CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Una din cele mai vehiculate teorii ale conspiratiei – Semnul Fiarei, implanturile cu microcipuri si controlul absolut al omenirii


 

 

 

 

 

 

Implanturile cu microcipuri si semnul Fiarei,una din cele mai vehiculate teorii ale conspiratiei

 

 

 

Una din cele mai cunoscute teorii ale conspiratiei ,vehiculata in prezent, este cea referitoare la implanturile cu microcipuri si la controlul absolut al omenirii.

Imaginati-va viitorul apropiat ,cand nu veti mai avea nevoie de card-uri bancare , de acte de identitate sau de chei pentru masina si casa !

De ce ? Pentru ca toate acestea vor fi introduse intr-un cip de marimea unui bob de orez si va vor fi implantate in interiorul organismului    ( suna a scenariu de film ,nu-i asa ?).

Imaginatia este cu un pas inaintea stiintei ,dar acest microcip exista deja de 10 ani !

Cand cipul si metoda de plata cu cod PIN au inceput sa fie aplicate in lumea intreaga ,au existat cativa oameni ingrijorati care s-au aratat speriati de o apocalipsa iminenta .

implanturile cu microcipuri si semnul fiarei

Nu mai avem mult pana la o epoca reprezentata adesea in filmele de la Hollywood, in care nu vom mai fi nevoiti sa ne batem capul cu coduri PIN, carnete de cecuri sau pasapoarte .

Totul in jurul nostru va fi inregistrat pe un cip de marimea unui bob de orez ,implantat in mana noastra dreapta ,unde poate fi citit sau urmarit prin ziduri si pe distante mari .

Exact un astfel de cip biometric implantabil ,capabil sa urmareasca o persoana pentru tot restul vietii , a fost ales marele castigator al editiei din 2003 a Expozitiei Internationale de Stiinta .Exista avantaje clare ale unui sistem bazat pe cipuri ,dar vom fi dispusi sa acceptam aceasta pierdere a intimitatii?

Unele grupuri religioase avertizeaza ca limitarea spatiului personal este cea mai mica dintre probleme .Citand din Biblie ,ei atrag atentia asupra faptului ca, daca societatea urmeaza aceasta cale invaziva ,va implini profetia de rau-augur facuta cu mult timp in urma :

” Si ea ii sileste pe toti , pe cei mici si pe cei mari , si pe cei bogati si pe cei saraci ,si pe cei slobozi si pe cei robi ,sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte ,incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde ,decat numai cel ce are semnul ,adica numele fiarei sau numarul numelui fiarei ; caci este numar de om .   Si    numarul   ei    este    sase   sute  sasezeci si   sase .” ( Apocalipsa 13:16-18 ) .

Conform lui Tim Willard ,director administrativ al revistei americane Futurists,numarul de asigurare sociala al fiecarei persoane va fi alcatuit dintr-o ” noua configuratie administrativa globala de 18 cifre ,formata din numere internationale ,care va permite ca oamenii sa fie urmariti oriunde in lume .”

implanturile cu microcipuri si semnul fiarei una dintre cele mai vehiculate teorii ale conspiratiei”Willard continua cu previziunea ca acest numar va avea forma a trei seturi de sase -6-6-6.

Conform aceleasi teorii ,va exista un singur guvern mondial ,impartit in zece natiuni      Una dintre aceste natiuni – Uniunea Europeana –   s-a format deja si este in curs de dezvoltare ,avand o moneda unica in majoritatea tarilor care fac parte din ea.

Daca refuzam acest ”semn ”, se crede ca nu ne vom mai gasi locul in societatea noua, care va fi creata in curand .

fc483rc483-titlu21

Unii prezic ca nu va exista nici o alternativa – cativa chiar sugereaza ca un program de identificare obligatorie a fost implementat deja ,iar guvernul injecteaza in secret cipuri in oameni care se supun unor operatii sau proceduri medicale de rutina .

  Cu siguranta , se lucreaza deja la crearea de cipuri pentru anumite categorii de persoane vulnerabile pentru care exista riscul de a se pierde ,ajungand in situatii periculoase – de exemplu ,cei care sufera de autism si bolnavii de Alzheimer -deci poate ca este doar o problema de timp pana cand conspiratia implantarii in masa a cipurilor se va transforma in realitate .

Oamenii de stiinta si companiile care lucreaza la aceasta tehnologie pretind ca avantajele vor fi mai mari decat dezavantajele .

Pe de alta parte , aplicarea sistemului ar putea prevesti apropierea Judecatii de Apoi …

Cititi si:  http://www.mixdecultura.ro/2013/12/ordinul-illuminati-si-noua-ordine-mondiala-adevar-sau-teorie-conspirationista .

Sursa: http://www.mixdecultura.ro/

 

29/03/2016 - Posted by | DIVERSE | , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.