CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

NATURAL NEWS: ”Butonul Roșu”al geoingineriei a fost setat pe poziția ”UCIDE”, cu scopul de a provoca depopularea planetei


 Natural News:  The geoengineering KILL SWITCH has been activated for the entire planet – Feat. Dane Wigington

Întreaga lume este scufundată în mod deliberat într-un coșmar al foametei la nivel mondial, prin intermediul programelor de geoinginerie desfășurate de guvernele lumii, cu scopul de a provoca depopularea planetei.

Acesta este avertismentul lansat de Dane Wigington de la GeoengineeringWatch.org, un site dedicat investigării științifice al portofoliului mondial de tehnologii cu ”kill switch” (butonul roșu), utilizate cu scopul de a controla vremea și de a provoca prăbușirea biosferei care susține viața pe pământ.

Secetele simultane, inundațiile și fenomenele meteorologice ciudate pe care le observăm în acest moment peste tot în lume nu sunt evenimente meteorologice naturale, avertizează Wigington.

Acestea sunt rezultatele utilizării împotriva umanității a unor arme ‘specializate’, sub pretextul ‘schimbărilor climatice’.

Într- un interviu de o oră cu Dane Wigington, aprofundează vectorii multipli ai atacului la nivel mondial asupra aprovizionării cu alimente, a biosferei, a fitoplanctonului din ecosistemele acvatice și a vieții așa cum o cunoaștem pe planeta Pământ.

Este o conversație rară între două persoane cu educație științifică, dintre cele care înțeleg adevărul referitor la depopularea planetei prin înfometare în masă creată artificial, prin utilizarea fenomenelor naturale ca pe o armă meteorologică, prin aruncarea unor chimicale din avion (chemtrails), prin schimbarea condițiilor vieții pe pământ ducând un război împotriva vieții.

VIDEO: Pentru traducerea în limba română activați butonul ”auto translate”

Publicitate

10/09/2022 - Posted by | ANALIZE | , , , , , , , ,

15 comentarii »

 1. inca o teorie a conspiratiei in plus nu mai credeti asa o prostie

  Apreciază

  Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 10/09/2022 | Răspunde

  • Se pare că d-ta nu ai știință despre planurile mai marilor de la Davos și Bilderberg privind reducerea drastică a populației planetei.Citiți și pe urmă mai putem discuta,
   Pentru început, v-ar face un mare bine articolul https://www.contributors.ro/exista-o-limita-a-popula%c8%9biei-pe-care-pamantul-o-poate-suporta-in-mod-decent/

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 10/09/2022 | Răspunde

   • Sunt numai teorii ale conspiratiei prostii fara nici o baza stiintifica si documentara, sau cu documente false nu citesc asa ceva. De altfel aceste discutii de acolo sunt confidentiale si nu apar in publicatii normale ci numai in raporturile discutiilor purtate. Intrunirile de la Davos sunt un fel de conferinte si nu au valoare executiva sunt numai niste idei ale societatii capitaliste care uita ca se folosesc de oameni ca producatori de valori materiale si de consumatori catre care isi vand produsele.Chestia cu reducerea populatiei e tot o teorie a conspiratiei ca si cea cu chem trails si alte prostii.In munca politica trebuie sa ne bazam pe stiintele practice si pe stiintele sociale, nu pe bazaconii.

    Apreciază

    Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 10/09/2022

   • De unde știi, dacă nu citești?

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 11/09/2022

   • in primul rand cu mine vorbiti cu dumneavoastra nu cu tu.Eu ca om de stiinta nu pot sa cred inventiile astea fanteziste, nici nu imi trebuie sa citesc am citit destule pana acum si sunt lamurit. Capitalistii mereu inventeaza niste vinovati de serviciu- miliardari- nu toti anumiti-Soros, Bill Gates, Rothchid, evreii , masonii, etc. astia sunt vinovati restul sunt ingerasi si vor numai bine.De aci deriva toate tampeniile de teorii ale conspiratiei. Ele nu pot sa fie o baza pentru decizii politice. Oricum aceste grupuri infomale nu decid politica si economia europeana, deciziile importante ale lumii se fac la ONU, UNESCO, Comisia Europeana, Grupul celor 7 state industrializate, ASEAN,Grupul statelor nealineate si altele asemenea.

    Apreciază

    Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 11/09/2022

   • Domnule om de știință, ar trebui să știți că deciziile importante SE IAU, NU SE FAC.
    De asemenea, sper să vă familiarizați cu semnificația noțiunii de ”stat profund„ sau ”deep state”.
    Evident, se poate discuta ore întregi despre acest concept, dar pentru început încercați să înțelegeți că un stat profund este un tip de guvernare alcătuit din rețele secrete și neautorizate de puterea rezultată din alegeri libere care funcționează independent de conducerea politică a unui stat urmărind propriile agende și obiective.
    Termenului este similar cu acela de guvern din umbră.

    Sursele potențiale pentru organizarea din umbră a statului paralel includ elemente necinstite organismelor statului respectiv, din cadrul forțelor armate sau autorităților publice, sau membri importanți ai agențiilor de informații , poliției , poliției secrete, agențiilor administrative ,birocrați guvernamentali etc..Această structură malefică poate opera în opoziție cu agenda aleșilor, obstrucționând, rezistând și subminând politicile oficiale, condițiile și directivele acestora.
    Cât despre ONU, Unesco,Comisia Europeana, Grupul celor 7 state industrializate, ASEAN,Grupul statelor nealiniate, să fim serioși, chiar nu se observă că de foarte multe ori rezoluțiile si directivele acestora nu sunt băgate în seamă.
    Încercați să aflați de câte ori Rusia, SUA, China, Coreea de Nord,dar și Ungaria, Iran, Turcia, și alte state, au ignorat pur si simplu unele hotărâri importante luate de aceste foruri internaționale.

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 11/09/2022

   • daca chiar exista sunt ilegali si trebuiesc arestati si sa dea socoteala in instanta

    Apreciază

    Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 11/09/2022

   • PRIN URMARE ați ajuns la concluzia că STATUL PARALEL NU ESTE O HIMERĂ, el există… De multe ori, reprezentanții deep state nu ajung în fața justiției pentru că au rădăcini și in Justiție. Vedeți ce s-a întâmplat in u ltimii ani si in România…
    Dacă doriți să puteți formula păreri serioase legate de lumea in care trăim, fără a cădea în ridicol, continuați să vă informați..

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 11/09/2022

   • CITIȚI:https://www.luju.ro/opinii/editorial/planul-minerva-si-protocolul-infractional-sri-piccj și trageți singur concluziile

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 11/09/2022

   • Va multumesc pentru lamuriri, inseamna ca daca eu om de buna credinta ma bag in politica cu gandul sa indrept lucrurile nu am nici o sansa ma asteapta aia cu lunetistii. Eu nu am nevoie de banii lor, am tot ce imi trebue pentru un om si doi matzozauri. Totusi trebuie sa gasim o cale buna pentru tara asta.Ma rog imi vad de treaba mea am mult de scris si asta este, da e nasol sa te simti neputincios si sa vezi cum se duc toate de rapa.Patriotismul trebuie sa preleveze in actiunile publice dar nu cel fals, am trecut si prin perioade bune nu bogatie si prin saracie cumplita, asa ca stiu cum este. Pentru fiecare reusita am tras foarte tare si m am chinuit.

    Apreciază

    Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 12/09/2022

   • Dacă nu citești si refuzi să te informezi, nu ai cum să afli adevărul…

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 11/09/2022

   • Vorbești de științele sociale ? Despre Malthus si malthusianism știi ceva?

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 11/09/2022

 2. Invenții (afirmațiile conținute aici) fără nici un grăunte de logică.

  Apreciază

  Comentariu de Dorel Romica Palenciuc | 10/09/2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: