CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Efectul biologic dupa 50 de generaţii de căsătorii între veri primari musulmani


 

 

 

Imagini pentru casatorii musulmane photos

 

 

Efectul biologic la musulmani dupa 50 de generaţii de căsătorii intre veri primari.

Nikolai Sennels este un psiholog danez care a efectuat o ampla investigatie asupra unei probleme puţin cunoscute din lumea musulmană: rezultatele dezastruoase ale endogamiei provocata de casatoriile între veri primari sau numai între membrii unor familii înrudite.

Aceasta practică a fost interzisă în tradiţia iudeocreştina înca din timpul lui Moise, dar care este ceva obişnuit în lumea musulmană de la Mahomed pâna azi şi va continua sa fie, fiindca Mohamed este cel mai important exemplu şi autoritatea supremă asupra modului de viaţă musulman, inclusiv în privinţa căsatoriei.

 

 

 

Harta răspândirii Islamului pe glob

 

 

 

Endogamia în lumea musulmană a facut practic un rău ireversibil rezervei genetice a popoarelor musulmane şi sanatăţii fizice şi psihice a acestora.

Sennels spune ca aproape jumatate din toţi musulmanii din lume sunt endogamici.

În Anglia, mai mult de jumatate din imigrantii pakistanezi sunt casatoriti cu veri primari, in Danemarca numarul de imigranţi pakistanezi este in jur de 40%.

Numarul endogamicilor este enorm şi în alte tari musulmane: 67% in Arabia Saudita, 64% in Iordania si Kuwait, 63% in Sudan, 60% in Irak, si 54% in  Emiratele Arabe.

Dupa BBC, endogamia explica de ce 33% dintre copiii pakistanezi din Anglia se nasc cu trasformări genetice recesive, exista un risc ridicat de decese şi malformaţii .

Alte consecinte ale endogamiei includ riscuri majore de moarte intrauterina şi posibilitatea de până 50% sa moara copilul la nastere.

Diminuarea capacitatii intelectuale este o alta consecinţă devastatoare a casatoriilor intre veri.

Investigaţiile lui Sennels arata că urmaşii rezultaţi din aceste căsătorii endogame au coeficientul de inteligenţă mai mic cu 10-16 puncte, iar abilităţile lor sociale se dezvoltă mult mai încet.

Riscul de-a avea un coeficient de inteligenţă mai mic de 70 şi a fi clasificat drept „retardat”, este de patru ori mai mare la copiii endogamici, comparativ cu ceilalţi copii.  

Sennels spune:

„Capacitatea de a se bucura de cunoaştere şi gândire abstractă, este pur și simplu mai mică în lumea islamică.” El observă că în lumea arabă se traduc doar 330 de cărti în fiecare an, ceea ce reprezintă aproximativ 20% din ceea ce se face numai în Grecia.

In ultimii 1200 de ani de Islam, doar 100.000 de cărţi au fost traduse în limba arabă, acelaţi număr de cărţi fiind traduse în Spania doar intr-un an.

Şapte din 10 turci nu au citit niciodată o carte.

Sennels subliniază dificultăţile pe care acest fapt le creează pentru musulmanii care doresc să reuşeasca in Occident:

„Un IQ mai mic şi o religie care interzice gândirea critică,  vor face cu siguranţă mai dificil pentru mulţi musulmani să reuşeasca în societatile noastre.”

Numai nouă musulmani au caştigat Premiul Nobel, iar dintre aceştia cinci au primit Premiul Nobel pentru Pace.

Revista Nature arăta că numai 10% din lucrările de investigare ştiintifică vin din ţări musulmane ceea ce înseamnă un articol la milion de locuitori.

In Danemarca, ţara de origine a lui Sennels, copiii musulmani sunt extrem de numeroşi in randul celor cu nevoi speciale. O treime din bugetul pentru scolile daneze este consumat  de educatia specială.

In Copenhaga, între 51% şi 70% dintre copiii debili şi cu dizabilităţi au capacitatea de invătare grav afectată. Studiile indică faptul ca în sistemul scolar danez

64% dintre elevii cu părinţi arabi continuă sa fie analfabeţi după 10 ani.

Rata de abandon scolar a copiilor imigrantilor în scolile daneze este de doua ori mai mare decât cea a copiilor danezilor.

Bolile psihice sunt de asemenea o cauză. Cu cât sunt mai apropiate înrudirile de sânge, cu atât sînt mai mari riscurile de schizofrenie şi demenţă.

Aceasta ar putea explica de ce mai mult de 40% dintre criminalii nebuni din punct de vedere clinic din Danemarca sunt imigranţi. In SUA situaţia este asemănătoare.  

Potrivit lui Sennels, „un studiu efectuat pe 300.000 de americani arată ca majoritatea musulmanilor din SUA au un venit mai mic, sunt mai puţin educaţi si au locuri de muncă mai rele decât ansamblul populaţiei.”

Acesta a adaugat că :

Nu încape nicio indoială că la musulmani  traditia căsatoriilor între rude apropiate le-a distrus rezerva genetica.

Primii şi cele mai mari victime ale Islamului, sunt chiar musulmanii. Simţul realităţii şi necesitatea de a proteja civilizatia occidentala de ravagiile Islamului dicteaza o opoziţie viguroasa impotriva răspandirii acestei ideologii intunecate si periculoase.

Aceste realităţi dure trebuie sa fie luate in considerare atunci cand sunt stabilite politici publice legate  de imigratia din tarile musulmane şi construirea de moschei.

Totodată, citind acest date, întelegem de ce este numit Planul Kalergi, planul genocidului popoarelor europene.

 

 

 

CITIŢI ŞI :

 

https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2015/08/29/genocidul-popoarelor-europene-paneuropa-si-sinuciderea-etnica-planul-kalergi/

 

 

 

 

Sursă:  Karen Smith – Efectul biologic la musulmani https://cairnsnews.org/2015/09/30/muslims-suffer-insanity-low-iq-recessive-disorders-from-1400-years-inbreeding

http://nocompulsion.com/muslim-biological-fallout-from-50-generations-of-first-cousin-marriages

prin rezistentacrestinablog.wordpress.com

29/10/2016 - Posted by | CREDINTA | , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. Oameni buni, apreciez intenția bună, dar învățați un pic să traduceți sau învățați un minim de statistică. Nu faceți nimănui un serviciu – și vouă în primul rând – cu traduceri de gen „Riscul de-a avea un coeficient intelectual mai mic de 70 si a fi clasificat de „retardat” este de 400% la copiii endogamici. ” – riscul este ceva prin definiție mai mic sau egal cu 100%. Risc CRESCUT cu 400% este cu totul altceva decât risc de 400% care este o absurditate, ba mai e și comic când scrii despre riscul de a fi retardați. Atenție la detalii!!

    Apreciază

    Comentariu de Al Opt | 10/01/2018 | Răspunde


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.