Formele incredibile pe care le pot lua războaiele hibride

Foto: Muzicienii americani MacMiller, Prince și Tom Petty, se numără printre numeroasele victime ale drogului ucigaș numit fentanil.
Aflăm cu stupoare că principala cauză a morții din SUA pentru segmentul de vârstă 18 ani – 45 ani este un drog sintetic, extrem de puternic numit … fentanil, un opioid sintetic de peste 100 de ori mai puternic decât morfina, iar dependența de el se dezvoltă extrem de ușor, scrie publicația https://trenduri.blogspot.com. Și ar mai fi ceva: fentanilul este … mortal, doza limită fiind de doar două miligrame.
Raportul toxicologic în cazul decesului rapperului și producătorului de muzică MacMiller a arătat că rapperul a murit după ce și-a administrat accidental o combinație letală de substanțe, inclusiv fentanil – același opioid care a fost cauza morții faimosului cântăreț Prince și a cunoscutului muzician Tom Petty.
Artista Demi Lovato, care activează în domeniul muzicii, al actoriei și în lumea modei,a fost și ea la un pas de moarte, după ce a luat o supradoză de droguri.
Artista nu a vrut să le spună paramedicilor ce a luat, însă surse implicate în investigație au declarat dezvăluit recent că aceasta ar fi prizat la folie oxicodonă combinată cu fentanil.

Din fericire, ea a a primit ajutor la timp, medicii reușind să o readucă în simțiri.
După ce a fost externată din spitalul de urgență, Demi a petrecut trei luni într-un centru de dezintoxicare,până să revină la o viață socială activă, relatează https://www.unsitedemuzica.ro/special/Totul-despre-fentanil-un-drog-la-moda.
Medicii susțin că ultilizarea acestui drog a devenit tot mai răspândită în rândul populației americane și în general în Occident.
Pentru a explica cât de puternic și de periculos este fentanilul, Ben Levenson, un expert în adicții, l-a comparat cu alte droguri, mai populare.
„Este de 50 până la 100 de ori mai puternic decât morfina și până la 50 de ori mai puternic decât heroina pură”, a spus medicul. Acesta a explicat că fentanilul este un medicament care se eliberează doar în baza prescripției medicale și este destinat pentru gestionarea durerilor cronice, în cazul intervențiilor chirurgicale și pentru bolnavii de cancer, în stadii terminale.
„Fentanilul a fost utilizat inițial pentru a alina durerile dinainte de moarte. Nu era destinat pentru managementul durerilor. Se face un mare abuz de prescriere a acestui medicament și de aceea face tot mai multe victime în rândul dependenților de droguri.
Te ia repede, dar efectul se duce rapid. Așa că nu este deloc indicat, spre exemplu, în cazul cuiva care a suferit o operație la genunchi, deși mulți medici îl prescriu cu atâta ușurință”,
Comercializat în Statele Unite sub denumirile Actiq, Duragesic și Sublimaze, fentanilul a fost sintetizat prima oară de Paul Janssen, în anul 1959, și a fost scos pe piață un am mai târziu, ca o alternativă la petidină, substanță cunoscută mai bine ca Demerol.
În prezent, substanța este utilizată în scop medical medical în moduri foarte variate, inclusiv sub formă de spray oral sau acadele, și a devenit foarte căutat. Acesta mai poate fi administrat intravenos ca soluție ori poate fi făcut pudră și tras pe nas, precum cocaina.
Pentru piața neagră din SUA, drogul e produs de cartelurile mexicane și, de obicei, este amestecat cu alte droguri pentru a le face mai potente. De asemenea, e foarte vândut sub forma pastilelor de durere, care fac furori pe piața medicală a SUA.
Abuzul de fentanil în scop recreațional a început prin anii ’70 și a fost introdus pe stradă sub diverse denumiri precum Apache, China Girl, China White, Dance Fever sau TNT. Inițial, acesta era furat din farmacii, însă, cu timpul, dealerii de droguri au învățat să-l prepare și au început să-l amestece în dozele de heroină și cocaină, combinație cunoscută sub denumirile de Bomb, Drop Dead, Flatline și Lethal Injection.
Este nevoie doar de un singur gram de fentanil pentru a produce 7.000 de doze.
Partea interesantă abia acum urmează: cu toate că drogul e produs în Mexic, chimicalele din care se face sunt aduse din China. Astfel, cerberii americani aruncă bănuială că întreg know how-ul necesar producerii drogului provine tot din China. Altfel e puțin probabil ca chimiștii cu pistolul la chimir din Mexic să viseze ei peste noapte cum se fabrică o asemenea armă de distrugere în masă. Iar intrarea în SUA a drogului nu e deloc îngreunată, având în vedere varza de la frontiera sudică a țării.
Însă nu trebuie ignorat ceea ce am spus, anume că avem de-a face cu un medicament generic, astfel încât, la banii care se învârt pe piața neagră a drogurilor, e puțin probabil să nu găsești la liber schema necesară producerii substanței active.
Pe moment cifrele nu par impresionante deoarece e vorba doar de vreo sută de mii de decese de la supradoza cu fentanil. Treaba însă se află abia la început, iar piața drogului este una care se extinde la majoritatea covârșitoare a americanilor. Dacă v-ați întrebat cum de s-a obținut acolo un popor atât de docil, răspunsul îl aveți în generalizarea consumului de droguri.
Pastilele de durere, pe care le prescrie orice doctor în cantități colosale, sunt de fapt opioide legale. Mai mult, vivacitatea cu care s-a dat drumul la liber consumului de iarbă ne arată cât se poate de limpede radiografia unei societăți dependente.
Aici vine acuza care poate părea fără sens că fentanilul are capacitatea de a deveni cel mai mare dușman al Americii, deoarece o națiune drogată este perfect similară unui drogat decăzut: așa cum pe ăla îl atragi în cursa mortală cu un drog mai puternic, la fel poți face la nivel de națiune.
De aceea mulți acuză China că, prin intermediul fentanilului, a dat un nou atac asupra SUA. Atacul anterior fiind, desigur, cel cu COVID-ul.
Ne întrebăm însă, în ceea ce privește COVID-ul, cum se face că majoritatea covârșitoare a cercetărilor de la laboratorul din Wuhan au fost subvenționate de către americani? Cum de există acea coincidență cu banii americani pompați isteric de ani buni în studiul coronavirușilor? Și nu doar în China, ci, așa cum am arătat, cam peste tot pe unde se află laboratoare biologice legate ombilical de SUA.
„Operațiunea fentanil” pare una de optimizare financiară. Ai un „drog-minune” care-i deosebit de ieftin și numai bun să potențeze efectul drogurilor naturale, dar mult mai scumpe. Ce vă spune asta? Nu vi se pare a fi o operațiune de optimizare similară celor corporatiste?
Este vorba de un atac hibrid în războiul ruso-chinez? Dacă vă grăbiți să negați s-ar putea să greșiți. Asta deoarece nu știm foarte bine în ce tabără joacă CIA. Văzând jocurile făcute de serviciile secrete americane, finalizate cu instalarea în forță a lui Joe Biden – care nu-i nimic altceva decât o păpușă care fragilizează teribil SUA – n-am putea spune că acestea joacă de partea Statelor Unite ci, mai degrabă, de partea păpușarilor globaliști.
Iar globalismul, așa cum am spus-o de mai multe ori, convine de minune Chinei în condițiile în care globalismul înseamnă că toată marfa se fabrică în China.
Avem de-a face așadar cu încă un episod al mega-războiului hibrid aflat în desfășurare? Trageți singuri concluziile!
Niciun comentariu până acum.
Lasă un răspuns