CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Europarlamentarul român Cristian Terheș spune că în cadrul întâlnirii șefei Comisiei Europene cu Bill Gates a fost vorba despre discuții referitoare la „supravegherea în masă a populației”


Președinta Comisiei Europene s-a întâlnit cu controversatul Bill Gates pentru a discuta despre supravegherea în masă a populației. Uniunea Europeană se transformă într-un lagăr

Președinta Comisiei Europene a avut o întâlnire cu filantropul Bill Gates, în contextul în care oficialii europeni au semnat un „parteneriat” cu compania Breakthrough Energy Catalyst, administrată de omul de afaceri. Unele voci susțin că ar fi vorba despre o supraveghere în masă a populației, scrie www.evz.ro, preluat de Romanian Global News.

Europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș, acuză că președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a întâlnit cu afaceristul Bill Gates pentru a discuta despre supravegherea în masă a populației.
Declarațiile vin în contextul în care, potrivit unei postări de pe 19 iulie, de pe Twitter, ale Ursulei von der Leyen, aceasta s-a întâlnit cu Bill Gates pentru a discuta, printre altele despre „îmbunătățirea sistemelor de supraveghere a sănătății și alertării” populației.

„Este halucinant să vezi că firme private ajung să semneze parteneriate cu Comisia Europeană, pentru a-și impune propriile tehnologii și promova politici publice utopice care îi vor duce la sapă de lemn și deroba de drepturi și libertăți fundamentale pe cetățenii Uniunii Europene, inclusiv pe cei din România.
Comisia Europeana își depășește toate prerogativele prevăzute de tratatele UE prin aceste înțelegeri.

Această Comisie, în loc să fie în slujba cetățenilor UE, e preocupată, se vede, doar de supravegherea în masă a europenilor, de impunerea vaccinării cu seruri experimentale și a testării cu kit-uri ce dau erori mari și, nu în ultimul rând, cu promovarea de politici economice și publice care vor să distrugă suveranitatea statelor naționale membre UE”, a declarat Cristian Terheș.
Comisia European și compania Breakthrough Energy Catalyst, administrată de unul dintre ticăloșii cei mai mari ai acestei lumi, așa cum este caracterizat deseori Bill Gates, au încheiat un „parteneriat”, pe data de 2 iunie 2021, prin care se urmărește promovarea „tehnologiilor noi” care să conducă la atingerea unei economii neutre, în ceea ce privește emisia de gaze.
Cristian Terheș susține că în cadrul întâlnirii șefei CE cu Bill Gates a fost vorba despre discuții referitoare la „supravegherea în masă a populației”.

Uniunea Europeană se transformă într-un lagăr

În viziunea părinților fondatori ai UE, comunitatea europeană a fost despre libertate, naționalitate, diversitate, solidaritate și prosperitate, nu despre restricții, controlul populației, uniformitate, deznaționalizare și încălcarea suveranității națiunilor europene. Actuala Comisie Europeana și majoritate din Parlamentul European subminează însăși rațiunea de a fi UE, transformând-o dintr-un spațiu al libertății într-un lagăr, unde cetățenii ajung efectiv asemenea iobagilor, ce doar lucrează și plătesc taxe.
Evident, mă voi opune oricărei astfel de politici publice și voi cere clarificări Comisiei Europene despre întâlnirea dintre Ursula von der Leyen cu Bill Gates”
,
a notat europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș, pe Facebook.

30/07/2021 - Posted by | ISTORIE ROMANEASCA

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: