CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

EXPLOZIV : Cartea Albă intitulată „Resetarea viitorului agendei de muncă într-o lume post-Covid ” o nouă abordare „totalitară”de a controla umanitatea. VIDEO


Din ce în ce mai multe voci acuză cele două personalități americane, viitorul președinte, Joe Biden, și miliardarul Bill Gates, de o nouă conspirație. O conspirație parcă scoasă din romanul ”1984”, un roman politic scris de George Orwell în 1948. Multe din elementele prezentate de Orwell în celebrul său roman se regăsesc în societatea în care trăim în aceste zile.

Totul a plecat de la publicarea, în luna mai, a unui document semnat de Forumul Economic Mondial, un grup neguvernamental care găzduiește conferința anuală de la Davos. În respectivul document se anunțau o serie de evenimente și articole. Toate au fost strânse sub denumirea de Marea Resetare.

În principiu aceasta era centrată pe ideea de reducere a inegalităților în urma pandemiei. Dar realitatea avea să dovedească că este mai mult de-atât. Conform concluziilor trase de conspiraționiști, Marea Resetare este o inițiativă a forumului de discuții financiare mondiale, scrisă în trei părți.

Pentru cei mai mulți adepți ai acestei teorii pandemia este o fereastră neobișnuită, o alternativă la replicarea, reimaginarea și resetarea lumii noastre, pentru a crea un viitor extra echitabil. Un viitor foarte bogat și foarte echitabil dar numai pentru o parte a lumii. Aceste afrimații, mai complex, apar pe site-ul web al forumului de discuții financiare mondiale.

Marele proiect de resetare al WEF este ingineria socială la cel mai înalt nivel. Susținătorii resetării susțin că ONU nu a reușit să stabilească ordinea în lume și nu și-a putut avansa cu forță agenda de dezvoltare durabilă – cunoscută sub numele de  Agenda 2030 – din cauza modului său de lucru birocratic, lent și contradictoriu. În schimb, acțiunile comitetului organizatoric al Forumului Economic Mondial sunt rapide și inteligente. Când s-a format un consens, acesta poate fi implementat de elita globală din întreaga lume .

Conceptul de conspirație a unei resetări a apărut după un discurs al primului ministru canadian. Acesta făcea referire la moduri de a înrobi umanitatea prin vaccinuri și microcipare. Canadianul a apreciat și aproximativ când se va întâmpla asta.

În același timp, în America au început și mai aprig dezbaterile pe marginea proiectului în toată mass-media. Dar nu înainte ca democratul Joe Biden să fie anunțat ca și câștigător al alegerilor prezidențiale. Conform acestor date, Biden va dori să poată controla guvernele lumii și să-și creeze o adevărată elită, într-o singură ordine mondială.

De la Carantină la „Marea Resetare”

Conceptul Marea Resetare, spun cei care au analizat proiectul, a adunat sub umbrela sa o serie de puncte de vedere conspirative asupra pandemiei. Printre acestea se numără și poziția lui Bil Gates și conexiunea sa cu vaccinul COVID-19 administrat locuitorilor ca metodă de gestionare.

Forumul Economic Mondial (The World Economic Forum- WEF) a publicat o așa-numită Carte Albă, intitulată „Resetarea viitorului agendei de muncă într-o lume post-Covid ”.

Tyler Durden scrie în http://www.zerohadge.com că viziunea WEF înseamnă un viitor groaznic pentru 80 la sută din populaţia supravieţuitoare a planetei după Covid 19.

Durden spune că „1984” al lui George Orwell este o fantezie benignă, în comparație cu ceea ce WEF are în minte pentru umanitate.

Cartea Albă despre „Resetarea viitorului agendei de muncă într-o lume post-Covid ” are 31 de pagini şi este realizată de Klaus Schwab, fondator WEF, şi de asociatul său Thierry Malleret.

Iată ce măsuri de afaceri ar fi planificate ca răspuns la COVID-19:

– O accelerare a proceselor de lucru digitalizate, ceea ce ar face ca 84% dintre toate procesele de lucru să fie conferințe digitale sau virtuale/video.

-Aproximativ 83% dintre oameni ar urma să lucreze de la distanță – asta înseamnă că nu mai există interacțiuni între colegi, înseamnă o distanțare socială absolută, separarea umanității de contactul uman.

-Aproximativ 50% din toate sarcinile sunt planificate să fie automatizate – cu alte cuvinte, aportul uman va fi drastic diminuat, chiar și în timp ce se lucrează la distanță.

-Accelerarea digitalizării perfecționării/recalificării (de ex. Furnizorii de tehnologie educațională) – 42% din actualizarea abilităților sau instruirea pentru noi abilități vor fi digitalizate, cu alte cuvinte, fără contact uman – totul pe computer, inteligență artificială, algoritmi

-O accelerare a implementării programelor de perfecționare / recalificare – 35% din abilități sunt planificate să fie „reutilizate” – adică abilitățile existente sunt planificate să fie abandonate – declarate defecte.

-Accelerarea transformărilor organizaționale în curs (de exemplu, restructurarea) – 34% din structurile organizaționale actuale sunt planificate să fie „restructurate” – sau, cu alte cuvinte, structurile organizaționale existente vor fi declarate învechite

– pentru a face loc pentru noi seturi de cadre organizaționale, digitale structuri care oferă controlul maxim asupra tuturor activităților.

-Reatribuirea temporară a unor sarcini pentru lucrători- se așteaptă ca aceasta să atingă 30% din forța de muncă.

Asta înseamnă, de asemenea, scări de salarizare complet diferite – ceea ce ar face ca „salariul de bază universal” sau „venitul de bază”, de asemenea planificat, să fie un salariu care abia permite supraviețuirea, dar te-ar face să fii complet dependent de sistem – un sistem digital, unde nu ai niciun control, susţine Durden.

-Reducerea temporară a forței de muncă – se estimează că afectează 28% din populație. Este o cifră suplimentară a șomajului, deghizată, deoarece „temporar” nu va reveni niciodată la normă întreagă.

-Reducerea permanentă a forței de muncă – 13% forța de muncă redusă permanent.

-Creșterea temporară a forței de muncă – 5% – nu există nicio referire la ce tip de forță de muncă – probabil forță de muncă necalificată care mai devreme sau mai târziu va fi înlocuită și de automatizare, de inteligenţă artificială și de robotizarea locului de muncă.

Marea Resetare prevede, de asemenea, o schemă de credit, prin care o datorie personală ar fi „iertată” – împotriva predării tuturor bunurilor personale unui organism administrativ sau unei agenții – ar putea fi FMI.

Deci, nu ai deține nimic – și ai fi fericit. Pentru că toate necesitățile tale vor fi asigurate.

De asemenea, nu trebuie să vă gândiți să nu fiți de acord cu sistemul, deoarece – până acum fiecare dintre voi a fost vaccinat Covid și nano-cipat – astfel încât, cu 5G și în curând să vină 6G, mintea dvs. poate fi citită și influențată.

Vă rugăm să nu numiți asta o teorie a conspirației. Este o carte albă, un „raport de autoritate” al WEF, scrie Tyler Durden în http://www.zerohadge.com.

Potrivit acestuia şi relațiile sociale și umane sunt eviscerate. Acest lucru are mai multe avantaje pentru această nouă abordare WEF „totalitară” a umanității – de a controla umanitatea.

– Noi, Oamenii, nu ne putem răzvrăti, nu mai avem coeziune între noi

– Noi, Oamenii, vom concura unii împotriva celorlalţi – și există un control digital absolut asupra umanității – executat de o mică superelită.

-Nu avem acces la acest control digital – este mult dincolo de puterea noastră. Ideea este că vom crește treptat în noua lume – cei dintre noi care ar putea supraviețui. Cam peste o generație ar urma să devină Noua Normalitate .

„Unghiul de supraviețuire” este un aspect care nu este menționat direct nici în Marea Resetare, nici în „Ghidul de implementare” – adică în Cartea albă „Resetarea agendei viitorului muncii – într-o lume post-Covid”.

Bill Gates, Rockefeller, Kissinger și colaboratorii nu au făcut niciodată un secret din opinia lor puternică că lumea este suprapopulată și că numărul de oameni trebuie redus la propriu. Avem de-a face cu eugeniști.

O metodă perfectă pentru reducerea populației mondiale este inițiată de Bill Gates și programele de vaccinare susținute de OMS. Scandalurile unor astfel de programe de vaccin dezastruoase care au dus la moartea copiilor au fost înregistrate în India (în anii 1990), Kenya (2014 și după aceea) și în alte părți ale lumii.

The Great Reset și „Resetting the Future of Work Agenda” nu menționează cine va aplica aceste noi reguli draconice.

Se presupune că sunt aceleași forțe care sunt acum instruite pentru războiul urban și pentru suprimarea revoltelor și a tulburărilor sociale – poliția și armata, susţine Tyler Durden.

În parte, Organizația noastră Populară pentru Neascultare Civică va fi despre cum să se concentreze și să vorbească cu ei, educând, informând polițiștii și militarii pentru ce vor fi folosiți de această mică elită și că, în cele din urmă, ei sunt, de asemenea, doar ființe umane, ca și noi ceilalți, prin urmare, ei se ridică mai bine în apărarea oamenilor, a umanității. Același lucru trebuie făcut și profesorilor și personalului medical – informații, adevărul neîngrădit.

Aceasta este provocarea. Dacă reușim – jocul s-a terminat. Dar este un drum lung, scrie Tyler Durden.

Dezinformarea mass-media este brutală și puternică și greu de contrazis pentru „noi”, fără un buget considerabil pentru contrapropagandă și ca un grup de oameni, care este din ce în ce mai împărțit chiar de mass-media. Purtarea obligatorie de măști și distanțarea socială – a făcut deja dușmani din ceea ce am fost, colegi, prieteni, chiar și în cadrul familiilor.


Acest adevărat diktat a reușit să creeze rupturi, diviziuni și discordii în societățile noastre.

Fără teamă, „Resetarea viitorului muncii” și „Marea resetare” ar putea fi făcute bucăţi cu o alternativă umană care ar elimina organizațiile precum WEF și agențiile ONU cooptate, precum OMS, UNICEF, OMC, Banca Mondială, FMI – și poate chiar întregul sistem ONU. Liderii politici și de afaceri din spatele acestui proiect trebuie confruntați. Trebuie aplicate principiile fundamentale ale dreptului internațional, inclusiv Nürnberg, conchide Tyler Durden.

Cartea Albă „Resetarea viitorului agendei de muncă într-o lume post-Covid ”, aici

Surse:

https://mises.org/wire/lockdowns-great-reset

Marea Resetare a capitalismului. Adevărul despre teoria conspirației asociată cu Joe Biden și Bill Gates

http://www.cotidianul.ro/marea-resetare

https://qz.com/ a-summary-the-2020-world-economic-forum-in-davos/

Publicitate

01/12/2020 - Posted by | POLITICA | , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: