CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Corespondentul militar rus Aleksandr Sladkov:„Rusia va separa Ucraina de Marea Neagră, o va lipsi de statutul de ţară maritimă şi va ajunge în Transnistria”


Corespondentul militar rus Aleksandr Sladkov (foto), consideră că o luptă generală pe frontul ucrainean poate avea loc pentru Odesa, iar în caz de victorie, Rusia va separa Ucraina de Marea Neagră, o va lipsi de statutul de ţară maritimă şi va ajunge în Transnistria.

Potrivit Infotag, ziaristul rus a scris despre acest lucru pe canalul său de Telegram, prognozând evoluţia evenimentelor. El a mai menţionat că personal ”este împotriva distrugerii Moldovei şi pentru păstrarea acesteia în cadrul integrităţii confederale”, transmite publicația  Știri.md, reluată de https://timpul.md.

”Apropo, îi sunt recunoscător Chişinăului pentru regimul de facilități pe care le menţine pentru Transnistria din 1992: poţi zbura în capitala Moldovei şi apoi te duci în siguranţă la Tiraspolul rebel, fără a avea un blocaj sever. Dacă moldovenii nu vor crede basmul european despre ”războiul de succes cu Rusia”, totul va fi liniştit şi pozitiv pentru ţările noastre”, a mai scris jurnalistul rus.

De asemenea, acesta n-a exclus ca ”până pe 2 mai se va decide asaltul asupra Odesei și aproximativ totul în operaţiunea militară specială”.

”În acest sens, avem o gamă largă de manevre, flota noastră poate obține satisfacţie pentru crucişătorul ”Moskva”, iar marinarii din trupele speciale vor putea demonstra o versiune a modului lor clasic de operare.

Bineînţeles, a scrie este mai uşor decât a lua cu asalt oraşele, sunt de acord, dar a te preface că totul va decurge uşor nu est pe deplin util”, a scris Sladkov.

27/01/2023 - Posted by | LUMEA ROMANEASCA | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: