CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Omenirea se află în fața ”Marii Înlocuiri”. EUROPA SE CREOLIZEAZĂ ca urmare a infiltrării masive prin migrație a populațiilor musulmane din Maghreb și Africa


Cu toții am auzit despre Marea Resetare, dar pe lângă aceasta un termen nou a început să fie „vehiculat”: Marea Înlocuire. Despre aceasta in urmă se spune că nu există și că tot acest fenomen nu presupune altceva decât minciuni și teorii ale conspirației, scrie https://www.puterea.ro.

Un sondaj al Harris Interactive realizat pentru Challennges a presupus chestionarea a 2.544 de persoane și tratează tocmai ceea ce a fost numit „Marea înlocuire”.Sondajul s-a axat pe următoarul subiect: „Unii oameni vorbesc despre „Marea Înlocuire”, populația europeană, albă și creștină fiind amenințată cu dispariția ca urmare a imigrației musulmane din Maghreb și Africa”.

Astfel, la întrebarea „Crezi că se va întâmpla un astfel de fenomen? ”, 61% dintre francezi au spus „da” – răspuns predominant în rândul simpatizanților de dreapta.30% dintre simpatizanții verzi, 44% dintre socialiști și extremă stânga și 52% dintre susținătorii lui Macron spun același lucru, ceea ce este uimitor, potrivit sursei menționate.

Și mai mulți francezii sunt îngrijorați și se tem de acest fenomen – două treimi dintre cei chestionați – și până la 52% dintre socialiști. Tinerii, pe de altă parte, sunt puțin mai puțin îngrijorați decât alții, ceea ce înseamnă că mulți cred că se va întâmpla, dar că este în regulă.

Porivit Caseur, oamenii văd realitatea personală, nu pe cea înfrumusețată, pe care ar vrea unii să le-o vândă. Iar șocantă este prăpastia dintre partide și alegători: în timp ce partidele încearcă să vândă fenomenul sub frumosul nume de „creolizare”, două treimi dintre francezi se tem de o înlocuire…

CITIȚI ȘI:

02/08/2022 - Posted by | ISTORIE ROMÂNEASCĂ | , , , , , , , , , , , ,

2 comentarii »

 1. Vine ceasul final al omenirii.. Prea multe încumetări, prea multă injustețe, prea multă desconsiderare a creștinismului înlocuit cu nimicuri filozofice și culturi ale nimănui.
  Alegerile astea o să coste omenirea, mulți dintre ei fără posibilitate de discernământ având încredere oarbă în conducerea decadentă euro-atlantică

  Apreciază

  Comentariu de Fideliu Rubinescu-Ostreiceanu | 02/08/2022 | Răspunde

  • Așa se spunea și după marile invazii care au dus la căderea Imperiului Roman de apus și care au continuat in mileniul care a urmat. In Istorie am putut vedea că omenirea a trecut prin nenumărate momente grele.
   Acum suntem din nou pe cale să treversăm alte momente grele până va veni sfârșitul sfârșitului, despre care nimeni nu poate ști când va veni, in afară de Dumnezeu-Tatăl…

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 02/08/2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: