CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Audiatur et altera pars: MAREA RESETARE, NOUA ORDINE MONDIALĂ ȘI O  ALTĂ PERSPECTIVĂ ASUPRA CAMPANIEI ANTI COVID 19.


 

De Peter Koenig – Global Research, Mai 12, 2021.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este image-26.jpeg

Peter Koenig este analist geopolitic,fost economist senior la Banca Mondială și la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), unde a lucrat timp de peste 30 de ani. Ține prelegeri la universități din SUA, Europa și America de Sud și scrie în mod regulat pentru reviste online. Este autorul cărții Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed, (Un thriller economic despre război, distrugerea mediului și lăcomia corporativă) și co-autor al cărții Cynthia McKinney „When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Clarity Press – 1 noiembrie 2020).

Criza Coronavirus : „Depopularea” a început deja?

Un efort masiv de cenzură.

Mass-media obișnuită, precum și platformele sociale, sunt cumpărate cu sute de milioane de dolari pentru a continua să răspândească narațiunea falsă și criminală Covid.

Planul este oribil și constă într-o denaturare a relațiilor publice și a adevarului legat de ceea ce se află în spatele enormei coerciții privind vaccinarea în masă.

Bineînțeles, fără a cenzurarea mass-mediei alternative, planul ar eșua. Acest plan a început mai de mult să fie pus în aplicare, suntem la mijlocul implementării lui și nu putem să mai închidem ochii la ceea ce va urma.

„Toată lume trebuie să fie vaccinată”- este o acțiune enormă disproporționată, pentru o boală care are o rată de supraviețuire de 99,9% și este la fel de mortală ca o gripă comună (0,3% – 0,8%), astfel încât oricine mai poate gândi cu claritate, trebuie să se întrebe ce se află în spatele ei.

Care este de fapt agenda reală?

 Primul ministru britanic, Boris Johnson, a spus în mai multe rânduri că până la sfârșitul anului 2021 totul se va termina, deși, a avertizat el, nu ne vom întoarce niciodată la vechiul normal, că o Nouă sau o singură Ordine Mondială (OWO) va ieși din această oportunitate covid unică.

Această „oportunitate covid” unică, așa cum o numește guru Wrold Economic Forum (WEF), Klaus Schwab, a început cu un număr de morți la fel de unic în urma acestor injecții anticovid de tip mARN, etichetate fals ca vaccinuri.

Aici vedem una dintre cele mai grave infracțiuni comise în întreaga lume -distribuirea drept vaccinuri – practic fără a fi fost testate, a unor injecții experimentale.

Toți ne mint! Toate cele 193 de guverne membre ale ONU și, bineînțeles, organismul politic ONU, condus de secretarul general, António Guterres, merg împreună cu această minciună monstruoasă a„vaccinării” în fapt, o fraudă de proporții epice niemaiîntâlnite în civilizația noastră.

EMA (Agenția Europeană a Medicamentelor), a raportat la 3 mai 2021 5.993 decese cauzate de vaccinurile covid. Aceasta reprezintă o creștere de 50 de ori mai mare comparativ cu rata mortalității vaccinurilor tradiționale (Vezi aici).

Practic, injecțiile anticovid numite fals vaccinuri, administrate în Europa și SUA, nu au fost niciodată „vaccinuri” fiind în fapt neaprobate dar permise ca tratamente de „terapie genetică de urgență”.

Toate guvernele și instituțiile care le numesc „vaccinuri” vă mint și comit o fraudă, o crimă împotriva umanității.

Cei care comit această crimă ar trebui să fie și vor fi urmăriți penal pentru infracțiuni împotriva umanității în procese Nürnberg 2, asemănătoare cu procesele de la Nürnberg de după al Doilea Război Mondial și în conformitate cu Codul de la Nürnberg.

Arhitectul principal și avocatul acestui demers de justiție globală este dr. Reiner Füllmich, cofondator al World’s Doctor Alliance.

Dr. Füllmich a spus fără umbră de îndoială, că nu a fost niciodată vorba despre virus și despre sănătate. Vezi aici.

Este vorba de acte criminale nemaintâlnite în comparație cu orice alt atac cunoscut împotriva umanității din istoria civilizației noastre.

Efectele adverse ale acestor injecții, după cum au fost înregistrate de Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse ale Vaccinurilor (VAERS) din Statele Unite ale Americii, înregistrate de la 14 decembrie 2020 până la sfârșitul lui Aprilie 2021, au fost un total de 4.178 decese în urma injecțiilor experimentale Covid.

Decesele provocate acum de injecțiile anticovid echivaleaza cu decesele de acum 20 de ani înregistrate în urma vaccinurilor din 2001. Vezi aici.

▷ ¿Pueden Fox News, MSNBC y CNN evitar un colapso de calificaciones después  de Trump? - Diario Benidorm

Pe 6 mai a.c.. comentatorul Fox News, Tucker Carlson, a informat că această cifră corespunde cu aproximativ 30 de persoane decedate zilnic, din cauza falsului vaccin antiCovid, numai în perioada decembrie 2020 și sfârșitul lunii aprilie 2021.

Carlson a adaugat că:

Potrivit VAERS, la patru luni după ce au fost vaccinați, au murit mai mulți oameni în timpul unei singure campanii de vaccinare, decât din cauza tuturor celorlalte campanii de vaccinări luate la un loc în peste un deceniu și jumătate”.

El a mai declarat că numărul deceselor este probabil mult mai mare decât ceea ce raportează VAERS, dacă se au în vedere rapoartele depuse la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane care au constatat că „mai puțin de 1% din evenimentele adverse ale vaccinului sunt raportate de sistemul VAERS”.

 Această declarație se potrivește cu evaluarea CDC, conform căreia VAERS publică doar o fracțiune din cifra reală a leziunilor și deceselor provocate de vaccinurile covid, estimând că cifrele reale pot fi de cel puțin 10 ori sau mai mari decât cele raportate.

O strategie de depopulare?

Dr. Joseph Mercola - Opiniones | Facebook

La rândul său, dr. Joseph Mercola se teme că „vaccinurile”, adică aceste injecții experimentale, vor ucide probabil mai mulți oameni decât covidul însuși.

Dr. Mercola se referă, de asemenea fără ocolișuri la existența unei strategii de depopulare severă a planetei. El le reamintește ascultătorilor că CDC recomandă să se administreze femeilor însărcinate inocularea cu ARNm.

 Niciodată, afirmă dr. Mercola, femeile însărcinate nu au fost expuse la medicamente experimentale, așa cum se încearcă acum.

Aceasta este o infracțiune de proporții epice comise în institute de cercetare, precum și de agențiile de supraveghere, CDC și FDA.

Dr. Mercola estimează că cel puțin 30% dintre femeile însărcinate care au fost tratate anti covid au avut avorturi spontane. El s-a referit, de asemenea, la proprietățile de infertilitate și sterilizare ale acestor injecții de tip mARN și prezice rate de deces masive după un timp scurs de la injecție. Vezi aici.

Conform LifeSiteNews:

„Mii de femei din întreaga lume raportează cicluri menstruale perturbate după ce au primit injecții cu vaccinuri COVID-19.

Sistemul de evenimente adverse cauzate de vaccinuri al guvernului din Marea Britanie a colectat mai mult de 2.200 de rapoarte de tulburări de reproducere după injecțiile de coronavirus, inclusiv sângerări menstruale excesive sau absente, menstruație întârziată, hemoragii vaginale, avorturi spontane și nașteri mortale”.

Dr. Janci Chunn Lindsay de la Comitetul consultativ al CDC pentru practicile de imunizare (ACIP) a făcut un comentariu public cu privire la modul în care „vaccinul” covid, alias terapie genetică experimentală, poate afecta sistemul de reproducere uman și poate provoca avorturi – urmăriți mai jos.

Foametea și sărăcia extremă

Programul Mondial pentru Alimentație (PAM), agenția anti-foame a ONU, afirmă că plandemia „a contribuit la creșterea foametei și la scăderea acută a asistenței medicale materne, care amenință zeci de milioane de persoane, subliniind efectele disproporționate ale răspândirii asupra săracilor din lume”.

Numărul persoanelor din întreaga lume care necesită ajutor alimentar urgent a atins un maxim de cinci ani în 2020, ajungând la cel puțin 155 de milioane.

The Global Report on Food Crisis – 2021 acoperă 55 țări și teritorii, inclusiv trei – Burkina Faso, Sudanul de Sud și Yemen – unde a spus că cel puțin 133.000 persoane suferă de foamete [legată de covid], cea mai severă fază a crizei foametei.

Vezi aici.

Digitalizarea totală a vieții

Este depopularea, transferul resurselor de jos și centru spre vârf și digitalizarea totală a vieții în sine, parte din agenda mai extinsă a crizei provocate de om?

Această strategie cheie expusă în Marea Resetare a WEF (Klaus Schwab), numită Agenda 2030 a ONU 2030, preconizeză să se ajungă în decursul unui deceniu la o Ordine Mondială,Unică, dictată de un mic grup ultra-bogat și puternic, care va dirija „lumea ascultătoare de astăzi” printr-un „guvernul mondial” și politicieni și consilieri științifici cumpărați, cărora li s-a promis probabil că nu vor fi vaccinați sau, în cel mai rău caz, li se va administra doar un placebo inofensiv, pentru uzul spectacolelor de propagandă.

Agenda ONU 2030  și The Great Reset se desfășoară pe mai multe fronturi și ține întreaga lume ostatică. Acest lucru este bine gândit, a fost planificat de zeci de ani și așa cum spunea chiar Bill Gates, ”dacă plec, „proiectul” promovat de sistem, continuă”

„Proiectul” (Great Reset / Agenda ONU 2030) înseamnă implementarea la nivel global a unui plan cu trei obiective de bază:

  • depopularea masivă;
  • transferul activelor publice și a altor resurse de jos și centru în partea de sus (formarea multimiliardarilor, multimilionarilor) și
  • digitalizarea totală, inclusiv a creierului uman.

Sună a nebunie? – Da, este o nebunie, dar provenind din statul profund (deep state) și având la bază interese financiare puternice, este cu atât mai plauzibilă.

The Last American Vagabond (și alte câteva situri online) relatează despre vaccinurile auto-extinse și autoamplificatoare, vezi aici .

Potrivit unui articol din revista Nature (27 iulie 2020), o singură persoană vaccinată ar putea răspândi vaccinul către alte câteva persoane din mediul său:

„Acum suntem pregatiți să începem dezvoltarea vaccinurilor auto-diseminante care vizează o gamă largă de agenți patogeni umani, dar rămân decizii importante cu privire la modul în care pot fi proiectate și utilizate cel mai eficient pentru a ataca agenții patogeni cu un risc ridicat de revărsare și / sau urgență.”

Și „Vaccinurile transmisibile capabile de răspândire infecțioasă printr-o populație rezervor reduc efortul de vaccinare necesar pentru a suprima un agent patogen țintă. Cu o transmisie suficient de mare, un vaccin transmisibil permite eradicarea autonomă a agentului patogen.” 

Un raport min-podcast sugerează că, potrivit Universității Johns Hopkins University vaccinul cu auto-raspândire este real.

Și s-ar fi putut întâmpla deja, deoarece există mai multe rapoarte despre femei în special nevaccinate, care au fost în contact strâns cu persoanele vaccinate și au suferit simptome de tulburări menstruale, avorturi și, la ce s-ar putea ridica – infertilitate.

Acesta este scopul „distribuitorilor de vaccinuri”? – „Infertilitatea implantată, ca o„ ramură ”a agendei eugenice?

Din nou, în timp ce încă discutăm cu privire la validitatea și complexitățile Marii Resetări – Marea Resetare – sau Restructurarea economiei mondiale (echivalentul FMI cu Marea Resetare), este deja în plină desfășurare.

The America’s Frontline Doctors (AFLDS) l-au intervievat pe fostul vicepreședinte Pfizer și director științific, dr. Mike Yeadon, despre opiniile sale despre vaccinul COVID-19, hidroxiclorochină și ivermectină, autoritățile de reglementare și multe altele.

„Simt o mare teamă, dar nu sunt descurajat să depun mărturii de specialitate pentru mai multe grupuri de avocați abili precum Rocco Galati în Canada și Reiner Fuellmich în Germania”. Și „Nu am nicio îndoială că suntem în prezența răului (nu o decizie pe care am luat-o până acum într-o carieră de cercetare de 40 de ani) și a produselor periculoase”. Vedeți aici interviul complet.

Țânțari editați genetic

Țânțarii modificati genetic au aterizat in Keys. Iată ce trebuie să știți – By Gwen Filosa

În ceea ce privește un subiect relaționat, RT informează, la 28 aprilie 2021, că Florida este gata să elibereze roiuri de țânțari OMG, transgenici.

A se vedea, de asemenea, raportul incisiv al lui F. William Engdahl intitulat De ce Gates și Pentagonul eliberează țânțarii „modificați genetic” (OMG) în Florida Keys?

Locuitorii îl consideră „experiment criminal” al biotehnologiei susținute de Bill Gates, vezi acest articol.

Scopul oficial din spatele acestui plan este de a elibera mii de țânțari modificați genetic într-un efort de combatere a bolilor din Florida Keys. Proiectul a declanșat îngrijorări grave în rândul localnicilor, referindu-se la un experiment „criminal” care îi va transforma în cobai.

Condus de Florida Keys Mosquito Control District (FKMCD) și Oxitec, o firmă britanică de biotehnologie care a primit sprijinul de la Fundația Bill și Melinda Gates, proiectul își propune să transforme primele roiuri insecte editate genetic libere în Keys începând într-un moment timpuriu. Mai 2021, așa cum a fost anunțat într-un comunicat comun.

Aedes Aegypti: țânțarul care amenință sănătatea populației latino-americane

Pentru prima etapă a planului, care urmează să fie extinsă mai târziu, cutii cu țânțari vor fi amplasate în șase locuri, care timp de 12 săptămâni vor elibera în jur de 144.000 de țânțari Aedes aegypti, o specie mai strâns legată de boli care transmit dengue, Zika și galben febră. Dacă totul merge conform planului, masculii care nu înțeapă se vor împerechea cu femelele locale care înțeapă, a cărui descendență este programată să moară, ajutând la controlul populației Aedes aegypti și va reduce răspândirea bolii.

Exerciții similare au fost efectuate în Brazilia cu țânțarul Zika în 2016, tot de către Oxitec, de asemenea sprijinit de Fundația Bill și Melinda Gates. Rezultatul a fost dezastruos, așa cum vă amintiți mulți dintre voi, a fost cu bună știință sau din întâmplare? (RT, op cit).

Iată ce are de spus RT despre fundalul dubios al proiectului țânțarilor. A se vedea, de asemenea, articolul legat de RT .

Agenția de Proiecte de Cercetare Avansată pentru Apărare, pe scurt numită DARPA, un think tank militar semi-secret al Pentagonului, și Institutul de Cercetare, dorește să răspândească viruși modificați genetic … pentru a „salva culturile”, mai degrabă o „armă biologică defensivă”?

Un grup de oameni de știință europeni avertizează că un program militar american numit „Insecte Aliați” ar putea fi folosit ca armă biologică. Grupul de cercetare al Pentagonului susține că sunt destinate apărării culturilor, dar nu neagă potențialul de „dublă utilizare”. Cercetătorii de la Max Planck Institute for Evolutionary Biology și de la Universitatea din Freiburg Germania, precum și de la Universitatea din Montpellier, Franța, au publicat o critică a programului, denumită Insecte Aliate,” în ediția din 5 Octombrie a Science.

Ei susțin că

„Cunoștințele care trebuie obținute din acest program par foarte limitate în ceea ce privește capacitatea sa de a îmbunătăți agricultura SUA sau de a răspunde la situații de urgență naționale” și, prin urmare, programul „poate fi perceput pe scară largă ca un efort de a dezvolta agenți biologici în scopuri ostile și mijloacele lor de distribuire,” ceea ce ar însemna o încălcare a Convenției privind Armele Biologice.

Este posibil ca lumea din Florida Keys să fi mirosit un șobolan și să fi protestat împotriva acestor procese. Poate ceea ce a declanșat răspunsul lor puternic a fost faptul că Bill Gates, un cunoscut eugenist, a sponsorizat acest „proces”.

Doar viitorul va spune dacă au avut dreptate

Între timp, trăim încă într-o lume în care banii cumpără totul, fără a ține cont de interesul public. Un sistem care cu siguranță trebuie schimbat dar nu cu tipul de „The Great Reset” care ne-ar pune la îndemâna unei tiranii de control global ultra-capitalistă. ÎN NICI UN CAZ! NICIODATĂ !

Toate aceste exerciții TIP caracatiță din întreaga lume, dar mai ales în lumea occidentală, indică un program de depopulare masivă, care nu ar trebui să surprindă pe nimeni.

https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2020/05/kissinger.jpg

Depopularea se afla deja în Agenda Bilderberg

 în anii 1950 – și a fost promovată în mod deschis de Henry Kissinger, un protejat al Rockefeller, care, la rândul său, este unul dintre „părinții” agendei eugenice.

„Cine controlează alimentele, controlează oamenii; cine controlează enerigia poate controla continente întregi; cine controlează banii și poate controla lumea întreagă”.

Concluzie – O cale de ieșire

Noi, Poporul, nu trebuie să disperăm.

Dr. Madej numește catastrofa mondială în care ne aflăm, al treilea război mondial, fără bombe, fără vărsare de sânge, ci un război al minților.

Putem învinge acest sistem, și o vom face, spun dr. Carrie Madej, precum și dr. Joseph Mercola. Vom depăși și vom trece de la această „epocă a întunericului” la o nouă eră a luminii, la un nou ciclu, la o civilizație conștientă.

Sursa:  Peter Koenig – Global Research, preluat de https://invictuswebmedia.com/2021/05/13/criza-corona-depopularea-a-inceput-deja/

Publicitate

22/05/2021 - Posted by | ANALIZE | , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: