CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Papa Francisc a anunțat că Vaticanul va intra într-o „alianță globală” cu marile bănci, corporații internaționale și fundații globaliste pentru a crea un consiliu economic care să redistribuie bogăția în întreaga lume.VIDEO


S-a creat organizația "GARDIENILOR LUMII". Papa Francisc se aliază cu Familia Rothschild, Fundația Rockefeller și marile bănci pentru a crea „Marea Resetare” pe calea "Capitalismului Incluziv"

VATICANUL încheie O „ALIANȚĂ GLOBALĂ” CU ROTHSCHILD, FUNDAȚIA ROCKEFELLER ȘI MARILE BANCI PENTRU „ MAREA RESETARE”

Inițiativa globalistă, numită „Consiliul pentru capitalismul incluziv”, se definește, după cum scrie blogul lebloglalups.com, ca o organizație pro-capitalistă care își propune să creeze „economii și societăți mai puternice, mai echitabile și mai colaborative”.

În 2018, de la conferința de lansare a proiectului Capitalismului Incluziv, nu au lipsit membrii familiei Rotschild și Prințul Charles, implicat și în „Marea Resetare” a Forumului Economic Mondial, informează ActiveNews. VIDEO – AICI.

Consiliul Capitalismului Incluziv prezidat de Papă  reunește membri cu un aport financiar de 10 trilioane de dolari.

Grupul de elită „Gardienii” urmărește „o colaborare istorică a directorilor executivi și a liderilor mondiali care lucrează sub îndrumarea morală a Papei Francisc pentru a valorifica pentru totdeauna puterea lumii afacerilor”.

În realitate, „Gardienii” sunt un grup al globaliștilor orientați spre implementarea politicilor radicale de extremă stânga în întreaga lume, precum inițiativele Green New Deal și politicile de identitate.

Pe lista „tutorilor”săi se numără pe lângă Papa Francisc, CEO-urile Visa, Mastercard, Bank of America și BP, precum și Lynn Forester de Rothschild, președintele Fundației Ford Darren Walker, președintele Fundației Rockefeller Rajiv Shah și trimisul special al ONU pentru climă, Mark Carney.

„Răspundem chemării Papei Francisc de a crea economii mai incluzive, care să distribuie mai uniform beneficiile capitalismului și să permită oamenilor să-și atingă întregul potențial”,a spus moștenitoarea băncii Lynn Forester de Rothschild

News | Council for Inclusive Capitalism

„Gardienii se vor angaja să aducă la îndeplinire o listă de acțiuni planificate care implică probleme de mediu, sociale și de guvernanță. Gardienii și companiile lor, au declarat că intenționează să angajeze și să promoveze mai multe femei, să sporească recrutarea diversității [LGBTQ], să se angajeze în energie electrică curată cumpărând 100% regenerabile , să reducă emisiile de gaze cu efect de seră, să promoveze refolosirea și reciclarea apei și alte inițiative. „

Această inițiativă a venit după ce Forumul Economic Mondial, Organizația Națiunilor Unite și alte instituții au solicitat recent o „mare restaurare” pentru reorganizarea sistemului capitalist mondial într-o ordine mondială transumanistă socialistă care ar elimina proprietatea privată și moneda.

Surse:

http://www.vatican.va/content/francesco/en/speeches/2019/november/documents/papa-francesco_20191111_consiglio-capitalismo-inclusivo.html.

LE VATICAN CONCLUT UNE « ALLIANCE MONDIALE » AVEC ROTHSCHILD, LA FONDATION ROCKEFELLER ET LES GRANDES BANQUES POUR « CRÉER UNE GRANDE RÉINITIALISATION »

23/12/2020 - Posted by | POLITICA | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: