CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

La Forumul Economic Mondial (WEF) de la Davos s-a avansat ideea ca până în 2030 să fie abolită proprietatea privată, iar oamenii să nu mai dețină nimic


Foto Epoch Times

Pentru a defini comunismul într-o propoziție, cel mai bine este să folosiți cuvinte originale de Karl Marx și Friedrich Engels, care au scris că doctrina comunistă poate fi rezumată ca abolirea proprietății private Paul Kengor , profesor de științe politice la Grove City College, a declarat pentru https://www.theepochtimes.com/paul-kengor-abolition-of-private-property-is-at-the-core-of-communism_3638769.html

„Teoria comuniștilor poate fi rezumată într-o singură propoziție: Abolirea proprietății private”, au scris Marx și Engels, fondatorii doctrinei comuniste, în Manifestul comunist, o carte care stă la baza comunismului.

Abolirea proprietății private poate fi posibilă numai printr-un război, a spus Kengor, deoarece proprietatea privată este „o lege iudeo-creștină de bază, drepturi naturale, drepturi biblice: nu vei fura. Adică de la peșteră până la tribunal, dreptul la proprietate este fundamental pentru natura umană și cu atât mai puțin orice economie de funcționare de oriunde ”.

Pentru a desființa proprietatea privată, veți avea un război pe mâini, veți avea nevoie de arme, veți avea nevoie de gulaguri”, a spus Kengor în cadrul programului Crossroads al Epoch Times. Comuniștii au ucis 100 de milioane de oameni pentru abolirea proprietății private, a adăugat el.

Unii conservatori vorbesc despre „cum comunismul distorsionează piețele” și concluzionează că „comunismul nu funcționează economic”, a spus Kengor, precizând că „comunismul nu funcționează pentru că este rău, este diabolic”.

WEF prevede abolirea proprietății private în 2030

Foto Epoch Times
Un paznic arată calea către un om aflat în afara Centrului de Congrese Davos sub zăpadă înainte de deschiderea reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial (WEF) 2018, din Davos, Elveția, pe 22 ianuarie 2018. (Fabrice Coffrini / AFP prin Getty Images)

Forumul Economic Mondial (WEF) a prezis că în 2030 oamenii nu vor deține nimic și „toate produsele vor deveni servicii”, conform celor 8 predicții ale organizației pentru lume în 2030.

Ida Auken , tânărul lider al WEF,membru al parlamentului danez, a scris despre viziunea ei despre viață în 2030:

„Nu dețin nimic. Nu dețin o mașină. Nu am o casă. Nu dețin aparate sau haine. ”

„Tot ceea ce ați considerat un produs a devenit acum un serviciu”, a continuat el.

„Odată cândva [sic], mă enervează faptul că nu am intimitate reală. Nu [sic] unde pot merge și să nu fiu înregistrat. Știu că, undeva, tot ceea ce fac, gândesc și visez este înregistrat. Sper doar că nimeni nu o va folosi împotriva mea „, a spus Auken, dar a adăugat:” Una peste alta, este o viață bună. „

Dr. Antony Mueller, profesor german de economie, a scris pentru Institutul Mises : „Dacă proiecția WEF se va realiza, oamenii ar trebui să închirieze și să împrumute necesitățile lor de la stat, care ar fi singurul proprietar al tuturor bunurilor. Aprovizionarea cu bunuri ar fi raționalizată în conformitate cu un sistem de puncte de credit social. ”

Pentru traducerea în limba română activați butonul TRADUCERE AUTOMATĂ

Publicitate

04/01/2021 - Posted by | POLITICA | , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: