CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

La alegerile din SUA au fost înregistraţi cu 1,8 milioane de votanţi mai mulţi decât cetăţeni cu drept de vot. Judicial Watch: Listele de vot fraudate pot însemna alegeri fraudate


Luni, a fost publicat un raport care indică faptul că, în 353 de comitate din SUA, ar fi fost înregistrați 1,8 milioane mai mulți alegători decât cetățenii cu vârstă de votare, informează dailywire.com, citat de Romanian Global News.
Judicial Watch (JW) a dezvăluit rezultatele studiului din 2020, care arată că procentul de înregistrare a depășit 100% dintre alegătorii cu drept de vot.

Cele opt state în care ratele de înregistrare la nivel de stat au depășit 100% au fost Alaska, Colorado, Maine, Maryland, Michigan, New Jersey, Rhode Island și Vermont.
„Studiul din septembrie 2020 a colectat cele mai recente date de înregistrare postate online de către state.

Aceste date au fost apoi comparate cu cele mai recente estimări ale populației realizate de Biroul de recensământ, colectate de American Community Survey (ACS) din 2014 până în 2018. Sondajele ACS sunt trimise la 3,5 milioane de adrese în fiecare lună, iar estimările sale pe cinci ani sunt considerate cele mai fiabile estimări în afara recensământului decenal”, a explicat Judicial Watch.


Judicial Watch a subliniat că anumite state ar fi putut exclude „alegătorii inactivi” din datele lor. Președintele Judicial Watch, Tom Fitton, a concluzionat: „Noul studiu arată 1,8 milioane de votanți în plus sau ‘fantomă’ în 353 de comitate din 29 de state.

Datele evidențiază nesăbuința de a expedia în buletine de vot pentru listele de înregistrare a alegătorilor.

Listele de vot fraudate pot însemna alegeri fraudate.”
În iunie 2019, comitatul Los Angeles a emis notificări către 1,5 milioane de alegători inactivi după ce JW a ajuns la un acord de soluționare cu autorităţile.
Judicial Watch a menționat că Los Angeles avea peste 10 milioane de locuitori, mai mult decât populația din 41 din cele 50 de state americane, iar comitatul Los Angeles a permis ca peste 20% dintre alegătorii săi înregistrați să devină inactivi fără a-i scoate din lista electorală. JW a precizat:

„Judicial Watch a descoperit că California a tratat îndepărtarea alegătorilor inactivi drept permisă, nu obligatorie și nu și-a curățat listele de înregistrare a alegătorilor în cel puțin 20 de ani”.
Fitton a spus la acea vreme, „Această înţelegere va avea ca rezultat curățarea imediată și continuă a listelor electorale în California și în LA.

Această victorie pentru alegeri curate în California va constitui un alt precedent național pentru alte state să ia măsuri rezonabile pentru a se asigura că morții și alți alegători fără drept de vot sunt eliminați din listă.”
„În 2018, Curtea Supremă a confirmat un program de curățare a listelor de alegători care a rezultat dintr-o soluționare a unui proces federal cu Ohio.

Kentucky a început, de asemenea, curățarea a sute de mii de înregistrări vechi anul trecut, după ce a consimțământ să pună capăt unui alt proces intentat de Judicial Watch.

În septembrie 2020, Judicial Watch a dat în judecată Illinois pentru că a refuzat să dezvăluie datele listelor electorale, încălcând legea federală”, a mai transmis Judicial Watch.
https://www.dailywire.com/news/report-in-353-u-s-counties-1-8-million-more-voters-registered-than-eligible-citizens

Se renumără voturile în Statul Georgia!

În urma alegerilor prezidențiale, Statul Georgia a înregistrat un scor strâns între candidatul Joe Biden și președintele Donald Trump, candidatul Democrat având aproximativ 12.500 de voturi avans.

Pe fondul acuzațiilor de posibilă fraudare a votului, Secretarul de Stat, Brad Raffensperger, a declarat și a ordonat o renumărare a voturilor în întreg statul.

Publicitate

14/11/2020 - Posted by | ANALIZE | , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: