CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

NECESITATEA organizării unui Nürnberg II. Dacă Rusia ar fi fost condamnată de un tribunal internațional pentru săvârșirea monstruosului genocid comunist, Rusia putinistă nu ar mai fi fost posibilă


Necesitatea organizării unui Nürnberg II: Rusia să fie condamnată de un tribunal internațional pentru săvârșirea monstruosului genocid comunist. Dacă s-ar fi întâmplat asta după prăbușirea URSS, Rusia putinistă nu ar mai fi fost posibilă

Rusia să fie condamnată de un tribunal internațional pentru săvârșirea monstruosului genocid comunist. Dacă s-ar fi întâmplat asta după prăbușirea URSS, Rusia putinistă nu ar mai fi fost posibilă.

Scriitorul și jurnalistul basarabean Alecu Reniță punctează faptul că, pe lângă rădăcinile sale întunecate și genocidare, Rusia putinistă este posibilă pentru că, după prăbușirea URSS, s-a evitat cu obstinență organizarea unui Nürnberg II, care să aducă în fața tribunalului internațional comunismul și monstruosul său genocid săvârșit împotriva umanității și a popoarelor subjugate. 

Atrocitățile declanșate de puciul lui Lenin și teroarea stalinistă sunt reprezentative pentru tradiția genocidară rusă pe care o pune în aplicare și Putin, în văzul întregii planete și la o altă scară a istoriei, criminalul fiind susținut și aplaudat de majoritatea covârșitoare a rușilor spălați pe creier și cu vechi îndeletniciri barbare. 

Să reţinem: Putin și putinismul îşi au rădăcinile ideologice şi au apărut din șovinismul velicorus, mesianismul imperial și din lașitatea și banii celora care au evitat la momentul prăbușirii Uniunii Sovietice să organizeze Nürnberg II, să aducă în fața tribunalului internațional comunismul cu monstruoasele sale crime comise împotriva umanității și a popoarelor subjugate”, scrie Alecu Reniță, pe Facebook.

Publicitate

09/04/2022 - Posted by | POLITICA | , , , ,

5 comentarii »

 1. rusia nu mai este comunista de ;la tradarea lui Gorbaciov

  Apreciază

  Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 09/04/2022 | Răspunde

  • Gorbaciov a trădat cunva imperiul colonialist rus? Păi aia nu a fost trădare, a fost imposibilitatea de a păstra imperiul roșu care devenise total neeficient economic și erodat de lupta popoarelor subjugate pentru libertate.

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 10/04/2022 | Răspunde

 2. comunismul a fost foarte bun si va mai fi atata timp cat va exista exploatare si oameni saraci

  Apreciază

  Comentariu de dr. Sergiu Fendrihan | 09/04/2022 | Răspunde

  • Vaai, săracii exploatați, ce bine maitrăiau ei comparativ cu fericiții din lagărul socialist, ”viitorul de aur al omenirii” !
   D-ta ai comparat vreodată cum trăiau ”fericiții” din RDG, comparativ cu nenorociții din iadul capitalist din RF Germania? Dar pe fericiții ăia din Coreea de Nord, nu-i compari cu amărâții din Coreea de sud? Ai incercat să-i compari pe Taivanezii care se zbat sub jugul capitalist, cu frații lor din China comunistă?
   Cum s-au dezvoltat țările din vestul Europei si nivelul de trai și popoarele lor exploatate de bestiile capitaliste, comparativ cu cele in care Rusia sovietica a adus binefacerile socialismului ”multilateral dezvoltat” ?
   D-ta chiar nu vezi că te-a terminat propaganda comunistă și debitezi numai năzdrăvănii ?

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 10/04/2022 | Răspunde

 3. Că da poată avea loc un asemenea proces Rusia trebuie învinsă. Dacă reușești tu așa ceva vei fi binecuvântat între oameni și vei avea drept să-i judeci

  Apreciază

  Comentariu de Fideliu Rubinescu-Ostriceanu | 10/04/2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: