe Facebook un mesaj jignitor la adresa celor care au suferit în teribilul Experiment Piteşti. 

 

 

 

 

Revoltător. Tineri cu steaguri comuniste în faţa fostei închisori Piteşti: „Locul unde jegurile anticomuniste au primit pedeapsa meritată“ FOTO

 

 

 

 

Ieri, o delegaţie PCdR a sfidat cu mult curaj mizeria fascistă numită „Memorialul închisorii Piteşti”, unde jegurile anticomuniste au primit pedeapsa meritată în timpul tovarăşului Gheorghiu-Dej. Glorie eternă tovarăşului Gheorghiu-Dej! Glorie eternă Armatei Sovietice eliberatoare!”, se scria în mesajul de rahat de  pe pagina de Facebook  a nemernicilor care se autointitulau membri ai „Uniunii Tineretului Comunist…”

Postarea respectivă a stârnit un val de reacţii şi numeroase comentarii, cea mai mare parte fiind negative, la adresa autorilor postării.

”Dacă trăiaţi voi în perioada aia comunistă nu ştiu dacă acum mai eraţi aşa viteji”, a scris un cititor.Un alt internaut, scria:

”Capacitatea multora de a nu înţelege este că îmbuibaţii de astăzi, sunt tovarăşii de ieri care te trimiteau la muncă forţată pe şantierele patriei, unde munceai în cele ma crunte condiţii, numai pentru vina că ai intrat in biserică, puşcărie grea dacă ai criticat sistemul…”

Pentru cei care nu ştiu, între 1949 şi 1951, la închisoarea Piteşti s-a desfăşurat  un experiment comunist, considerat a fi cel mai mare şi cel mai intensiv program de spălare a creierului prin tortură din ţările ocupate şi comunizate forţat de sovietici.

Din 2014, o parte din fosta închisoare comunistă de la Piteşti, a fost deschisă publicului şi mii de vizitatori din ţară şi din străinătate vin aici anual.

Scriitorul rus Aleksandr Soljeniţîn – laureat al Premiului Nobel pentru literatură – considera că experimentul de la Piteşti a fost „cea mai teribilă barbarie a lumii contemporane“, iar istoricul François Furet, membru al Academiei Franceze, spunea despre  „Fenomenul Piteşti“că a fost „una dintre cele mai cumplite experienţe de dezumanizare pe care le-a cunoscut epoca noastră“.

Estimările referitoare la numărul celor care au suferit în timpul acest experiment sunt cuprinse între aproximativ 1.000 şi 5.000 de persoane, scrie  ziarul Adevărul.

Ştiu oare imbecilii care au „manifestat” în faţa teribilei puşcării comuniste de la Piteşti ce a însemnat „experimentul” pus în aplicare  acolo între anii 149- 1951?

Dacă nu au aflat până acum,  să urmărească filmul ce urmează.

Să nu spună că  nu au ştiut cine au fost bestiile comuniste pe care le admiră…

 

 

 

Publicitate

20/09/2019 - Posted by | ISTORIE ROMÂNEASCĂ | , , , , , , , , , ,

2 comentarii »

  1. Sa va luam mortii in pula de fascisti! Traiasca marxism-leninism-maoismul! Traiasca Partidul Comunist din Romania! Traiasca tovarasul Gheorghiu-Dej! Fascismul va fi zdrobit! Traiasca Gandirea lui Gonzalo! MOARTE TUTUROR BURJUILOR!

    Apreciază

    Comentariu de vladred | 20/09/2019 | Răspunde

  2. Să o iau în pulă pe mă-ta de jeg fascist! Data viitoare îți vom băga toată familia în penitenciar! Trăiască Uniunea Sovietică! Trăiască Tovarășul Dej!

    Apreciază

    Comentariu de ViktorRed | 20/09/2019 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: