CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

UNUL DINTRE CEI MAI RESPECTAȚI OAMENI DE ȘTIINȚĂ CONTEMPORANI susține că trăim într-o lume condusă de reguli create de o inteligență superioară


Unul dintre cei mai mari savanți ai lumii de azi vorbește despre Dumnezeu: “Consider că trăim într-o lume condusă de reguli create de o inteligență superioară”

Savantul japonez Michio Kaku (foto)a afirmat că a găsit dovezile existenței unei forțe ce stăpânește totul, relatează www.europe-israel.org via altarulcredintei.md

În condițiile în care majoritatea oamenilor de știință îl consideră un Einstein al zilelor noastre, concluziile la care a ajuns au o mare greutate…

Fizicianul Michio Kaku spune că a dezvoltat o teorie care dovedește existența lui Dumnezeu. Informația a creat diferite reacții în comunitatea științifică deoarece Kaku, așa cum spuneam, este considerat unul din cei mai importanți savanți a timpurilor noastre, unul dintre creatorii teoriei revoluționare a corzilor, teorie care încearcă să explice existența întregului univers, respectată în lumea întreagă.

Pentru a ajunge la concluziile sale, savantul japonez a folosit ceea ce el numește „tahioni de raze semi-primitivi”.

Tahionii* sunt particule teoretice capabile să „decodifice” problema Universului, a spațiului gol dintre particulele de materie.

După efectuarea mai multor cercetări, Kaku a ajuns la concluzia că trăim într-o «Matrice»:

“Consider că noi trăim într-o lume condusă de reguli create de o inteligență superioară și activă”.  “Credeți-mă, tot ce numim noi astăzi noroc, nu mai are nici un sens.”

“Pentru mine este deja clar, noi trăim într-un plan călăuzit de reguli care au fost create de o inteligență universală, și nu din întâmplare.”

traducere Victoria Botnari

TAHIONI: Particulă elementară ipotetică, a cărei viteză ar fi superioară celei a luminii;(dexonline.ro/definitie/tahion).

Teoria corzilor

Toate lucrurile din jurul nostru, vizibile sau nu, sunt formate din particule minuscule astfel că pentru mulți dintre noi mărimea lor este mai greu de înțeles. Spre deosebire de experiențele noastre de zi cu zi, aceste particule se deplasează cu viteze mari și ele pot fi observate numai cu ajutorul tehnologiei moderne.

Majoritatea oamenilor au auzit de atomi și mulți știu că aceştia sunt formaţi dintr-un nucleu care conține protoni ce au o sarcină electrică pozitivă și neutroni care sunt neutri din punct de vedere electric.

În jurul nucleului se află norul de electroni, cel care conține electroni încărcați electric negativ. Cu toate acestea, aceste particule subatomice nu sunt cei mai mici constituienţi ai materiei; (https://www.stiintaonline.ro/teoria-corzilor).

05/02/2023 - Posted by | CREDINTA | , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: