CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Dana Budeanu: Ce ați văzut în acești doi ani este cea mai mare trădare din epoca modernă a acestei țări !


Nu există nimic echivalent în perioada interbelică cu comunismul, sau cu tranziția de după 1989.

Una dintre cele mai urmărite persoane din România, creatoarea Dana Budeanu (foto), afirmă că guvernarea din ultimii doi ani a reprezentat „cea mai mare trădare din epoca modernă a acestei țări”, scrie https://r3media.ro, preluat de Romanian Global News
Ea îl acuză pe Florin Cîțu că „a îngropat România”, pentru că România este azi „la un pas de colaps financiar”.

„România este azi aproape de un colaps financiar, pentru că niște imbecili au considerat că bugetul statului este o morișcă alimentată la infinit cu bani împrumutați. Toți aceștia sunt dovadă vie, că prostia este cel mai nenorocit flagel la un politician. Ticăloși, lipsiți de empatie, autosuficienti, superiori, pentru că statul le-a permis acest lucru.
Nu sunt eu în măsură să judec, pentru că nu am la dispoziție toate informațiile sau tot tabloul general.

Chiar și așa, ceea ce s-a întâmplat este de neconceput. Cum să lași țară pe mâna unor trotinetari afumați care s-au împrumutat, la liber, într-un an și jumătate 25 de miliarde de euro? Cum să nu întrebe nicio instituție de forță absolut nimic, când datoria publică a ajuns în acest interval la aproape 50% din PIB? Șocant și ticălos, cu largul concurs al tuturor. De neiertat, de necrezut”, a scris ea.
Dana Budeanu afirmă că nu pandemia a fost de vină pentru situația economică a României și că în ultimii doi ani „a fost doar ticăloșie și dispreț pentru ca asta înseamnă noua clasa politica progresista în România”.
„Să nu vină nimeni să îmi răspundă că este vorba despre pandemia globală și alte aberații. În acest registru se poate discuta doar cu cei pe trotinete care beau lăptic cu goji. La nivelul oamenilor care gândesc, acest răspuns este o sfidare. Toți cei care sunt în posturi de decizie în acest sat, au știut încă de la început adevărul. Tot, milimetru cu milimetru. Dacă nu, atunci să nu ne mai chinuim și să închidem țară. Plecăm cu toții acasă și lăsăm liber fiecăruia prin Vestul Sălbatic. În acești doi ani a fost doar ticăloșie și dispreț, pentru că asta înseamnă nouă clasa politică progresistă în România. Dacă nu va mai aduceți aminte, o fac eu pentru voi cu ajutorul câtorva întrebări nevinovate”, a continuat ea.
Dana Budeanu concluzionează că felul în care a fost guvernată România în ultimii doi ani a reprezentat „cea mai mare trădare din istoria României”.
„Ați uitat cum ne certă cu masca Arafat dimineață, în timp ce seară beau și fumau cu toții la Orban în birou? Ați uitat de congresul PNL de înscăunare a rockerului limbric cu 5000 de oameni, soldat la 2 zile cu noi restricții pentru oamenii de rând? Ați uitat de rudele îngropate în saci, în timp ce roboții ăștia cumpărau vaccinuri și liberalizau piață la energie? Ați uitat de furtul de miliarde cu măști, combinezoane și izolete?
Ce ați văzut în acești doi ani este cea mai mare trădare din epoca modernă a acestei țări. Nu există nimic echivalent în perioada interbelică, comunism sau tranziția de după 1989. Să îngropi o țară într-un an și jumătate este peste puterea de înțelegere a oricui. Nimeni nu a fost interesat de viitorul nostru și nimeni nu va răspunde în acest sat de falimentul nostru. Să nu uitați niciodată că ați făcut parte din cel mai sinistru episod al României moderne.

Un serial cu o gașcă de oameni noi, suiți pe batjocură anti-corupției din România patronată de marile instituții de forță. Niște băieți drăgălăși și cool, care v-au aruncat viitorul la wc, cu fetele senine că niște bebeluși treziți din somn. România este astăzi la voia întâmplării și la mila istoriei”, a explicat ea.

Publicitate

25/06/2022 - Posted by | ISTORIE ROMÂNEASCĂ | , , , ,

5 comentarii »

 1. e o proasta cu 10 clase care se considera experta in medicina si politica si de fapt este o croitoreasa

  Apreciază

  Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 25/06/2022 | Răspunde

  • Prin urmare, d-ta ești de părere tocmai pebtru că Dana Budeanu e croitoreasă, greșește atunci când spune că neisprăviții ăia au împrumutat în frunte cu Cuțu atât de mulți bani, încât ne-au făcut datori pe câteva generații.
   Și nici măcar nu au spus pe ce s-au dus așa de repede banii împrumutați! Au procedat exact ca Bășescu…
   Matale ce zici,ca analist de renume ce te afli, că nu avem de-a face cu niște trădători de țară?

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 25/06/2022 | Răspunde

 2. De fanarioți n-ați auzit? Sunt volume întregi de istorie și literatură care explicau fenomenul corupției, lașității, vânzării de țară. Cine este de vină?
  Intelectualii cu experiență de viață. N-au luat atitudine, nu au creat structuri sociale de sancționare publică.
  Sindicatele care și-au estompat lupta socială, preferând un acord mutual cu politicienii.
  Electoratul, pentru că atunci când îți merge rău, data viitoare faci o alegere conștientă ca să nu mai fie la fel.
  În concluzie totți suntem vinovați pentru lipsă de implicare, pentru anularea spiritului gospodăresc și în consecință nu avem o țară așa cum poate să fie.
  CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT SUBLINIAZĂ CĂ NU CONTĂM NICI PENTRU NOI ÎNȘINE. SĂ VEDEM CE VOM FACE DE ACUM ÎNAINTE

  Apreciază

  Comentariu de Fideliu Rubinescu-Ostreiceanu | 26/06/2022 | Răspunde

  • ce creeatoare? o croitoreasa! asa si frizerul din colt a devenit hair stilist! Asa este nu m am implicat destul, Deocamdata lupt in cadrul unui mic grup pentru refacerea partidului comunist roman Trebuie sa ajunga in parlament ca aparator al oamenilor muncii.

   Apreciază

   Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 26/06/2022 | Răspunde

   • Păi dacă vrei să reînvii mortul (PCR), de ce disprețuiești clasa muncitoare? Asta făceau și comuniștii de frunte până la revoluție… Mâncau căcat că clasa muncitoare este purtătoarea progresului și că este forța conducătoare a societății socialiste multilateral dezvoltate, dar nu vedeai unul să-și facă fata mulgătoare fruntașă la CAP sau croitoreasă la cooperativa Arta Modei și băiatul sculer matrițer sau tractorist. Cum dracu, Doamne iartă-mă făceau ei de își băgau copii in diplomație sau directori de intreprinderi sau ii făceau ofițeri de armataă si securitate, dar nu muncitori?
    Tu cât de mult iubești clasa muncitoare? Fă-te lucrător la Salub și luptă pentru viitorul de aur al omenirii- comunismul !

    Apreciat de 1 persoană

    Comentariu de cersipamantromanesc | 26/06/2022


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: