CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Dmitri Medvedev a confirmat existenţa extratereştrilor pe Terra


Dezvăluiri senzaţionale: Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev a confirmat existenţa extratereştrilor pe Terra
La data de 7 decembrie 2012, Dimitri Medvedev, pe atunci prim ministru al guvernului Federației Ruse a acordat un interviu transmis în direct simultan pe 5 televiziuni, scrie https://ichircu.blogspot.com în articolul: Dezvăluiri senzaţionale: Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev a confirmat existenţa extratereştrilor pe Terra.

După terminarea interviului, demnitarul rus a dezvăluit unei jurnaliste că fiecare lider de la Kremlin primeşte două dosare cu informaţii despre extratereştrii care ne vizitează planeta.
Această declaraţie era o premieră mondială, fiind pentru prima oară când un înalt conducător al unei mari puteri recunoaşte public în timpul mandatului său existenţa civilizaţiilor extraterestre .
Niciuna dintre televiziuni nu a difuzat iniţial aceste declaraţii însă ele au ajuns după puţin timp pe internet, apoi au fost difuzate de către agenţia Reuters, însoţite de comentarii ironice la adresa înaltului demnitar rus.

Traducerea clipului video postat pe internet:

– Domnule prim ministru dumneavoastră știţi totul. A fost Pământul vizitat de extratereştri?
– Vă spun pentru prima şi ultima oară. Împreună cu valiza cu coduri nucleare preşedintele primeşte şi un dosar strict secret. Acest dosar conţine în întregime informaţii despre extratereştrii care au vizitat Pământul.

Împreună cu acestea preşedintele primeşte şi un raport al unui serviciu special, absolut secret, care gestionează „controlul” extratereştrilor de pe teritoriul ţării noastre.

După expirarea mandatului, cele două dosare împreună cu valiza cu codurile pentru declanşarea unui atac nuclear sunt transferate noului preşedinte. Mai multe detalii pe acest subiect puteţi găsi în renumitul film „Men in Black”.
– Câţi extratereştri sunt printre noi?
– Nu pot să vă spun câţi se află printre noi pentru că asta ar crea panică. Se pare că dezvăluirile şi sinceritatea premierului rus au deranjat profund anumite interese oculte
.

În timp ce o parte din mass media a încercat să minimalizeze declaraţiile lui Medvedev ironizându-l, punând declaraţiile sale pe seama unei glume sau chiar inversându-le sensul, altele, aşa cum se poate observa din înregistrarea Sky news, au apelat pur şi simplu la cenzură.

Înainte de aceste declaraţii ale primului ministru rus, aminteşte publicaţia menţionată, au avut loc două episoade similare în trecut

. Preşedintele SUA, Harry Truman, a trimis o notă, ce se află astăzi la muzeul din New Mexico, în care făcea referire la prăbuşirea unui aparat de zbor, posibil, de origine extraterestră.

La 21 septembrie 1987, într-o reuniune a Adunării Generale a ONU, preşedintele american Ronald Reagan a vorbit despre ameninţarea unei invazii extraterestre şi că oamenii ar trebui să acţioneze împreună pentru a se pregăti de o eventuală agresiune.

Este greu de crezut că Reagan vorbise de la tribuna ONU după ce băuse un păhărel, comenta Corriere della Sera.

Publicitate

08/03/2021 - Posted by | ANALIZE | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: