CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Activiștilor climatici nu le ajunge acțiunea de lichidare a fermelor de bovine, ei militează pentru sacrificarea a milioane de câini, chipurile pentru a combate încălzirea globală


SUA: Activiștii climatici intenționează să sacrifice milioane de câini pentru a combate încălzirea globală. CNN susține că dieta lor încălzește planeta cât a cincea țară a lumii.

Hrăniți animalele doar cu mâncăruri pe bază de insecte !

Potrivit newspunch, reluată de https://www.activenews.ro, în ultimii câțiva ani, nivelul de urgență pentru „salvarea planetei” promovat de mass-media mainstream și a elitelor globaliste s-a intensificat, ajungându-se la cote amețitoare, de la primele avertismente de tipul „nu faceți duș în fiecare zi”, la discuțiile deschise de astăzi despre eugenie.

Încercarea de a defăima opere de artă este din păcate doar începutul, pentru că acum se încearcă deshis să ni se ucidă animalele de companie și în cele din urmă, este posibil să se treacă și la oameni !

Savanții – care scriu lucrări finanțate de eco-ideologi, sprijină poziții extremiste în ceea ce privește controlul populației și acum, chiar și pe cele privitoare la controlul numărului de animale.

În urmă cu puțin timp, flatulența vacilor punea lumea în pericol să își atingă obiectivele climatice, așa că bovinele a fost făcute vinovate pentru amprenta lor de carbon.Prin noile directive europene, atât din punct de vedere comercial cât și normativ, raportarea gazelor cu efect de seră va deveni obligatorie în UE.

Aceasta a fost o joacă de copii în comparație cu articolul de la CNN, în care era evocat un studiu, potrivit căruia este necesară o acțiune imediată pentru a opri catastrofa climatică iminentă.

Soluțiile ? Nu aduceți în casă animale de talie mare și indiferent de mărime, hrăniți-le doar cu mâncăruri pe bază de insecte !

Potrivit CNN – postul mamă al Antenei 3 din România –, „Dieta lor [a animalelor de companie] bazată pe carne este cel mai mare contribuitor la amprenta de carbon, a cărei producție necesită o abundență de energie, pământ și apă. Iar producția de hrană pentru animale de companie emite cantități uriașe de gaze care încălzesc planeta… dacă prietenii noștri blănoși ar forma o țară separată, aceasta ar ocupa locul 5 în topul consumului global de carne, după China, SUA, Brazilia și Rusia”.

Potrivit Asociației Americane de Medicină Veterinară, în SUA există 80 de milioane de familii care dețin peste 135 de milioane de câini și pisici.

Iubirea necondiționată a animalelor față de aceste familii este incomensurabilă, iar lecțiile pe care copiii le învață în timp ce au grijă de animalele de companie, sau se joacă cu ele, oferă o bază pentru cei care vor deveni și ei părinți de copii.

Omenirea  ar trebui să respingă acțiunile de lichidare în masă a câinilor, puse la cale de mișcările ecologiste extremiste.

La urma urmei și câinii au nevoie de dragoste...

Publicitate

29/11/2022 - Posted by | PRESA INTERNATIONALA | , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. La asta subscriu este cea mai mare tampenie. Fermele de bovine ne ajuta sa hranim populatia iar eliminarea CH4 este infima fata de alte activitati. Voi face intampinare la UE la Parlament si la Comisia Europeana asupra acestei chestiuni.

    Apreciază

    Comentariu de Dr. Sergiu Fendrihan | 29/11/2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: