CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

UN ANALIST politic rus a declarat că ”armatele ruse se vor îndrepta către Transnistria, ocupând regiunile Odesa şi Mikolaiv”


Armatele ruse se vor îndrepta către Transnistria, ocupând regiunile Odesa şi Mikolaiv, a declarat în ziua de 25 iulie, un membru al Consiliului rus pentru relaţii interetnice de pe lângă Vladimir Putin, analistul politic Bogdan Bezpalko, relatează Agenţia de presă Regnum, citată de G4media și https://timpul.md.

„Este evident faptul că direcţia în care se vor îndrepta Forţele Armate Ruse va fi Odesa şi Mikolaiv”, a adăugat expertul.

Pe lângă obiectivul principal, din punct de vedere strategic, de a tăia accesul Ucrainei la Marea Neagră, va fi soluţionată şi sarcina de a ajunge la graniţele Transnistriei, a declarat Bezpalko.

„Fiind privată de accesul la mare, Ucraina nu va mai putea primi asistenţă pe cale maritimă şi nu va mai putea să-şi exporte produsele.

Economia ucraineană se va prăbuşi şi mai mult şi niciun fel de asistenţă nu o va mai putea ajuta, cu atât mai mult că aceste ajutoare nu pot fi acordate la nesfârşit”, a mai adăugat acesta.

Publicitate

28/07/2022 - Posted by | PRESA INTERNATIONALA | , , ,

Un comentariu »

  1. Dacă Republica Moldova tergiversează unirea și vrea să fie”o națiune și un stat distinct”, asta va fi situația agreată sau nu de acest stat.

    Apreciază

    Comentariu de Fideliu Rubinescu-Ostreiceanu | 28/07/2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: