CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Armata ucraineană l-a capturat pe general-locotenentul Andrei Sișevoi, comandantul grupului militar „Vest” al armatei ruse. Acesta este cel mai înalt ofițer rus căzut prizonier după Al Doilea Război Mondial


În urmă cu două zile, NewsTrack.ro a publicat o înregistrare video în care apar prizonieri capturați de trupele ucrainene ăîn timpul contraatacurilor surpriză din regiunea Harkov.

În ultimele ore s-a ajauns la concluzia că unul dintre prizonieri este chiar general-locotenentul Andrei Sișevoi, comandantul grupului militar „Vest” al armatei ruse.

În ciuda dovezilor evidente, Kievul se abține, probabil din rațiuni strategice, să confirme oficial că generalul rus este printre prizonieri.

Când a fost prins, el era îmbrăcat cu uniforma unui locotenent pentru a nu fi recunoscut.

Este cel mai înalt ofițer rus căzut prizonier după Al Doilea Război Mondial.

Consilierul prezidențial ucrainean Mihailo Podoliak a declarat că în acest moment se fac verificări pentru a stabili dacă într-adevăr militarul capturat este comandantul grupului militar „Vest” al armatei trimise de Vladimir Putin în Ucraina.

Brutalitatea, corupția și primitivismul structurilor de comandă fac ca ofițerii ruși să fie urâți de propriile trupe.

Faptul că până acum pe frontul din Ucraina au fost eliminați până în prezent 14 generali ruși, arată că aceștia nu sunt apărați de trupele lor cu orice preț, așa cum ar trebui să se întâmple în mod normal și ajung în momentele critice să fie prinși sau să moară singuri, părăsiți de toți sau ascunși prin cine știe ce boscheți, precum generalul-locotenent Andrei Sișevoi (foto) ditamai comandantul în Grupul de Armate Vest al Rusiei.

În Al Doilea Război Mondial, în perioada iunie 1941 – aprilie 1945, au fost luați prizonieri în timpul luptelor 84 de generali ai armatei ruse.

12/09/2022 - Posted by | PRESA INTERNATIONALA | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: