CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

”Vaccinul promițător” anti-COVID – o manipulare genetică interzisă!


 

 

 

Un avertisment al neuropatului german Anette Lillinger, preluat de https:/amosnews.ro/ vaccinul-promitator-anti-covid-o-manipulare-genetica-interzisa

„Aș dori să vă atrag de urgență atenția asupra problemelor importante cu privire la viitoarea vaccinare contra Covid-19:

În ultimii 20 de ani, au tot venit la mine pacienți care au dezvoltat simptome după ce au fost vaccinați, pe care eu a trebuit apoi să le tratez.

Desigur, astfel de simptome/boli produse artificial au fost întotdeauna o provocare specială în cazuri individuale și ceva mai dificil de tratat decât bolile predominante care apar din natura pacientului, adică sunt de origine naturală.

Cu toate acestea, pentru că consecințele vaccinării s-au bazat până acum în principal pe adjuvanții menționați deja (stimulatori de substanțe active), la a căror eliminare organismul nu a putut face față în unele cazuri individuale dezvoltând, prin urmare, o simptomatologie corespunzătoare de la ușoară până la severă, o terapie homeopată în care forța vitală individuală a fost stimulată ca să elimine toxinele din organism a avut în cele din urmă succes și efectele secundare ale vaccinării au dispărut, chiar dacă de multe ori a durat luni de zile. 

Totuși, datorită noului mod de acțiune al viitorului vaccin contra coronavirusului, un astfel de succes de vindecare NU va mai fi posibil în viitor.

Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și schimbă astfel materialul genetic individual, ceea ce reprezintă o manipulare genetică – ceva care a fost interzis, chiar considerat criminal până acum.

Această intervenție poate fi comparată cu cea a manipulării genetice a alimentelor, care este, de asemenea, extrem de controversată.

În măsura în care mass-media și politicienii momentan banalizează problema și chiar solicită în mod nechibzuit un astfel de tip nou de vaccinare pentru a putea reveni la normalitate, o astfel de vaccinare este problematică în ceea ce privește sănătatea, problemele morale și etice și, de asemenea, în termeni de deteriorare genetică, care, spre deosebire de daunele cauzate de vaccinările anterioare, vor fi acum ireversibile și ireparabile.

Dragi pacienți, după o astfel de vaccinare nouă mARN, NU veți mai putea vindeca simptomele vaccinării într-un mod complementar.

Va trebui să trăiți cu consecințele, deoarece acestea nu mai pot fi vindecate pur și simplu prin eliminarea toxinelor din corpul uman, așa cum nu se poate vindeca o persoană cu un defect genetic, cum ar fi Trisomia 18 sau 21, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, boli genetice de inimă, hemofilie, fibroză chistică, sindrom Rett etc.), deoarece defectul genetic rămâne o dată pentru totdeauna!

În limbaj simplu, aceasta înseamnă: Dacă dezvoltați o simptomatologie de vaccinare după o vaccinare mARN, nici eu, nici un alt terapeut NU vă vom putea ajuta, deoarece deteriorarea adusă de vaccinare va fi ireversibilă genetic.

În opinia mea, aceste vaccinuri noi reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a fost comisă niciodată într-o formă atât de vastă în istorie.

După cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic cu experiență:

În realitate, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor este, de fapt, o manipulare genetică interzisă!”

 

Publicitate

28/09/2020 - Posted by | ȘTIINȚA | , , , , , , , , ,

3 comentarii »

 1. In principiu are dreptate dar comparatia cu bolile genetice e deplasata vaccinul nu modifica intregul genom ci doar zona de inoculare. Ca atare un „tratament” ar fi amputarea bratului daca vaccinul s-a facut in mană cu speranta ca nu s-a dezvoltat deja o boala autoimună sau un cancer!

  Apreciază

  Comentariu de ioansperling | 28/09/2020 | Răspunde

  • Nu este vorba de modificarea întregului genom uman…Pasajul cheie este :
   ” după o astfel de vaccinare nouă mARN, NU veți mai putea vindeca simptomele vaccinării într-un mod complementar.
   Va trebui să trăiți cu consecințele, deoarece acestea nu mai pot fi vindecate pur și simplu prin eliminarea toxinelor din corpul uman, așa cum nu se poate vindeca o persoană cu un defect genetic, cum ar fi Trisomia 18 sau 21, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, boli genetice de inimă, hemofilie, fibroză chistică, sindrom Rett etc.), deoarece defectul genetic rămâne o dată pentru totdeauna!
   În limbaj simplu, aceasta înseamnă: Dacă dezvoltați o simptomatologie de vaccinare după o vaccinare mARN, nici eu, nici un alt terapeut NU vă vom putea ajuta, deoarece deteriorarea adusă de vaccinare va fi ireversibilă genetic.”

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 28/09/2020 | Răspunde

   • Am inteles prietene si am spus ca are dreptate dar se intelege ca se modifica organismul genetic nu se modifica partial genetic! Atata tot!

    Apreciază

    Comentariu de ioansperling | 28/09/2020


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: