CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

ZGARDA UNIVERSALĂ


Zgarda cu șocuri electice universală.

Să zicem că tu ai fi unul dintre „stăpânii” lumii și ca ai fi ajuns la concluzia că lumea nu ne mai încape pe toți, trebuind, după părerea ta, să „scapi” de o parte.

Cum ai face?

Ar trebui să selectezi pe cei care trebuie să trăiască! Acum se pune întrebarea: vreau să-i păstrez pe cei docili sau pe cei inteligenți? Sau care e raportul, cel mai bun, intre docili si inteligenti, pentru că:
Cei docili, nu sunt prea inteligenți si trebuie conduși de cei inteligenți. Sunt însă absolut necesari, pentru munca de jos!
Cei inteligenți, nu prea sunt docili și nu le place statutul de sclav! Cum ii poți „convinge” să facă ce dorești?
Cum se rezolvă această dilemă, mai ales că dacă ai ales gresit, nu mai poti indrepta greșala?
In istorie, dictatorii au folosit mereu aceleasi metode, toate bazate pe instinctul de conservare: frica de moarte, de durere, foamea, șantajul psihologic!

 Singurii care au putut ține piept acestor metode, au fost creștinii!
Acum intorcându-ne in zilele noastre, când unora le părem a fi prea multi și trebuie să ne „selecteze” vedem in primul rând ca se actionează prin distrugerea credinței creștine! Interdictia participarii la slujbe, Impărtășanie, scandaluri în biserică, arhierei vânzători samd.
Diferenta între docil si refractar, se obține prin atitudinea vis a vis …de vaccinare!
Problema este ca sunt destui inteligenți care s-au arătat docili, in privința vaccinării si destui idioți sadea, care au refuzat-o!
Frica de moarte!
Ingrădirea libertății de miscare, acest santaj psihologic, de asemenea a facut multi inteligenți docili, iar foamea, care va urma curând, o sa mai „convingă” și pe alții!
Dar cum faci ca starea de fapt să se mențină in timp și sa-i elimini pe cei care „nu merită” să trăiască?
Prin durere!
Exista niște metode mai putin „ortodoxe” de dresat câini, cu ajutorul unor zgarde cu șocuri electrice, ce fac mielușei ascultători din orice câine feroce!
Si daca nu?
Mărești intensitatea până ascultă sau…moare!
Nu cred că „vaccinul” acesta, pentru care se insistă sa fie acceptat de toti, nu a fost bine studiat! Cu sigurantă ca a fost! Dar nu pentru covid, iar faptul ca nu oferă protecție, o demonstrează cât se poate de clar!
Pe zi ce trece mă conving ca el o să fie zgarda cu șocuri electrice pentru oameni si curând (probabil după înfometare) cineva o să apese pe butonul telecomenzii!
Să dea Dumnezeu să mă însel!

Autor: Ioan Sperling – Vrăbiuțe.blog

23/07/2021 - Posted by | analize | , , , , , , ,

Un comentariu »

 1. Bună dimineața. Vaccinul nu este atât de sofisticat cum crezi. Dacă ar fi fost făcut așa s-ar fi ajuns la sume exorbitante în producerea lui și ar fi fost folosit pentru anihilarea unor ținte precise nu la întâmplare. Este o afacere bună s-au stors mulți bani de la guverne. Dar dacă merge, merge.
  Am sesizat o greșeală. Cei care fac munca de jos nu sunt docili, aș spune chiar contrariul.Sunt niște sălbatici bine antrenați. iar cewi de sus sau ”scaunele” adesea s-au dovedit a fi idioți și docili. că nu le place munca este clar, însă indolența o plătesc scump. Un om echilibrat este rar de găsit, dar, oameni de felul acesta se pot găsi în fiecare pătură socială.
  Creștinismul a fost forța morală care a menținut societatea încă în parametri stabili. Lovind creștinismul autentic și înlocuind-ul cu o emanație filozofică de unitate spirituală cu moralitate alunecoasă se strecoară deja tot ce este mai rău.
  Dumenzeu să ne scape la finalul istoriei mizeriei umane. Atitudinea contează și pentru asta mulțumesc pentru articolul scris.

  Apreciază

  Comentariu de Fideliu Rubinescu-Ostriceanu | 23/07/2021 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: