CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

DEZVALUIRI DIN JURNALUL LUI BIN LADEN REVELATE DE UN OFICIAL AMERICAN


Osama bin Laden

Osama bin Laden

Un oficial american a oferit noi detalii despre Osama bin Laden  din  jurnalul sau  personal, confiscat în timpul operaţiunii de eliminare a   liderului  al-Qaida.

CNN a citat un oficial american anonim spunand ca  jurnalul lui bin Laden  include informaţii cu privire la importante  atacuri planuite  asupra Statelor Unite , liste cu  date cheie pentru americani şi  îndrumări referitoare la  modalitati  de a ataca America.

Documentul menţionează New Yorkul  şi Washingtonul ca tinte ale atacurilor teroriste.. Se pare de asemenea ca Bin Laden  a avut ca ţintă căile  ferate, a declarat oficialul.

Alte documente confiscate in casa in care  bin Laden a fost ucis,  indică faptul că odiosul  terorist a comunicat cu alţi terorişti şi a primit răspunsuri de la ei.

Bin Laden a fost împuşcat mortal de forţele speciale americane în timpul unui raid la o resedinta a sa  din n oraşul pakistanez a Abbottabad la începutul lunii mai.

Sursa: RIA NOVOSTI

CNN mai spune că teroristul plănuia noi atentate în SUA de Ziua Independenţei, de Crăciun, dar şi la 11 septembrie, când se împlinesc 10 ani de la atacul asupra Turnurilor Gemene.

Potrivit unui oficial SUA, citat de CNN, jurnalul lui bin Laden include informaţii despre importanţa atacurilor asupra SUA şi o listă cu datele importante din calendarul american.

12/05/2011 - Posted by | PRESA INTERNATIONALA | , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.