CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Mișcarea identitară în Europa


Martin Michael Sellner (născut la 8 ianuarie 1989) este un lider al Mișcării Identitariste din Austria (IBÖ). În martie 2018, i s-a interzis intrarea în Regatul Unit și a fost deportat din această țară, fiind declarat „o amenințare fundamentala pentru societate”, informează https://www.bbc.com. Ministerul de Interne a precizat că atunci când „scopul vizitei cuiva în această țară este de a răspândi ură, Ministerul de Interne poate și îl va opri să intre în Marea Britanie”.

Un an mai târziu, i s-a refuzat intrarea în Statele Unite.

După ce i-a fost interzisă călătoria în Marea Britanie, Sellner i-a solicitat la mijlocul lui martie 2018 activistului britanic Tommy Robinson, cunoscut ca fondator al Ligii de Apărare a Angliei, să îi difuzeze un discurs la Speaker’s Corner din Hyde Park din Londra, în fața a aproximativ 3.000 de britanici.

Alte  zeci de mii au stat online, a scris https://anonimus.ro.

Întâlnirea a fost atacată de o serie de non-albi și bătăuși comuniști, iar poliția a arestat un număr de agresori violenți.

Discursul scris de Sellner, care a fost transmis de Robinson, conținea următoarele mesaje esențiale:

În întreaga Europă, o umbră se întinde deasupra capetelor voastre. Francezii șoptesc despre ea în metrou, Germanii murmură despre ea când se simt nesupravegheați, italienii se uită la stânga și la dreapta, și atunci când nu îi ascultă nimeni vă vor spune: „Nu mă mai simt ca acasă pe strada mea.

Devenim străini în propria noastră țară. Și iar și iar aud că„nu ne este permis să vorbim despre asta”. Este drama bizară a „ciudatei morți a Europei”.

Suntem înlocuiți, cuceriți de către Islamul radical, și nu ne este permis să vorbim despre asta!Popor al Marii Britanii – amintește-și cine ești! Amintește-și gloriosul tău trecut, sunteți fii de cavaleri, regi, exploratori, filosofi și artiști. Cine este stăpân în această țară?
Este marea finanță?
Este presa mainstream?
Politicienii?
Sunteți voi – poporul. Voi, tăcuta și invizibila majoritate care a spus NU la Brexit. Voi puteți să spuneți NU din nou – nu islamizării, nu imigrației în masă, și nu marii înlocuiri.
Și DA identității voastre – da securității voastre, da moștenirii voastre și viitorului copiilor voștri.
Și toate acestea sunt imposibile fără libertatea de exprimare.

09/06/2022 - Posted by | PRESA INTERNATIONALA | , , , , ,

Un comentariu »

  1. Probabil discursul are bătaie mai lungă. El nu spune niște neadevăruri, dar nu spune tot ce gândește. Trebuie cunoscut ca om și analizat complex.

    Apreciază

    Comentariu de Fideliu Rubinescu-Ostreiceanu | 09/06/2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: