CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

O profeție cutremurătoare privind eliminarea sufletului încă de la naștere cu ajutorul unor vaccinuri


Rudolf Steiner (1861- 1925) A fost un filosof, esoterist, artist, pedagog și gânditor social austriac, fondator al antroposofiei, pedagogiei Waldorf, euritmiei, agriculturii biodinamice și medicinei antroposofice.

A inițiat concepția despre tripartiția socială, economia asociativă și a proiectat mai multe clădiri după principiile arhitecturii organice, între care cea mai cunoscută este Goetheanum-ul, sediu al Universității Libere pentru Știință Spirituală și Societății Antroposofice Generale.

Steiner a avut o amplă activitate ca filosof, conferențiar și om de cultură, susținând numeroase prelegeri în diferite localități din Europa, inclusiv una în anul 1889 la Sibiu, aflat pe atunci în cadrul Imperiului Austro-Ungar.

În 1891 își obține doctoratul în filosofie la Universitatea din Rostock, Germania, iar mai târziu devine secretarul general al secțiunii germane a Societății Teosofice, cu toate că avea rezerve asupra misticismului oriental promovat de aceasta.

Începând cu această perioadă începe să vorbească despre posibilitatea cercetării nemijlocite a lumii spirituale suprasensibile prin intermediul metodelor științei spirituale, descrise de el într-o serie de cărți și conferințe. Deși susținea concepția despre reîncarnare și karma, importanța pe care Rudolf Steiner o acorda creștinismului și esoterismului vestic duc în 1913 la separarea de Societatea Teosofică și înființarea Societății Antroposofice, în cadrul căreia va introduce cele mai multe inițiative cultural-spirituale și sociale ale sale, îndeosebi după primul război mondial.

Steiner a insistat adesea asupra necesității de a folosi cunoștințele obținute prin observație suprasensibilă în viața practică, considerând lipsa legăturii între idealurile spirituale ale oamenilor și necesitățile materiale ale vieții cotidiene a fi cauza declinului socio-cultural. Antroposofia pe care a fondat-o este o concepție despre om și lume care susține existența unor elemente suprasensibile constitutive ale ființei umane, dincolo de corpul fizic. Sursa: Wikipedia, enciclopedia liberă. Vedeti opera aici: http://rudolfsteineraudio.com/writtenimagebased.html

Ce se spunea Steiner despre vaccinuri în urmă cu 100 de ani?

′′ În viitor, vom elimina sufletul cu medicamente. Sub pretextul unui ′′ punct de vedere sănătos va exista un vaccin prin care corpul uman va fi tratat cât mai curând posibil direct la naștere, astfel încât ființa umană să nu poată dezvolta gândul existenței sufletului și spiritului.

Medicilor materialiști, li se va încredința sarcina de a îndepărta sufletul omenirii. Așa cum astăzi, oamenii sunt vaccinați împotriva acestei boli sau a bolii, copiii vor fi vaccinați cu o substanță care poate fi produsă exact în așa fel încât oamenii, datorită acestei vaccinări, să fie imuni la ′′ nebunia ′′ Viața spirituală. Ar fi extrem de deștept, dar nu ar dezvolta o conștiință, iar acesta este adevăratul obiectiv al unor cercuri materialiste. Cu un astfel de vaccin, poți face corpul eteric ușor să slăbească în corpul fizic. Odată ce corpul eteric este detașat, relația dintre univers și corpul eteric ar deveni extrem de instabilă, iar omul ar deveni un automaton, căci corpul fizic al omului trebuie lustruit pe acest pământ prin voință spirituală. Deci, vaccinul devine un fel de forță arymanique; omul nu mai poate scăpa de un sentiment materialist dat. Devine materialist al constituției și nu se mai poate ridica la spiritual ′′

,, Vremurile materialiste se forțează, plecând de la anumite cercuri de persoane, a paraliza orice evoluție spirituală umană, de a o face imposibilă. Se forțează a-i aduce pe oameni să respingă în modul cel mai simplu, prin temperamentul lor, prin caracterul lor, tot ceea ce mai este spiritual și a considera acest spiritual ca fiind de domeniul nebuniei.

Un asemenea curent, care este deja perceptibil astăzi ( 1921 n a ) la anumiți indivizi se va consolida din ce în ce mai mult. 

Va lua naștere o dorință intensă de a vedea că toată lumea apără punctul de vedere că spiritualul, preocupările pentru spiritualitate, sunt extravaganțe și chiar o adevărată nebunie. Și se va încerca să se ajungă la acest lucru prin toate mijloacele posibile, inclusiv prin fabricarea de vaccinuri. Așa cum până acum s-au găsit vaccinuri pentru a se proteja de anumite boli, se va încerca fabricarea de vaccinuri care să influențeze corpul omenesc de o așa manieră, încât acesta să nu mai fie capabil să ofere o înclinație sufletului pentru preocupări spirituale.

Oamenii vor fi vaccinați împotriva dispoziției lor de a mai nutri idei spirituale. Cel puțin se va încerca acest lucru.

Se vor testa vaccinuri prin care individul să-și piardă de mic copil această sete de viață spirituală, prezentă în mod natural în structura sa umană.”…

Rudolf Steiner ( 1861 – 1925 ) Dornach 1921 – fragment din GA 178 – Individuelle Geistwessen und ihr Wirken in der Seele des Menchen,Via HoratiuMP, Incorect Politic.

Initierea. Cum se dobandesc cunostinte despre lumile superioare - Rudolf Steiner
Publicitate

06/07/2021 - Posted by | CREDINTA | , , , , , ,

12 comentarii »

 1. Hai că asta chiar îmi placu!😃😃😃 Da’, ce facem că mentorii tăi au dat-o pe vaccinare obligatorie? Cred că Sputnik se exclude, el face sufletul mai bun din născare, suflet stalinist.

  Apreciază

  Comentariu de Florin | 06/07/2021 | Răspunde

  • D-ta în loc să te bagi unde nu înțelegi, mai bine ai cerceta prețul cartofilor și al celorlalte alimente pe care le-au scumpit iubiții tăi de guvernanți liberalo-udemeristo-useristo plusiste cioloșiste și # rezistente.
   În plus, încearcă să afli ce s-a întâmplat și pe ce s-au dus cu miliardele de euro împrumutate cu dobânzi astronomice de guvernul lui Cuțu,
   care a îngropat cu datorii și generațiile viitoare, după ce ”proasta” le adusese la un minim istoric…
   Asta să te preocupe pe d-ta, nu teosofia, pe care oricum nu ai capacitatea intelectuală să o pricepi.

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 06/07/2021 | Răspunde

   • Nu mai insista, știu că te-ai înscris la referendumul proștilor din dragoste pentru ea. Doar o declarase sputnik omul anului.😀

    Apreciază

    Comentariu de Florin | 06/07/2021

   • E clar, ești mulțumit de conducerea înțeleaptă de partid de care se bucură poporul și țara . Prețul cartofilor te mulțumește?

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 06/07/2021

   • E clar că tu erai mulțumit doar cu Vasilica. Nu se poate face nimic cu gusturile nimănui, oricât de puturoase ar fi

    Apreciază

    Comentariu de Florin | 06/07/2021

   • Și uite cum eviți să dai un răspuns concret? Nu erai d-ta ăla care țipa din gură de șarpe că ciuma roșie a scumpit cartofii? Acum ci ne e de vină pentru scumpiri și pentru blocarea pensiilor si salariilor?
    Cum facem Florinele acum când cu toate că te-ai împrumutat zeci de miliarde și ai grevat viitorul generațiilor viitoare, tot nu ai putut să ții în frâu spirala prețurilor și nici nu spui ce ai făcut cu banii?
    Uite cum Nicușor Dan are dosar penal și e chemat la DNA, iar pe țeavă se pregătește scumpica de Clotilde , regina gunoaielor și a șobolanilor din București. Asta ai votat, as ta ai, Florinele, chiar dacă ești mic și nu știi nimic! Cum rămâne cu lozinca ”Fără penali în funcții publice?”
    Ai dracului psd-iști, ei sunt de vină!

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 06/07/2021

   • Și uite cum eviți să dai un răspuns concret ! Nu erai d-ta ăla care țipa din gură de șarpe că ciuma roșie a scumpit cartofii? Acum cine mai e de vină pentru scumpiri și pentru blocarea pensiilor si salariilor?
    Cum facem Florinele acum când cu toate că te-ai împrumutat zeci de miliarde de euro și ai grevat viitorul generațiilor viitoare, tot nu ai putut să ții în frâu spirala prețurilor și nici nu spui ce ai făcut cu banii?
    Uite cum Nicușor Dan are dosar penal și e chemat la DNA, iar pe țeavă se pregătește scumpica de Clotilde , regina gunoaielor și a șobolanilor din București. Asta ai votat, as ta ai, Florinele, chiar dacă ești mic și nu știi nimic! Cum rămâne cu lozinca ”Fără penali în funcții publice?”
    Ai dracului psd-iști, ei sunt de vină!

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 06/07/2021

   • Zdrențele Roșii nu gândesc mai departe de cât atârnă buzunarul. Adevărata problemă este cât poți cumpăra cu buzunarul. Dacă bugetarii puturoși ar fi cu 50% mai puțini, „producția” lor ar fi aceeași.
    Cred că știi cine sunt denunțătorii – prietenii tăi.

    Apreciază

    Comentariu de Florin | 06/07/2021

   • Tot nu răspunzi, dacă s-au scumpit sau nu cartofii după ce iubiții tăi conducători și-au văzut visul cu ochii și au pus mâna pe putere.
    De asemenea nu te arăți de loc curios să afli ce au făcut cu zecile de miliarde de euro împrumutate.În rest, te dai un mare luptător pentru adevăr și dreptate cu pantalonii rupți în fund ! :))
    Ține-o tot așa ,și vezi cum faci să votezi pentru Cuțu președinte…

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 07/07/2021

   • Orice nu-ți place ție …

    Apreciază

    Comentariu de Florin | 07/07/2021

   • Să vă fie rușine, ați scumpit cartofii , electricitatea, carburanții, cireșele, pepenii,ouăle etc.!…A rămas ceva să nu scumpiți?

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 07/07/2021

 2. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

  Comentariu de octavpelin | 06/07/2021 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: