CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

SPECIALIȘTII DE LA ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE SE ALĂTURĂ PROPAGANDEI ENTOMOFAGIȘTILOR (mâncători de gândaci) pentru a salva planeta


10 MOTIVE PENTRU A MÂNCA GÂNDACI. De la „educația sexuală” și vaccinală în școli, la spălatul la creier al copiilor pentru a-i îndemna să mănânce gândaci: ENTOMOFAGIȘTII (mâncătorii de gândaci) pot salva planeta! O spun și specialiști de la ASE!

Ceea ce părea la început o glumă proastă, s-a tot insinuat în conștiința publică, până a devenit, în foarte scurt timp, o practică. Care se generalizează. La fel ca „educația homosexuală”, de exemplu.

Cine își imagina că propagandiștii pentru introducerea unui penis în rectul altui bărbat sau chiar băiat, vor ajunge să explice că aceasta este o „normalitate”care a devenit „cool” în școlile din România?

Și totuși aceasta se întâmplă, chiar acum.

La fel cum în grădinițele și școlile din SUA li se spun astfel de povești copiilor de către dezaxați, de multe ori pedofili, sau cum în școli din Canada – o veritabilă clonă „democratică” a Chinei – copiii au fost obligați să mănânce gândaci, faptul fiind prezentat ca un lucru normal.

O întreagă propagandă dementă pe această temă, s-a dezlănțuit în lumea aflată pe agenda și harta „Marii Resetări”. O propagandă care seamănă foarte bine cu cea „vaccinală”, recte „sanitară”.

Înlocuiți în textele de spălat creierul copiilor cuvintele „gândac” cu „vaccin” sau „mască” și veți vedea cât de bine seamănă cu sinistra propagandă sanitară.

Sau cu ceea ce se petrecea în timpul Experimentului Pitești.

Iar ideea nu este nouă deloc.

Încă din 2013, BBC introducea în spațiul public – 10 motive „bune” – planurile de mâncat gândaci ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură.

Sunteți pregătiți?

Așa cum am lăsat și lăsăm toate ororile să ne invadeze spațiul public și educațional din România, vom ajunge să acceptăm și acest nou experiment demențial? Afișul pentru copii din imaginea de mai sus (dedicat școlilor și grădinițe de limbă engleză) cu tema „10 motive pentru care ar trebui să mănânci gândaci”, costă doar 14.95 și poate fi cumpărat de pe un site de „specialitate” al ENTOMOFAGIȘTILOR (mâncătorilor de gândaci):

„1. Mulți copii mănâncă gândaci – 2 miliarde de oameni mănâncă gândaci, ceea ce reprezintă aproape o treime din populația globului.

2. Îi poți învăța și pe alții – Îi poți învăța pe oameni că sunt cel puțin 10 motive geniale de a mânca gândaci.

3. Sunt gustoși! – Gândacii sunt crocanți și pot fi aromatizați și mâncați ca o gustare. Pot fi chiar și înveliți în ciocolată!

4. Insectele nu ne pot îmolnăvi, așa cum se întâmplă cu carnea – Carnea poate aduce boli. Sunt mici șanse ca cineva să se îmbolnăvească dacă mănâncă gândaci (ca și la vaccin – nota red.)

5. Pot să nu arate ca niște insecte – Când gândacii sunt transformați în făină nici nu poți să-i vezi.

6. Ele ne fac puternici și sănătoși – Gândacii au tone de proteine li asta e bine pentru mușchi și oase.

7. Sunt bune pentru mediu – Gândacii nu au nevoie de mult spațiu așa că vom avea mai mult pământ pentru populația în creștere.

8. Ne pot ajuta să punem capăt foametei în lume – Gândacii sunt ieftini și astfel mulți oameni vor putea să-și permită să mănânce o dietă sănătoasă.

9. Este întotdeauna distractiv să încercăm lucruri noi… și cum entomofagiștii (mâncătorii de gândaci) pot salva planeta.

10. Ne pot ajuta să fim mereu subțiri și în formă…etc.”

Sursa foto: Pixabay

Iată că, recent, și Comisia Europeană a autorizat în premieră utilizarea viermilor de făină galbeni uscați ca în alimentația umană.

Și la noi s-au găsit „experți” care să explice, chiar de la nivelul Academiei de Studii Economice, că e bine să mănâncăm gândaci.

Încă în 2019, Violeta Elena Simion, Rocsana Țoniș Bucea-Manea, Amfim Adriana, Oliva Maria Dourado Martins, Blagica Sekovska și Irina Dijmărescu scriau studiul „Entomofagia – o soluție viabilă pentru susținerea securității alimentare”.

Specialiștii de la ASE ne prezentau doct, „avantajele” mâncărurilor pe bază de gândaci: „Considerăm că practica consumului de insecte comestibile prezintă o serie de avantaje, atât cantitative cât și calitative, care nu trebuie neglijat în asigurarea securității alimentare. Inovația trebuie implementată pe tot parcursul filierei agroalimentare, iar entomofagia poate fi una din soluțiile viabile în susținerea securității alimentare.

Pentru a scoate în evidență importanța entomofagiei în asigurarea securității alimentare, lucrarea aduce în prim-plan o serie de aspecte privind recenzia literaturii științifice în domeniu, valoarea nutrivă a insectelor, impactul producerii hranei din insecte asupra mediului și atitudinea consumatorilor față de de entomofagie. 

În finalul lucrării se face o scurtă cercetare pentru a evalua în ce măsură consumatorii români sunt pregătiți pentru acceptarea insectelor comestibile în hrana lor.”

Sursa: ANDREI NICOLAE – https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/10-MOTIVE-PENTRU-A-MANCA-GANDACI.

Publicitate

26/08/2022 - Posted by | LUMEA ROMANEASCA | , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. ASE s-a transformat incetul cu incetul intr-o poarta de intrare in tara a „gloabe”-listilor si lgb-tistilor – neo-marxisti si neo-marxisti ! Politicienii mafioti ai zilelor noastre, buni doar de mazgalit cu cifre (nici la asta de fapt nu se pricep – fiind de regula cei mai prosti din clase la stiinte exacte, dar buni la stiintele economico-sociale: socialis „stiintific” etc.) – niste USR-isti sau insi cuibariti prin celalalte partide !

    Apreciază

    Comentariu de Mihai Dumitrescu | 26/08/2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: