CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

LEGEA OFFSHORE – O victorie a asasinilor economici și o înaltă trădare a statului român. VIDEO


Exploatarea resurselor de petrol și gaze naturale în condițiile actuale, reprezintă nu doar o afacere foarte proastă, ci și un veritabil act de trădare națională.

După actul criminal de privatizare a Petrom, această lege promovată de majoritatea PNL-PSD-UDMR vine să îngenuncheze încă o dată poporul român, condamnându-l la sărăcie.

Toți cei care vor vota acest proiect, vor figura în panoplia marilor trădători de neam”, a declarat Claudiu Târziu, lider al grupului AUR din Senat, preluat de Romanian Global News.


16/05/2022 - Posted by | LUMEA ROMANEASCA | , , , , , , ,

2 comentarii »

 1. Domnul Târziu, uneori este prea târziu. Blochează acțiunea și cere o consultare publică pe chestiunea în cauză. Așa vei avea sprijinul populației și o campanie publică a prezentării situației. Altfel este o plângere specifică din spatele blocului. Adică fără efect.

  Apreciază

  Comentariu de Fideliu Rubinescu-Ostreiceanu | 16/05/2022 | Răspunde

  • Adică nu ar trebui să folosim noi înșine aceste resurse imense pe care ni le-a dat Dumnezeu? E bine că acum ne uităm la Ungaria sau Bulgaria care vând populației si firmelor carburanții la prețuri inferioare celor din România, deși nu au resursele noastre de energie?
   Cu ce te-ar afecta negativ pe d-ta dacă ai fi consultat printr-un referendum în legătură cu valorificarea acestor resurse?
   Ți se pare normal să ia străinii totul și tu să plătești pentru incălzire unele dintre cele mai mari prețuri din Europa?
   Ai reținut pe mâna cui se dau aceste resurse și căror țări aparțin companiile care vor avea dreptul potrivit noii legi să le exploateze?

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 16/05/2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: