CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

DEZVĂLUIRI: „Obiectivele comuniste actuale”enunțate în 1963 pentru a submina din interior America devin realitate chiar sub ochii noștri


Lista din 1963 „Obiectivele comuniste actuale” devine o realitate chiar sub ochii noștri

Documentul „Obiectivele comuniste actuale” enumeră 45 de obiective urmărite de comuniști pentru a răsturna America din interior. Deși acest document are peste 60 de ani, este mai relevant ca niciodată, subliniază publicația https://vigilantcitizen.com.

Iată în cele ce urmează ce scrie acest important document:

currentcommunistgoals Lista din 1963 „Obiectivele comuniste actuale” devine o realitate chiar sub ochii noștri

La 10 ianuarie 1963, un document intitulat Current Communist Goals a fost prezentat Congresului SUA și a fost „cu acordul unanim” adăugat în înregistrarea Congresului.

Acest document detaliază un număr de 45 de obiective urmărite de comuniști pentru a răsturna America prin infiltrarea și coruperea instituțiilor sale cheie.

Acea listă este un extras din cartea din 1958 The Naked Communist scrisă de agentul special FBI Cleon Skousen.

A-l citi astăzi este pe cât de uimitor, pe atât de tulburător. În timp ce unele puncte sunt oarecum depășite – în special cele referitoare la geopolitică – cele mai multe dintre ele sunt, astăzi, mai relevante ca niciodată.

Parcurgând această listă, nu se poate să nu constați că multe din obiectivele prevăzute au fost atinse pe deplin în urmă cu câțiva ani. Altele sunt urmărite agresiv chiar în fața ochilor noștri.

Asta nu înseamnă că URSS s-a întors din morți pentru a conduce lumea cu comunismul. Cu toate acestea, înseamnă că elita globală folosește componente cheie ale acestei liste pentru a-și avansa agenda veche a unui guvern mondial.

De ce? Pentru că componentele fundamentale ale acestei liste reprezintă tehnici atemporale, încercate și adevărate, pentru a distruge indivizi și națiuni întregi.


Iată documentul Congresului în întregime.

Dosarul Congresului–Anexă, pp. A34-A35 10 ianuarie 1963 Obiectivele comuniste actuale

Joi, 10 ianuarie 1963

Domnule HERLONG, Domnule Speaker, doamna Patricia Nordman din De Land, Florida., este o oponentă înflăcărată și articulată a comunismului și a publicat până de curând De Land Courier, pe care l-a dedicat scopului de a alerta publicul asupra pericolelor comunismului în America.

La cererea doamnei Nordman, includ în RECORD, cu consimțământ unanim, următoarele „Obiective comuniste actuale”:

[Din „The Naked Communist”, de Cleon Skousen]

OBIECTIVE COMUNISTE ACTUALE

1. Acceptarea de către SUA a coexistenței ca singura alternativă la războiul atomic.

2. Disponibilitatea SUA de a capitula, în detrimentul angajării în război atomic.

3. Dezvoltați iluzia că dezarmarea totală [de către] Statele Unite ar fi o demonstrație a puterii sale morale.

4. Permiterea comerțul liber între toate națiunile, indiferent de afilierea comunistă și indiferent dacă mărfurile ar putea fi folosite sau nu pentru război.

5. Extinderea împrumuturilor pe termen lung către Rusia și sateliții sovietici.

6. Oferiți ajutor american tuturor națiunilor, indiferent de dominația comunistă.

7. Să fie recunoscută diplomatic China Roșie. Admiterea Chinei Roșii la ONU

8. Înființarea Germaniei de Est și de Vest ca state separate, în ciuda promisiunii lui Hrușciov din 1955 de a rezolva problema germană prin alegeri libere sub supravegherea ONU

9. Prelungiți conferințele pentru a interzice testele atomice deoarece Statele Unite au fost de acord să suspende testele atâta timp cât negocierile sunt în desfășurare.

10. Să se permită tuturor țărilor satelite sovietice reprezentarea individuală în ONU

11. Să fie promovată ONU ca singura speranță pentru omenire. În cazul în care se va rescrie Carta , cereți ca ONU să fie înființată ca un guvern mondial , cu propriile sale forțe armate independente. (Unii lideri comuniști cred că lumea ar putea fi preluată la fel de ușor de ONU sau de Moscova. Uneori, aceste două centre de putere concurează între ele așa cum fac în Congo.)

12. Rezistați oricărei încercări de a scoate în afara legii Partidul Comunist.

13. Respingeți toate jurămintele de loialitate.

14. Continuați să acordați Rusiei acces la Oficiul de Brevete din SUA.

15. Capturați unul sau ambele partide politice din Statele Unite.

16. Folosiți deciziile instanțelor pentru a slăbi instituțiile americane de bază, argumentând că activitățile lor încalcă drepturile civile.

17. Obțineți controlul asupra școlilor. Folosiți-le ca curele de transmisie pentru socialism și propaganda comunistă actuală. Obțineți controlul asupra asociațiilor de profesori.

18. Obțineți controlul asupra tuturor ziarelor studențești.

19. Folosiți revoltele studenților pentru a stimula proteste publice împotriva programelor sau organizațiilor care sunt atacate de comuniști.

20. Infiltrați-vă în presă. Obțineți controlul asupra recenziilor de cărți, redactarii editoriale, pozițiilor de elaborare a politicilor.

21. Obțineți controlul asupra pozițiilor cheie în rețelele de radio, TV și filme.

22. Continuați să discreditați cultura americană prin degradarea tuturor formelor de expresie artistică. Unei celule comuniste americane i s-a trasat sarcina să „elimine toate sculpturile bune din parcuri și clădiri, să înlocuiască formele fără formă, incomode și fără sens”.

23. Controlați criticii de artă și directorii muzeelor de artă. „Planul nostru este să promovăm urâțenia, arta respingătoare și lipsită de sens.”

24. Eliminați toate legile care interzic obscenitatea, calificându-le drept „cenzură” și o încălcare a libertății de exprimare și a liberei prese.

25. Defalcă standardele culturale ale moralității prin promovarea obscenitatea în cărți, reviste, filme, radio și TV.

26. Prezentați homosexualitatea, degenerarea și promiscuitatea ca fiind „normale, naturale, sănătoase”.

27. Infiltrați-vă în biserici și înlocuiți religia revelată cu religia „socială”. Discreditați Biblia și subliniați nevoia de maturitate intelectuală care nu are nevoie de o „cârjă religioasă”.

28. Eliminați rugăciunea sau orice fază de exprimare religioasă în școli pe motiv că încalcă principiul „separarii bisericii și statului”.

29. Discreditează Constituția americană, numind-o inadecvată, demodată, deplasată în raport cu nevoile moderne, o piedică în calea cooperării între națiuni la nivel mondial.

30. Discreditează părinții fondatori americani. Prezentați-i ca pe niște aristocrați egoiști care nu s-au preocupat de „omul de rând”.

31. Minimizează toate formele de cultură americană și descurajează predarea istoriei americane pe motiv că aceasta a fost doar o parte minoră din „imaginea de ansamblu”. Acordați mai mult accent istoriei Rusiei de când comuniștii au preluat conducerea.

32. Sprijiniți orice mișcare socialistă pentru a acorda control centralizat asupra oricărei părți a culturii – educație, agenții sociale, programe de asistență socială, clinici de sănătate mintală etc.

33. Eliminarea tuturor legilor sau procedurilor care interferează cu funcționarea aparatului comunist.

34. Eliminați Comitetul Camerei pentru activități antiamericane.

35. Discreditează și în cele din urmă demantelează FBI-ul.

36. Infiltrați-vă și obțineți controlul asupra mai multor sindicate.

37. Infiltrați-vă și obțineți controlul asupra marilor afaceri.

38. Transferați unele dintre competențele de a face arestări de la poliție către agențiile sociale civile.

Tratați toate problemele de comportament ca tulburări psihice pe care nimeni, în afară de psihiatri, nu le poate înțelege [sau trata].

39. Conrolați profesia de psihiatru și folosiți legile privind sănătatea mintală ca mijloc de a obține controlul coercitiv asupra celor care se opun scopurilor comuniste.

40. Discreditați familia ca institutie. Încurajați promiscuitatea și ușurarea divorțurilor.

41. Subliniați necesitatea de a crește copiii departe de influența negativă a părinților. Atribuiți prejudecățile, blocajele mentale și retardarea copiilor influenței supresive a părinților.

42. Creați impresia că violența și insurecția sunt aspecte legitime ale tradiției americane și dreptul studenților și grupurilor de interese speciale să se ridice și să folosească “forța unită“pentru a rezolva probleme economice, politice sau sociale.

43. Răsturnați toate guvernele coloniale înainte ca populațiile native să fie pregătite pentru autoguvernare.

44. Internaționalizați Canalul Panama.

45. Abrogă rezerva Connally, astfel încât Statele Unite să nu poată împiedica Curtea Mondială să-și exercite competența pentru probleme interne. Acordați jurisdicție Tribunalului Internațional asupra națiunilor și asupra indivizilor deopotrivă.


NOTĂ:

Dacă se lasă deoparte unele dintre punctele învechite care au fost aplicabile doar în timpul Războiului Rece, această listă prezintă un plan atemporal despre cum să distrugi indivizi și, prin extensie, națiuni întregi.

Desigur, din 1958, această listă a fost cel mai probabil actualizată pentru a deveni infinit mai sofisticată. Grupurile de gândire ale elitelor care acționează din umbră finanțează în mod constant studii avansate în psihologia umană și procesele cognitive pentru a-și perfecționa tehnicile de control asupra maselor.

Elita globală a muncit din greu pentru a implementa aceste obiective în ultimele decenii și, în ultimii câțiva ani, lucrurile au mers în plin.

O completare perfectă a acestei liste este acest videoclip important al fostului agent KGB Yuri Bezmenov , care a descris în 1984 modul în care URSS a infiltrat națiunile prin cele patru etape ale subversiunii ideologice (demoralizare, destabilizare, criză și normalizare).

În concluzie, trebuie să subliniez că aceasta nu este o problemă „Stânga vs Dreapta”. În fapt, încadrarea adevărurilor obiective într-o perspectivă „Stânga vs Dreapta” se înscrie chiar în agenda acestor forțe de control al narațiunilor.

Adevărat: un număr mare de politicieni – din ambele părți ale spectrului politic – sunt pe deplin vânduți acestei agende și o promovează de ani de zile. Ei sunt elita oculta. Nu le pasă de politica locală, acţionează la nivel global, dincolo de partidele politice.

Această agendă nu se aplică doar Statelor Unite. Se întâmplă în toată lumea. Chiar acum. Mai mult decât oricând.

VIDEO:

Pentru limba română activați butonul ”Setări” și imediat ”Traducere automată”- limba română.

Publicitate

01/03/2022 - Posted by | ISTORIE ROMÂNEASCĂ | , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: