CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Avocatul Poporului avertizează că ”România alunecă spre dictatură medicală”


Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat recent la Antena 3, că mai multe drepturi și libertăți cetățenești au fost afectate în pandemie, avertizând totodată

că România alunecă spre dictatură medicală: ”Parcă romanul lui Orwell, 1984, începe să devină realitate. Ar trebui să ne fie puțin teamă”, scrie https://tomisnews.ro/avocatul-poporului-romania-aluneca-spre-dictatura-medicala.

„Cam de un de zile libertatea noastra de miscare nu prea mai există decât în niște limite, a spus d-na Renate Weber.

Libertatea de exprimare este victima absoluta a acestei pandemii, nu doar in Romania ci peste tot. Dintre toate drepturile, libertatea de exprimare a fost cea mai afectata. In afara de cenzura a aparut si o autocenzura extrem de ingrijoratoare.

A mai aparut un jucator dincolo de stat, retelele sociale, proprietarii unor retele care ar fi trebuit sa asigure acces nediscriminatoriu tuturor si acum cu o forfecuta parca taie, suspenda conturi, sterge postari, adica este ceva….parca romanul lui Orwell, 1984, incepe sa devina realitate si ar trebuie sa ne fie putin teama. Avem mari probleme si sincer sa fiu nu stiu cum vom iesi din aceasta pandemie.

Alt drept incalcat este cel de a primi servicii de sanatate pentru orice alta afectiune in afara de COVID”, a declarat Renate Weber.

Unul dintre cele mai bine cunoscute cărţi distopice clasice, romanul 1984 de George Orwell prezintă o lume distopică în care toată lumea este urmărită, programul este unul fix pentru fiecare persoană, nimeni nu are voie să-şi expună punctul de vedere, nimeni nu se poate opune sistemului, altfel există consecinţe grave. Partidul, împreună cu The Big Brother, sunt cei care controlează societatea şi stabilesc regulile.

Avocatul Poporului, Renate Weber, s-a declarat convinsă că pașaportul de vaccinare „va fi impus de industrie”: „Am văzut imaginile din Israel (unde persoanele vaccinate au voie la spectacole), pe mine m-a strâns în spate. Da, sigur că e (discriminatoriu). Un astfel de pașaport până la urmă va fi impus de industrie. E discriminatoriu pentru că nu îi dai și celuilalt posibilitatea.

Dacă pe unul îl lași să vină cu pașaport de vaccinare, pe celălalt trebuie să-l lași să vină cu un test. Dă-i și lui posibilitatea, pentru că altfel înseamnă că planeta se împarte între vaccinați și nevaccinați. Este și mai nedrept pentru că foarte mulți nu au unde, nu au cu ce.

Franța a vaccinat foarte puțin, Belgia nici măcar cadrele medicale nu le-a vaccinat. Nu se poate să mergi și să oprești dreptul de a avea o viață normală celor cărora tu, stat, nu le poți oferi vaccinul. Dă-le o alternativă”, a declarat Avocatul Poporului.

Renate Weber afirmă că niciun angajat nu poate fi condiţionat de angajator să se vaccineze împotriva COVID-19.

Ea susţine că ideea unui angajator de a le cere angajaţilor să se imunizeze sau să prezinte periodic teste negative pentru infecţia cu SARS-CoV-2 este „dincolo de lege”:

„Aceasta este o cerinţă care nu-şi găseşte sub nicio formă suport în legislaţia noastră actuală. Câtă vreme vaccinarea este o chestiune absolut bazată pe consimţământul persoanei, a impune astfel de condiţii este categoric, categoric nu că excesiv, este dincolo de lege.

Acum, întrebarea e câţi dintre cei care sunt în astfel de situaţii vor avea curajul să-şi dea angajatorii în judecată, pentru că dacă este un angajator privat, nici nu există altă soluţie”, a mai declarat Renate Weber.

Publicitate

15/03/2021 - Posted by | LUMEA ROMANEASCA | , , , , , ,

Un comentariu »

  1. Globaliștii de asalt aflați, din nou, la guvernare, din 4 noiembrie 2019 – unde mai fuseseră 14 luni prin guvernul inept condus de Dacian Julien Cioloș și cum guverne de dreapta și pretins de dreapta au mai fost la butoanele supreme timp de alți 13 ani (prin alternare cu guverne de centru-stânga ce au fost la putere 15 ani) cu începere din 1990 – vor cu tot dinadinsul să o destituie pe d-na Renate Weber, deoarece nu acceptă încălcarea Cartei Internaționale a Drepturilor Omului de către sorosisto-băsisto-iohanniști. Vietățile diriguite de KWI și premierul-caricatură Cîțu procedează precum tăvălugul. Exact cum au făcut hârciogii portocalii în cei zece ani de nemernicii diriguite de matrozul hăhăitor prin cei doi premieri-caricatură ai săi. Argumentul cel mai recent că vor să-și concretizeze cât mai iute intențiile aberante este destituirea arbitrară și abuzivă a domnului Ing. Octav Bjoza din funcția de Subsecretar de Stat, funcție din care – vreme de peste șase ani – a apărat drepturile foștilor condamnați politic și ale foștilor deportați din deceniile de bolșevism. Semnați petiția online de protest contra acestei mizerii! Am semnat și comentat. https://www.petitieonline.com/protest_destituire_octav_bjoza?s=84085852 Postați pe paginile Dv de Facebook petiția! Ieșiți din starea de anesteziere, cât nu este prea târziu!!! Dacă mă voi simți în putere, voi ieși – sâmbătă, 20 martie – la protestul contra samavolniciilor legate de vaccinarea cu anasâna. Însă e rândul tinerilor să-și exprime ferm, cu demnitate dragostea de neam, patrie, democrație, adevăr. Ne-am săturat de democratură, de minciuni și antiromânism! Nu acceptăm dictatura neomarxiștilor ce se ascund sub sigle de partid mincinoase, în timp ce faptele demonstrează exact contrariul sloganurilor fluturate electoral pentru a obține voturi de la creierele netede! Sunt monarhistă și unionistă, nutresc convingerea că monarhia este ancora salvatoare pentru România, însă – deocamdată – trebuie să oprim lanțurile prin care guvernanții vor să ne arunce în sclavie.

    Apreciază

    Comentariu de Viorica Bălteanu | 18/03/2021 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: