CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Despre dictatura globală pandemică – distrugerea democrației și înlocuirea statului de drept cu statul poliţienesc


  Ce mai putem spune, ce mai putem adăuga astăzi în fața acestui regim de sănătate ridicol, prostesc, abject, obscen, […]

Ce mai putem spune, ce mai putem adăuga astăzi în fața acestui regim de sănătate ridicol, prostesc, abject, obscen, care persistă în ciuda bunului simț?

Că nu există o epidemie și că această pandemie este o farsă planetară foarte proastă care ucide doar o mică parte din cei afectați și o fraudă medical-științifică ?

Că aceste date și cifre zilnice date în fiecare zi când te trezești, imediat ce deschizi televizorul, nu mai au nicio semnificație și că pur și simplu nu mai sunt credibile.

Aceste cazuri nu sunt cazuri, vorbim despre oameni care care majoritatea nu sunt bolnavi, nici contagioși doar că transportă fragmente de ARN viral.

Sociopații de la putere, vor ca noi să-i prezentăm ca pacienți serioși care copleșesc spitalele, doar pentru a justifica regimul de dictatură medicală pe care vor să-îl impună.

Autoritățile persistă în confundarea cu bună știință, pentru a alimenta frica și panica legată de coronavirus cu boala Covid-19

Democrația parlamentară a fost confiscată de oameni iresponsabili, cinici, perverși, oameni incompetenți, în numele unui imperativ mai mult decât îndoielnic, care au convins majoritatea populației prin intermediul mass-media, propagandei ” medicale și științifice”, că pot fi salvate vieți, atunci când este foarte probabil să se fi pierdut mai multe vieți.

Că va fi nevoie de un eveniment major, mult mai grav decât acest simulacru de pseudo-pericol mortal, care a fost agitat ca o sperietoare pentru ca majoritatea să se trezească într-o zi.

Covid-19 este doar un copac într-o pădure ascunsă, pe care un uragan îl va doborî în cele din urmă …

© Michel Rosenzweig

                   
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cropped-diapositiva25.jpg
 Covid-19  accelerează în toată Europa de Vest

În Belgia, noul guvern, proaspăt pus în funcțiune la 16 luni după alegeri, nu a pierdut nici o secundă, întărind puțin mai mult măsurile și constrângerile de sănătate, grăbindu-se să le consacre în decrete ministeriale pentru a le face mai obligatorii și, mai presus de toate, mai coercitive, fără nicio legitimitate democratică și constituțională, niciuna dintre aceste dispoziții nu a fost discutată în cameră sau votată în parlament, făcându-le astfel total ilegale.

În Franța, ca și în Belgia, sunt luate restricții identice asupra libertăților, ca și cum cele două țări ar merge mai departe în consultare, închiderea barurilor și restaurantelor din orașele mari, adunări limitate la 10 persoane, bule sociale private limitate, închiderea sălilor de sport etc.

Nu al doilea val imaginar și fabricat al coronavirusului avansează, ci cel al dictaturii și al totalitarismului sănătății implementat de strategia șocului (Hayek în 1944, Friedman în 1962, Klein în 2007) și care nu nu întâmpină opoziție, nici rezistență, nici o provocare majoră.

De parcă acest simulacru pandemic ar fi paralizat întregul corp social și politic, organismele intermediare, universitățile și lumea academică, cu excepția câtorva voci medicale și științifice eminente, dar minoritare, care se aud în mod regulat în Franța și SUA, nu sunt cu adevărat capabili să schimbe cursul lucrurilor.

Acest val pare să ia totul: rațiune, reflecție, democrație, știință, medicină, bun simț, obiectivitate, justiție, relații sociale, economie, cultură, călătorii și chiar sănătate.

 Nimic nu contează, nimic nu există, doar frica de virus ocupă toate spațiile, toate reprezentările, toate ecranele, toate domeniile de activitate, distrugându-ne viețile prin reducerea lor la funcțiile lor vitale mecanice esențiale: hrană, muncă, obligații.

În realitate, regimul de sănătate autoritar tiranic Covid-19 în care am căzut atât de ușor nu este altceva decât fascismul obișnuit, chiar dacă acest termen poate șoca anumite conștiințe cu referire la fascismele din trecut (Mussolini, Hitler).

Cu toate acestea, trebuie să ne punem serios întrebarea: ce este fascismul?

Există, evident, biblioteci întregi de lucrări despre fascism, mai multe variații în istorie și o mulțime de dezbateri pe această temă.

Cu toate acestea, păstrez câteva caracteristici care par să corespundă cu ceea ce trăim în prezent.
Fascismul este un sistem de guvernare care extinde statul polițienesc ca sursă de ordine, neagă drepturile și libertățile fundamentale ale indivizilor și face din executiv stăpânul nelimitat al societății fără nicio dezbatere parlamentară, prin neutralizarea legislativ, prin instrumentalizarea sistemului judiciar și prin stabilirea unei stări de urgență recurente care ajunge să o facă durabilă.

Acest tip de guvernare își arogă întotdeauna dreptul de a guverna viața privată în numele unui imperativ superior, apărarea națiunii sau a țării, în fața pericolului iminent, a unui război, a unei revoluții, astăzi pericol pentru sănătate în mare măsură supraestimat și amplificat, umflat la exces și suprainvestit politic și medical.

Cu alte cuvinte, acest fascism de sănătate provine dintr-un oportunism politic de care multe guverne au profitat pentru a-și salva puterea amenințată de explozia socială și de implozia financiară și bursieră.

Dictatura de sănătate Covid-19 a salvat puterea prin distrugerea democrației așa cum am cunoscut-o, în favoarea unei oligarhii locale și planetare hotărâte să pună capăt noțiunii de stat național, suveran, realizând astfel un populicid cu consimțământul pasiv și activ al tuturor majorităților politice și sociale. Și fără picătură de sânge.

                                                                                                 

  Michel ROSENZWEIG

Sursahttps://leblogalupus.com/2020/10/13/covid19-84-que-dire-de-plus-que-rajouter-aujourdhui-face-a-ce-regime-sanitaire-ridicule-idiot-abject-obscene-qui-persiste-en-depit-du-bon-sens-par-michel-rosenzweig/

                                                                                                   

15/10/2020 - Posted by | ISTORIE ROMANEASCA

6 comentarii »

 1. Tampenii mai mari nu am mai citit.S-au aliat cu totii: americanii, cu rusii, cu chinezii, cu iranienii. Care este scopul? sa-si distruga toti economiile.Hai pe bune

  Apreciază

  Comentariu de Gabriel | 15/10/2020 | Răspunde

  • Rămâne o întrebare esențială: Este pentru prima dată când omenirea se confruntă cu o pandemie de proporții asemănătoare?
   Fără îndoială au existat în trecutul apropiat epidemii asemănătoare, dacă nu cumva și mai ucigătoare și cu toate astea economia a continuat să funcționeze, iar viața socială nu a fost blocată.
   Dacă ne uităm în statisticile ultimelor două secole, pandemia de coronavirus este mai puțin ucigătoare în comparație cu alte pandemii din trecut.
   Ce vedem acum este absolut fără precedent. Se blochează economiile țărilor lumii, se închid ,colile,teatrele, cinematografele, restaurantele, hotelurile.
   Comerțul, turismul internațional și cel intern sunt în cădere liberă. Oamenii umblă cu botnițe pe străzi și nu mai au voie să intre în biserici sau în biblioteci publice.
   Și toate astea se întâmplă în fața unei epidemii care potrivit statisticilor este mai puțin periculoasă decât altele din trecutul apropiat.
   Ai văzut d-ta alte statistici ale morbidității?
   Iar dacă statisticile spun ce spun, de ce guvernele lumii (cu rare excepții) se înghesuie să ne aresteze la domiciliu și să blocheze economia și viața socială?
   D-ta ai un răspuns, sau preferi să iei de-a gata explicații care nu sunt explicații și nu au nici o noimă?

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 15/10/2020 | Răspunde

   • daca o bagi pe aia ca o masca este o botnita nu am ce sa comentez. O pereche de chiloti este o centura de castitate? Ochelarii de vedere sunt ochelari de cal?Repet faza ca toti „dusmanii” si-au dat mana intr-o meagalitica conjuratie nu sta in picioare. Faza ca Iranul tine partea americanilor si isi distruge si economia nu sta in picioare. Faza ca rusul este mare aliat cu americanul si isi distruge economia nu sta in picioare. Apropo:”Dacă ne uităm în statisticile ultimelor două secole, pandemia de coronavirus este mai puțin ucigătoare în comparație cu alte pandemii din trecut-ai dreptate numai ca acum mobilitatea a crescut foarte mult si atunci viteza de propagare a crescut enorm. Tocmai ca nu cred orice si incerc sa-mi explic

    Apreciază

    Comentariu de Gabriel Picler | 16/10/2020

   • Numai cine nu vrea refuză să constate că deși aceasta pandemie este una dintre multele pandemii care au încercat omenire, măsurile luate sunt total disproporționate și fără precedent.
    Trebuie să fim conștienți că nu suntem nici primii, nici ultimii și nici singurii din istorie care ne confruntăm cu pandemiile. Ciuma, holera, gripa spaniolă, variola sunt câteva din afecțiunile contagioase care au zguduit omenirea și care s-au soldat cu mortalitate crescută. Relativ recent, gripa din 1968-‘69, pandemie provocată de virusul gripal A (H3N2), a provocat moartea a peste 1 milion de oameni în întreaga lume.
    Cu toate acestea, niciodată în trecut nu a mai fost închis în case întreg poporul, nu s-au inchis intreprinderile, școlile,bisericile,nu s-a restrâns atât de drastic numărul celor care au voie de la stăpânire să participe la nunți, botezuri, înmormântări.
    Paradoxal, dar factorii responsabili nu au interzis alegerile dar în schimb au interzis deplasările unor mari mase de cetățeni pe distanțe mari, dar nu a fost restricționat transportul în comun în marile orase…
    Am mai avut pandemii dar niciodată nu s- întâmplat să se blocheze pe o scară atât de largă economia șiîn general activitățile umane la nivel global..
    China şi SUA se acuză reciproc de faptul că au creat artificial virusul, iar opinia că suntem subiecţi ai unui război biologic este atât de răspândită, încât a fost subliniată şi de cardinalul catolic din Sri Lanka Malcolm Ranjith care cere o anchetă internaţională asupra cauzelor pandemiei cu Covid-19, declarând:

    „Ştim că în mai multe zone ale lumii, cercetători de toate tipurile, din diferite motive, se angajează în cercetări pentru a distruge viaţa şi natura umană. Unii dintre aceşti viruşi sunt produsele experimentelor lor fără scop”, a spus cardinalul Ranjith, acuzând:

    „Acest tip de cercetare nu este făcut de oameni din ţările sărace, ci de laboratoarele din ţările bogate”.

    Faptul că ne aflam în război este evident; faptul că acest razboi afectează anumite ţări dezvoltate induce ideea că este folositor uneia sau alteia dintre marile puteri ale lumii.

    În pofida oricărei ironii, ceea ce spune cardinalul Malcolm Ranjith este verosimil.

    În 2012, o companie din Marea Britanie, Ndemic Creations, a aruncat pe piaţă (cu succes remarcabil) videogame-ul Plague Inc., care anticipează scenariul avansat de faţa bisericească:

    – jucătorul începe prin a-şi alege o ţară în care să lanseze agentul patogen (să zicem, un virus, la alegere);

    – pe măsură ce pacientul nr.1 începe să-şi contamineze apropiaţii, jucătorul acumulează puncte cu care operează mutaţii ale virusului, în căile şi capacitatea lui de contaminare, rezistenţa la medicamente, la regimul climateric, simptomatologie, virulenţa atacului asupra organelor interne ale omului;

    – victoria în Plague Inc. constă în extincţia omenirii – când a murit ultimul om de pe Planetă, jocul afişează pe ecran „VICTORY”, în timp ce omenirea găseşte vaccinul şi supraviţuieşte, pe ecran apare „DEFEAT”.

    Autorii videogame-ului au avertizat recent ca Plague Inc. să nu fie luat drept un simulator pentru pandemia Covid-19, dar tot ei ne asigură că jocul este făcut foarte similar realităţii.

    Rămâne întrebarea formulată încă din antichitate CUI PRODEST. Poate vom afla vreodată răspunsul la această întrebare.

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 16/10/2020

 2. A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

  Comentariu de octavpelin | 16/10/2020 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: