CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Abuz anticreștin: Un tribunal german a dispus înlăturarea unei cruci creștine înălțate în fața unei locuințe


Cruce cu o înălţime de 7 metri, interzisă într-o grădină din Germania

O femeie din oraşul german Dusseldorf a primit o hotărâre judecătorească care dispune înlăturarea unei cruci creştine cu o înălţime de şapte metri construită în fața locuinţei, după ce tribunalul a ajuns luni la concluzia că ”nu corespunde utilizării obişnuite a unei grădini”, informează DPA, preluată de https://ziarulfaclia.ro.

Obiectul de dimensiuni impresionante, construit din lemn pe o fundaţie din beton, a fost considerat o ”încălcare a proprietăţii” contrară legii şi care nu poate fi tolerată, a precizat instanţa.

Reclamanta, care este cealaltă rezidentă a locuinţei cu grădină, a spus că şirul de lumini înfăşurat în jurul structurii o împiedică să doarmă. Avocata acesteia a argumentat că structura în formă de cruce depăşeşte limita libertăţii religioase permise.

Acuzata a susţinut că, iniţial, colocatara a fost de acord cu instalarea crucii, însă vecina a negat acest lucru.

12/05/2021 - Posted by | CREDINTA | , , ,

5 comentarii »

 1. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

  Comentariu de octavpelin | 12/05/2021 | Răspunde

 2. Acum eu sunt crestin practicant dar daca vecinul a pune o cruce plina de beculete care nu m-ar lasa sa dorm as avea pretentia ca judecatorii sa reactioneze cum au si reactionat! Mie nu mi se pare ceva necrestin aici!

  Apreciază

  Comentariu de ioansperling | 12/05/2021 | Răspunde

  • E plină presa occidentală cu interdicții dictate de justiție în privința crucilor. In Franța , la Paris si in alt e părți este interzisă construirea de monumente care reprezintă Sfânta Cruce.
   Cucoana aia din Germania nu avea cum să facă pe deranjata acum două- trei decenii din cauza luminilor uneicruci, dar acum când neomarxistii botezați in ”progresisti”sunt în plină ofensivă, interdictiile astea au ajuns o obisnuință. Conita aia putea să ceară inchiderea luminilor , nu distrugerea Crucii.Dacă ar avea peste drum o reclamă luminoasă tot așa ar face?
   Reacția asta seamănă cu cea a idiotului care dacă a prins nevasta în pat cu altul, a tăiat patul cu toporul…

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 12/05/2021 | Răspunde

   • E clar ca crucea deranjaza dar eu vorbesc de cazul de mai sus unde se spune ca o deranjau luminiile! Ca poate a fost mai usor sa dea crucea jos decat sa stinga luminile e posibil! Pe de alta parte dumneata ai o cruce de 7 m in gradina? De ce nu?

    Apreciază

    Comentariu de ioansperling | 12/05/2021

   • Dacă va merge tot așa, în scurt timp vom auzi că și Crucea de pe caraiman care e luminată permanent și are 40 de metri derajează câteva cumetre la menopauză de genul aceleia de la Duseldorf și un tribunal modern, ”progresist”se va grăbi să ordone demolarea ei.
    Nu ar fi un caz unic….Uite un alt exemplu între multe altele pe http://www.archivioradiovaticana.va/storico/2015/05/06/fran%C8%9Ba_crucea_aceea_trebuie_demolat%C4%83/ro-1142061.
    Nu mai v orbim de individul care a cerut vehement să fie scoase icoanele din școlie române pe motiv că acestea contravin concepțiilor atee care îl animă pe el și pe care dorește să le insufle copilului său.
    Neșansa individului este că peste 85% dintre părinți au cerut menținerea acestora în clasele școlilor.

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 12/05/2021


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: