CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

CINE DOREȘTE DEPOPULAREA PLANETEI ?


Publicația online https://www.infobrasov.net, reproduce un articol apărut pe facebook.com sub semnătura lui Anatol Basarab, în care se argumentează că pentru cei puțini și ”deștepți” dezvoltarea explozivă a inteligenței artificiale face ca oamenii de rând să devină … inutili.

Cei puțini și deștepți nu mai au nevoie de cei mulți și ignoranți, pentru că munca acestora din urmă este înlocuită rapid de computere și roboți.
Timp de mii de ani oamenii au fost necesari, deoarece ei produceau tot ce era nevoie. Această stare de fapt s-a schimbat dramatic în ultimele decenii, iar astăzi suntem chiar noi cei care accelerăm propria noastră dispariție.

Aplaudăm astăzi apariția vehiculelor pilotate de computere, a programelor de analiză juridică care înlocuiesc avocații, a aplicațiilor care scriu pentru noi materiale de marketing, roboți care fac chirurgie, imprimante care construiesc orice, microfoane inteligente care spionează tot ce vorbim și construiesc în jurul nostru o lume artificială și manipulată de cei care produc tehnologie.
Publicația ”International Research Journal of Engineering and Technology” arată că până în anul 2030, vor fi afectate 56% din locurile de muncă ale profesorilor, 80% din locurile de muncă ale medicilor, 23% din cele ale juriștilor, și 30% din toate locurile de muncă ce necesită o pregătire academică.

Un alt articol publicat de ”Braincities” menționează noi tendințe în tehnologie, acestea incluzând tablouri pictate de roboți și piese muzicale scrise de computere. 
Rezultatul  ? 
Compania FOXCONN care produce echipamente pentru Apple și Samsung a redus numărul de angajați de la 110.000 la doar 50.000 restul fiind suplinit de 60.000… roboți.
În acest spirit, în provincia Guandong din China 505 fabrici au înlocuit zeci de mii de muncitori cu roboți industriali.
În SUA compania Walmart a anunțat că introduce 360 de roboți pentru curățenie.

Peste tot în lume militarii sunt înlocuiți cu drone, roboți și vehicule inteligente…
McKinsey Global Institute, departamentul de cercetare al companiei multinaționale de consulting McKinsey, apreciază că în următorii zece ani un milion de locuri de muncă vor fi înlocuite de inteligența artificială și că societățile dezvoltate din Vest vor trebui să instaureze regimuri autocrate pentru a stăvili haosul civil ce va fi asemănător marii crize economice din anii 1930.

Dacă este dificil să vă imaginați ce urmează, amintiți-vă că înainte de prima revoluție industrială în SUA 90% din locurile de muncă erau in agricultură iar după instaurarea noilor tehnologii a mai rămas doar 2% din populație să muncească în agricultură.


Așadar, ce să facă bogații planetei care produc tehnologie înaltă, cu miliardele de pălmași care nu mai sunt buni de nimic, dar care continuă să se înmulțească și să mănânce degeaba?

Concluzia este sumbră:


Dacă vrem să supraviețuim, trebuie să rămânem oameni, să refuzăm să acceptăm tehnologia de dragul tehnologiei, să păstrăm vie comunitatea reală, să refacem grupurile de oameni unite de interese comune și să rezistăm tentației de a câștiga cu orice preț un ban mai ușor, lăsând roboții să muncească în locul nostru.

Potentații vor să depopuleze planeta pentru că nu mai au ce face cu noi și este datoria noastră să nu-i lăsăm să ne înlocuiască total cu roboții lor.

Publicitate

10/12/2022 - Posted by | ISTORIE ROMÂNEASCĂ | , , , , ,

12 comentarii »

 1. Nici unul dintre bogății planetei nu este om de știință … Bogății știu doar cum să înșele , sa profite întrucât așa au făcut banii .
  Dezvoltarea tehnologică a fost începută de către inventatori , construita de ingineri și executată de meseriași .
  Nici în robot nu va inventa niciodată nimic indiferent de cantitatea de informații procesata . Cine spune că suntem prea multi , să își pună ștreangul de gat , să înceapă prin propriul exemplu dar nu se întâmplă asta …

  Apreciază

  Comentariu de Ovidiu Nicolaescu | 10/12/2022 | Răspunde

 2. Este o teorie a conspiratiei ca si altele. Cei bogati au nevoie de producatori de bunuri materiale si de consumatori, altfel le ar merge prost afacerile

  Apreciază

  Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 10/12/2022 | Răspunde

  • Au aflat de Georgia Guidestones (Pietrele îndrumătoare din Georgia, S.U.A.) şi susținătorii existenţei unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planetă care spun că o depopulare severă şi radicală a planetei ar reprezenta una din soluţiile salvatoare pentru omenire. Cum a apărut ideea, cine o susţine şi o finanţează ? Certitudine este doar conexiunea acestei „soluţii” cu una din cele mai sinistre ramuri ale ştiinţei – eugenia. SIDA, ebola, boala vacii nebune, gripa aviară, vaccinul anticancer col uterin la fetiţe, gripa porcină (AH1N1), controversata teorie a încălzirii globale nu sunt altceva decât elemente-instrument ale acestui sinistru „deziderat”.
   Henry Kissinger, fost Secretar de Stat al Administrației Americane sub doi preşedinţi are un rang înalt în organizația B’nai B’rith, în grupul Bildeberg și în Comisia Trilaterală, activează în Marea Lojă Elvețiană Alpina, Clubului elitist Bohemian și este un membru al Cluburilor Phi Beta Cappa, Cosmos, Federal City și Century. Ce zici de declaraţia acestui reprezentant marcant al „New World Order” (NWO) – Noua Ordine Mondială conform căreia „Prioritatea pentru lumea a treia este DEPOPULAREA” ?.
   Nu te tulbură declarația Prinţului (azi regele) Charles al Marii Britanii, un alt susţinător al NWO,care a avertizat că: „Dacă omenirea continuă să crească în acelaşi ritm accelerat, atunci vom avea de înfruntat o problema monumentală” ?

   Președintele american Theodore Roosevelt
   „Societatea nu face nici o afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia.”

   Sursa: http://www.dnalc.org/view/11219-T-Roosevelt-letter-to-C-Davenport-about-degenerates-reproducing-.html

   „Malthus a fost justificat, realitatea a fost surprinsa bine de Malthus. Lumea a treia este suprapopulata, este un dezastru economic, si nu exista nici un mod în care acestea ar putea ieşi din ea cu această populaţie în creştere rapidă. Filozofia noastră este: înapoi la sat „.

   Dr. Arne Schiotz, World Wildlife Fund, Director de conservare, a declarat astfel, în mod ironic, în 1984.
   Sursa: http://american_almanac.tripod.com/malthsay.htm

   Ted Turner
   „O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideal.”

   Sursa: http://www.aim.org/wls/five-percent-of-the-present-population-would-be-ideal

   Thomas Ferguson
   „Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: – trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…. Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni … Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile …Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra …. ”
   Sursa: http://www.depopulation.newworldorderuniversity.com/Wordpress/?p=92

   Alexander King
   „In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege dupa ele…. Dar , uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauzele. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea. ”

   Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991

   Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Club_of_Rome

   Paul Ehrlich
   „Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni … Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă.. . ”

   Paul Ehrlich , profesr la Stanford,în cartea : „Bomba numita Populaţie”

   Sursa: http://climategate.tv/2010/02/19/population-bomb-author-paul-ehrlich-suggested-adding-a-forced-sterilization-agent-to-staple-food-and-water-supply

   „Pamantul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii”.

   Merton Lambert, formator in cadrul Fundatiei Rockefeller.

   Dave Foreman
   „Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om”.”

   „Primele mele trei obiective principale ar fi : reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii.”
   Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/David_Foreman

   J. Cousteau
   „În scopul de a stabiliza populatia lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să il spun, dar este la fel de rău să nu-l spun. ”

   J. Cousteau, 1991 explorator şi reprezentant UNESCO
   Sursa: http://vftonline.org/XianAnarch/cause/cousteau.htm

   Mihail Gorbaciov
   „Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepţie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populaţiei. Reduceti populaţia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice. ”
   http://george-cosofret.blogspot.ro/2011/07/depopularea-planetei-marca-illuminati.html

   Dr. Henry Kissinger
   „Azi, America ar fi indignata dacă trupele ONU ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! Acest lucru va fi valabil mai ales dacă li s-a spus in prealabil că exista infiltrate in mijlocul lor amenintari din afara, indiferent dacă sunt reale sau fictive, care pun in pericol însăşi existenţa noastra. Aceasta va fi valabil si in cazul tuturor popoarelor din lume iar ele vor dori sa fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de catre oameni, mai ales daca bunastarea lor va fi garantata de către Guvernul Mondial. ”

   Dr. Henry Kissinger, Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991
   Sursa: http://www.thirdworldtraveler.com/Kissinger/Kissingers_Crimes.html

   David Rockefeller
   „Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială. ”

   Barbara Marx Hubbard (membra a grupului de reflectare Task Force Delta si spiritualista foarte cunoscuta) afirma: “Un sfert din umanitate ar trebui eliminat din corpul social. Noi suntem raspunzatori de procesul de selectie al lui Dumnezeu pe planeta Terra. El alege, noi distrugem.”
   Este dificil sa faci o afirmatie mai clara….

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 10/12/2022 | Răspunde

 3. PS- Recomand articolul https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2020/09/01/mesajul-ocult-al-pietrelor-indrumatoare-din-georgia-privind-instaurarea-noii-ordini-mondiale-video.
  După ce-l veți citi, nu mai aveți nici un motiv să spuneți că nu ați știut…

  Apreciază

  Comentariu de cersipamantromanesc | 10/12/2022 | Răspunde

  • alta prostie de teorie a conspiratiei nu cred asa ceva, nu cred ca a spus asa ceva cineva, mai ales Cousteau

   Apreciază

   Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 11/12/2022 | Răspunde

 4. CAPITALISTII SUNT IN STARE DE MULTE RELE, DAR ACESTEA SUNT PARERI INDIVIDUALE A UNOR PERSOANE IMPORTANTE DR NIMENI NU ISI RISCA POZIIA CA SA SPUNA SI SA FACA ASEMENEA TAMPENII. DIN ASTA TOTUSI SE POATE VEDEA CE NENOROCITI FORMEAZA CAPITALISMUL. AVEM MULTE RESURSE DAR ELE SUNT NEDREPT IMPARTITE INTRE BOGATI SI SARACI. NUMAI COMUNISMUL VA REZOLVA PROBLEMA ACEASTA CA FIECARE SA AIBA CE MANCA SI CE IMBRACA SI UNDE STA, CACI FIECARE GURA E INSOTITA DE BRATE CARE VOR TREBUI SA MUNCEASCA.IAR POPULATIA VA FI IMPUTINATA PRIN SCADEREA SPORULUI NATURAL NU PRIN ALTE MIJLOACE.

  Apreciază

  Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 11/12/2022 | Răspunde

  • Hai să nu ne prefacem că nu știm nimic de existența unor organizații (nu doar a unor persoane) care militează pentru reducerea drastică a populatiei planetei, cum ar fi:
   -Grupul Bilderberg
   -Masoneria

   -Cititi va rog si articolul:

   „IARNA DEMOGRAFICA„ și urmăriți video cu subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

   Acum are loc ultima etapa ce a mai ramas din partea finala a edificarii GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, însă d-ta nu vrei să știi , iar când ți se spune susții cu obstinație, fără nici un argument exact contrariul, doar de dragul de a fi contra.

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 11/12/2022 | Răspunde

 5. PS: E de mirare că nu ați observat că personajele pe care le-am înșirat anterior sunt membri activi ai unor organizatii care actionează printre altele și pentru reducerea masivă a populației planetei noastre.

  Apreciază

  Comentariu de cersipamantromanesc | 11/12/2022 | Răspunde

  • ASTA NU INSEAMNA CA SI CRED

   Apreciază

   Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 11/12/2022 | Răspunde

 6. Ce nu credeți?
  Nu credeți că există organizații care militează pentru eugenie și care au în rândurile lor potentați care finanțează acțiuni care au menirea să depopuleze planeta ? Vă amăgiți cu gândul că au nevoie de mână de lucru? Nu ați aflat că oamenii sunt din ce în ce mai mult inlocuiți în economie și nu doar în economie de roboți si de inteligența artificială?
  Ați face bine să vă informați și să aflați pe ce lume trăiți.

  Apreciază

  Comentariu de cersipamantromanesc | 12/12/2022 | Răspunde

  • sunt om de stiinta si nu cred toate tampeniile , dar apreciez buna vointa si unele dintre postarile de aici

   Apreciază

   Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 12/12/2022 | Răspunde

   • Cred că nimeni nu poate contrazice faptul că a fi om de știință înseamnă în primul rând să te documentezi și să ții pasul cu ultimele descoperiri.
    D-ta preferi să dai sentințe, fără a documenta afirmațiile făcute. În astfel de discuții nu merge să dai verdicte pe care să le susții doar cu afirmații de genul”nu cred pentru că sunt om de știință” sau ”nu cred pentru că…nu cred”, tocmai pentru că, oamenii de știință studiază mai întâi datele concrete și abia pe urmă emit păreri.
    Ori, până acum d-ta nu ai făcut altceva decât să negi și să contrazici, fără să vii cu contraargumente…

    Apreciat de 1 persoană

    Comentariu de cersipamantromanesc | 12/12/2022


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: