CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

SCANDALUL PLANETAR IZBUCNIT în urma dezvăluirilor care au dat în vileag faptul că virusul SARS-COV-2 a fost conceput în Laboratoarele chineze de la Wuhan, cu finanțare asigurată din SUA de dr. Anthony Fauci, eminența cenușie a pandemiei planetare.VIDEO


Pe 10 ianuarie 2022 în Statele Unite a izbucnit scandalul celei mai oribile afaceri din ultimele decenii dezvăluite până în prezent, în urma dezvăluirilor explozive publicate de organizația Project Veritas, care, în baza documentelor militare obținute a dat în vileag faptul că virusul SARS-COV-2 a fost conceput în Laboratoarele de la Wuhan cu finanțare asigurată din SUA de dr. Anthony Fauci, eminența cenușie a pandemiei planetare.

Cu acest prilej s-au aflat date privitoare la faptul că în 2020, responsabilii acestei afaceri criminale ȘTIAU că IVERMECTINA și HIDROXICLOROCHINA sunt medicamentele care salvează de infecția cu SARS-COV-2.

Și tot atunci, conform documentelor secrete expuse, se știa că UN VACCIN cu ARNm este INEFICIENT pentru tratarea bolii generate de virusul creat în LABORATOR.

Marți, 11 ianuarie 2022, Anthony Fauci, coordonatorul plandemiei din Statele Unite, a fost interogat de senatori americani într-o audiere specială cu privire la originea virusului ucigaș, după ce invesyigatorii temerari de la Project Veritas (Proiectul AdevăruL) au dezvăluit un Raport secret al Agenției pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării (faimoasa DARPA), aflată sub umbrela Ministerului Apărării SUA, din care reiese că asociatul lui Fauci de la EcoHealth Alliance, Peter Daszak, a încercat să creeze acest virus, ca o componentă a unui vaccin, încă din 2018.

DARPA este o agenție însărcinată cu facilitarea cercetărilor avansate în domeniul tehnologiei cu potențiale aplicații militare.

Pentru aceasta solicita un grant de 14.209.245 de dolari. DARPA l-a refuzat, pentru că, analizând proiectul, prin Biroul său de Biotehnologie, a ajuns la concluzia că riscurile de securitate sunt mult prea mari, cu alte cuvinte că acesta este prea periculos pentru umanitate. EcoHealth Alliance susținea că prin crearea virusului și apoi a vaccinului ar putea ajuta militarii americani dispuși în zonele din Asia unde pot contracta virusuri similare.

Respins de DARPA, Daszak s-a îndreptat spre Institutul Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) și Institutul Național de Sănătate (NIH), respectiv către dr.Fauci.

Care l-a aprobat… Cercetările au început la Wuhan, în colaborare cu China.

În momentul declanșării epidemiei de coronavirus prin presupusa scurgere din laboratoarele de la Wuhan, toți cei implicați, în frunte cu Fauci, au stabilit să acopere afacerea, să îngroape adânc datele și să îndrepte presa și publicul spre teoria – falsă – a infectării „naturale” de la lilieci. Oroarea care a urmat, este cunoscută în întreaga lume.

Comitetul de anchetă al Congresului SUA a cerut explicații oficiale detaliate, oferind dovezile în cauză, de la Ministerul Sănătății SUA, privind datele experimentului și afacerea finanțării respinse din motive de securitate de Ministerul Apărării – instituția supremă însărcinată cu apărarea SUA – dar acceptate de instituțiile subordonate Ministerului, prin dr. Fauci.

Fauci a mințit Congresul american,ceea ce reprezintă un delict federal, și este pasibil de închisoare.

Ieri, 11 ianuarie 2022, la audiere, când, de data aceasta, senatorii americani aveau documentele incriminatoare pe masă, Fauci a mințit din nou că nu avea cunoștință despre acest proiect criminal.

Documentele obținute de jurnaliștii Project Veritas din adâncurile sistemului de intelligence al SUA sunt ULUITOARE.

Apreciatul savant Dr. Robert Malone, intervievat ieri de Steve Bannon, afirma că importanța acestor documente este covârșitoare la nivel planetar, pentru că dezvăluie cum originea și impactul acestui virus asupra a milioane și milioane de oameni a fost ascuns deliberat.

În înregistrarea video publicată luni seara, directorul executiv al Project Veritas, James O’Keefe, a pus o întrebare fundamentală :

„Cine de la DARPA a luat decizia de a îngropa Raportul original? Ar fi putut trage semnale de alarmă către Pentagon, Casa Albă sau Congres, ceea ce ar fi putut preveni această întreagă pandemie care a dus la moartea a 5,4 milioane de oameni din întreaga lume și a provocat multă durere și suferință multor alte milioane de oameni.”

MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE

De la începutul pandemiei COVID-19, directorul NIAID, Anthony Fauci, și directorul NIH, Francis Collins, au denunțat teoria conform căreia virusul ar fi scăpat de la Institutul de Virusologie din Wuhan ca fiind o „teorie a conspirației”, scrie http://www.euroinfonews.ro/bomba-planetara-teoria-conspiratiei-este-realitate.
În martie 2020, Collins a declarat că afirmațiile conform cărora COVID-19 a fost creat într-un laborator erau “scandaloase”, scriu colegii americani reacționari.

El a indicat un nou studiu care “demontează astfel de afirmații, oferind dovezi științifice că acest nou coronavirus a apărut în mod natural”. Cu toate acestea, unul dintre autorii studiului, Kristian Anderson, l-a informat anterior pe Fauci că unele caracteristici ale virusului “par a fi fost create prin inginerie”.

Ca să nu se lase mai prejos, în mai 2020, Fauci a declarat pentru National Geographic că acest virus “nu ar fi putut fi manipulat în mod artificial sau deliberat”. Nu ar fi putut. El nu a lăsat loc de îndoială:

Tot ceea ce ține de evoluția în trepte de-a lungul timpului relevă cu tărie că acest virus a evoluat în natură și apoi a sărit specii.

Ieri, congresmenii republicani au publicat e-mailuri care dezvăluie că oameni de știință și cercetători – oameni care cu siguranță nu sunt adepți ai teoriei conspirației – i-au informat pe Fauci și Collins despre convingerea lor că virusul a fost creat de om.

Notele de la o teleconferință din 1 februarie 2020 au fost transmise lui Fauci și Collins pe 2 februarie 2020.

În e-mail-urile obținute se arată cum Fauci făcea presiuni pentru ascunderea datelor legate de cerecetările de la Wuhan și impunerea teoriei „origini naturale” a virusului.

AFACEREA

Potrivit documentelor descoperite de Project Veritas, EcoHealth Alliance, colaboratoare cunoscută a Institutului lui Fauci (NIH), a abordat Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării (DARPA) în martie 2018, căutând să finanțeze Proiectul DEFUSE – o inițiativă de a efectua cercetări privind câștigarea funcției coronavirusurilor de la lilieci (gain of function – GoF, este un tip de cercetare care conferă unui organism o nouă proprietate sau îmbunătățește una existentă.

Organismul poate fi un virus, o bacterie, o ciupercă, un rozător, o pasăre, un pește sau orice altceva care poate fi manipulat experimental – conform virology.ws).

Potrivit Project Veritas, din motive de siguranță și deoarece propunerea încălca un Moratoriu strict privind cercetarea prin GoF, aceasta a fost respinsă de DARPA. Dar, aceasta a fost preluată sub bagheta lui Fauci.

“Potrivit documentelor, NIAID, sub conducerea doctorului Fauci, a continuat cercetarea la laboratorul de virusologie Wuhan din China și în alte câteva locații din SUA”, relatează The Post Millennial.

Documentele militare despre GoF contrazic mărturia făcută de Fauci sub jurământ. ActiveNews publică toate documente de la Project Veritas.

Raportul principal privind propunerea EcoHealth Alliance s-a scurs pe internet în urmă cu câteva luni, însă acesta a rămas neverificat până în prezent.

Project Veritas a obținut un raport separat adresat Inspectorului General al Departamentului Apărării, scris de maiorul din cadrul Corpului de Infanterie Marină al SUA, Joseph Murphy, un fost membru DARPA.

“Propunerea nu menționează și nu evaluează riscurile potențiale ale cercetărilor de tip Gain of Function (GoF)”, este un citat direct din scrisoarea de respingere a DARPA.

Project Veritas a contactat DARPA pentru a obține un comentariu cu privire la documentele ascunse și a vorbit cu șeful departamentului de comunicare, Jared Adams, care a spus: “Nu mi se pare normal”, atunci când a fost întrebat despre modul în care au fost îngropate documentele.
Documente extraordinare obținute de Project Veritas sunt referitoare la originile COVID-19, la experimentul GoF, la vaccinuri, la potențiale tratamente care au fost suprimate și la efortul guvernului de a ascunde toate acestea.

Ele provin dintr-un Raport al Agenției pentru Proiecte de Cercetare Avansată a Apărării, mai bine cunoscută sub numele de DARPA, care au fost ascunse într-o unitate electronică strict secretă, mai afirmă Project Veritas.

Raportul maiorului Murphy prezintă cu îngrijorare tot ceea ce se întâmplă în cadrul programul mai amplu COVID-19, ascunderea documentelor legate de cercetările de la Wuhan cât și suprimarea unor medicamente curative, precum Ivermectina – despre care se afirmă că este funcționează benefic în toate fazele bolii – și Hidroxiclorochina.

 DOCUMENT:

De asemenea, se fac referiri la efectele minore ale vaccinurile cu ARNm, ceea ce arată că autoritățile americane – și cel mai probabil nu numai ele – au știut că toată afacerea de zeci de miliarde de euro a companiilor vacciniste este o făcătură.

Bun venit în COȘMAR !

SCRISOAREA cu ANEXELE în care apar mesajele de e-mail amintite, PDF AICI

DOCUMENTELE SECRETE de la PROJECT VERITAS:

REJECTION OF DEFUSE PROJECT PROPOSAL

EXECUTIVE SUMMARY: DEFUSE

Project Defuse Full Proposal

BROAD AGENCY ANNOUNCEMENT PREventing EMerging Pathogenic Threats(PREEMPT)

U.S. Marine Corp Major Joseph Murphy’s Report to Inspector General of DoD

13/01/2022 - Posted by | analize | , , , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: