CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Putin, care va împlini vineri 70 de ani, se ascunde într-un buncăr secret de unde ar pregăti o lovitură nucleară tactică


 

Putin

Foto: Mediafax

După seria de înfrângeri drastice suferite în ultimele săptămâni de Armata rusă în urma contraofensivei ucrainene, în special în regiunea nord-estică Harkov, și după ce patru regiuni ucrainene au fost declarate teritoriu rus, Putin a spus că se așteaptă ca situația de acolo să se „stabilizeze”, însă optimismul său este de fațadă.

Practic, Rusia nu mai controlează pe deplin niciuna dintre cele patru regiuni pe care le-a anexat, iar în două dintre ele încă nu a definit granițele teritoriului pe care îl revendică.

Putin dă semne că este în derută și există temeri serioase că ar putea lua hotărâri extrem de periculoase pentru pacea mondială.

 Prestigiosul cotidian american NY Times, citat de News.ro titrează: Oficiali ai SUA se tem că Putin „va bombarda centrele de aprovizionare din România și Polonia”.

Casa Albă, Departamentul de Stat, Pentagonul şi serviciile americane de informaţii nu ştiu ce formă poate lua escaladarea conflictului militar, dar se pregătesc pentru o serie de scenarii sumbre: un bombardament și mai nediscriminatoriu asupra oraşelor ucrainene; o campanie de asasinate care să vizeze lideri ucraineni de rang înalt; un atac asupra centrelor de aprovizionare din afara Ucrainei, situate în ţări NATO precum Polonia şi România, care canalizează cantităţi extraordinare de arme, muniţie şi echipament militar în ţara devastată de război.


La rândul său,https://alephnews.ro, referindu-se la publicația britanică The Mirror scrie că: Vladimir Putin ar pregăti un atac nuclear tactic dintr-un buncăr în care se află înalți oficiali, familia și prietenii.

Dictatorul de la Kremlin ar avea mai multe buncăre în Siberia, unul fiind legat de noul terminal de la Sabetta, în peninsula Yamal, iar un altul în Munții Altai.

Putin, care va împlini vineri 70 de ani – și-a avertizat cei mai apropiați membri ai familiei sale cu privire la posibilitatea unei evacuări rapide din capitala Rusiei.

Se spune că el ar fi primit sfaturi de la șamani – ghicitori tradiționali ai spiritelor bune și rele – în timp ce decide dacă să lanseze sau nu rachete nucleare. Putin crede că buncărul este „în siguranță” în fața atacurilor occidentale.

La începutul războiului au circulat zvonuri potrivit cărora Putin s-ar fi retras în buncărul său secret din Siberia.

Foto: Buncărul din care Putin va decide un atac nuclear tactic. Structura va găzdui familia și apropiații președintelui

Oficiali de top din serviciul său de securitate și din guvern vor fi mutați, potrivit canalului general de telegrame SVR, în adăposturi secrete.

Metresa lui Putin, Alina Kabaeva cu copiii lor și două fiice mai mari cu copii și concubinii au fost avertizați despre posibilitatea evacuării urgente. Dar nu toată lumea din conducerea Rusiei a fost norocoasă….Putin a ordonat ca în cazul unei amenințări nucleare, să se evacueze „minimul necesar” de oficiali ruși.

Printre cei evacuați s-ar număra premierul Mihail Mișușin și președintele parlamentului Viaceslav Volodin. De asemenea, ar urma să fie puși la adăpost, procurorul general, conducerea Consiliului de Securitate, oficiali-cheie din administrația prezidențială și din trei servicii de securitate și spionaj, FSB, FSO, SVR, cu familiile lor.

Postul de televiziune precizat că:

„ Putin se pregătește să ia decizii cheie privind lansarea unui atac nuclear tactic dintr-un buncăr aflat departe de Moscova și pe care îl crede în siguranță”.

Ministerul său al Apărării are diferite buncăre antiatomice, inclusiv în Urali, însă nici un deputat nu se află pe lista de buncăre.

„Bineînțeles, vor fi evacuați și mai mulți prieteni ai președintelui cu familiile lor și numeroși servitori ai locuitorilor buncărului.”

Se zvonește că într-un astfel de adăpost nuclear încap până la 100.000 de persoane și este proiectat pentru ca Putin să conducă Rusia în cazul Armaghedonului.

„Este timpul ca Putin să fie trimis într-un spital de psihiatrie pentru tratament obligatoriu cu supraveghere strictă, dar se pare că toată lumea este interesată să participe la experimentul „ce se întâmplă dacă îi dai unui om posibilitatea de a distruge lumea?”.

Publicitate

06/10/2022 - Posted by | PRESA INTERNATIONALA | , , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: