CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Presa independentă nu există, dar există mitul libertății ei


 

 

 

 

Demonstrație la Budapesta pentru presă liberă. Portalul cu cea mai ...

 

 

 

 

Mitul presei libere mai tare ca mitul creației!

 

 

In 1953, în timpul unui banchet de la New York Press Club, lui John Swinton, decanul ziariştilor din America, i s-a cerut să ţină un toast in cinstea presei independente.

 

Iată răspunsul lui: 

„Nu există in istoria Americii o presă independentă. O ştiţi şi voi, şi o ştiu şi eu. Nici unul dintre voi nu indrăzneşte să işi exprime cinstit părerile in ziarul la care scrie. Sunt plătit tocmai pentru a nu-mi exprima opiniile cinstite in ziarul pentru care scriu.

Voi, ceilalţi, sunteţi plătiţi ca să faceţi la fel şi, oricare dintre voi ar face nebunia de a-şi scrie părerile in mod cinstit, ar fi imediat expediat pe stradă, căutind de lucru. Dacă mi-aş permite o părere cinstită intr-unul din numerele ziarului meu, slujba mea ar dispărea in 24 de ore. 
Treaba jurnalistului este să distrugă adevărul, să mintă sfruntat, să pervertească, să denigreze, să lingă cizmele lui Mamon, să işi vîndă ţara şi neamul pentru painea cea de toate zilele.

 O ştiţi şi voi, şi o ştiu şi eu, şi atunci de ce să inchinăm pentru presa independentă?
Suntem uneltele supuse şi slugile bogătaşilor din culise.
Suntem Hopa-Mitică: ei trag sforile şi noi dansăm. Talentele, posibilităţile şi vieţile noastre aparţin altor oameni.
Suntem doar nişte prostituaţi intelectuali.”

 

 

 

 

 

Arhive presa libera aservita - Ramnicu Valcea Week

 

 

 

 

 

„Omul obişnuit nu are acces direct la evenimentele vieţii sociale, politice şi economice; cu alte cuvinte, la ceea ce se petrece in societatea in care trăieşte.

In cel mai bun caz, o persoană care nu işi petrece zece ore pe zi la locul de muncă, alte opt ore dormind şi restul în vreun local de distracţii poate avea şansa de a asista personal la unul sau două evenimente importante din oraşul său.

Totul se opreşte insă aici. 

Pentru a se informa despre ce se petrece în jurul lui, omul modern are la dispoziţie o unică sursă: mass-media. 
La inceput au fost doar ziarele, apoi a apărut radioul, în ultimii treizeci de ani li s-au alăturat televizorul, dând oamenilor iluzia unei bogăţii informaţionale şi a diversităţii de opinie.” 

 

Sursa: INTERNET preluat de https://infobrasov.net/

Publicitate

16/08/2020 - Posted by | ANALIZE | , , , , , , , , ,

13 comentarii »

 1. La fel si voi sunteti un Hopa-Miticã:pentru asta sunteti „antinazi$ti-holocau$tizati”, altfel jidani vã fac praf! Restul e numai bla,bla,bla, palavragealã de „presã îndependentã”! Ce mai, dupã 1945 avem „democratia” aliatilor comunisti-capitalisti!

  Apreciază

  Comentariu de nisof | 16/08/2020 | Răspunde

  • Despre care are ”voi” binevoiești să cuvântezi, stimate domn? Fii mai precis în exprimare.

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 16/08/2020 | Răspunde

   • Pãi astea dela infobrasov.net, dar si voi dela Cer Si Pamãnt Romãnesc, se vede cã dacã nu scrieti în „stil antinazist”, cei cu perciuni vã bagã la „zdup” ca „rasisti, antisemiti,fascisti, nazisti, legionari” si alte palavrãgeli tipice dictaturi holocau$tice care terorizeazça tot Occidentul „democrat”!

    Apreciază

    Comentariu de nisof | 17/08/2020

   • Ce ”stil antinazist” visezi d-ta? Te simți bine când spui nerozii?

    Apreciază

    Comentariu de cersipamantromanesc | 17/08/2020

 2. Azi ati scris alta timpenie de lingãi perciunatilor, cã Rudolf Hess „sa sinucis”! Continuati sãi lingusiti pe rasisti talmudisti si nu îmi mai trimiteti „cerulsipamãntul” vostru, copiat dela criminali aliati comunisti-capitalisti si sefi lor cu perciuni!

  Toti “democrati-umanisti” antinazisti vor fi, de fapt deja sunt nimiciti ca prosti de rasisti-talmudisti-holocau$tici-jidani, de fapt sunteti deja întro fazã de exterminare complectã prin bastardizarea raselor! Si in tãrile “voastre democrate” ca Anglia, Franta, Belgia, Olanda, America, unde deja sunteti minoritari in multe orase ale “voastre”, iar tãrile “voastre” sunt deja de corcituri-paraziti veniti din lumea toata! Iar rasisti holocau$tici jidani rãd de voi cum vã bastardizati ca prosti cu toate rasele din lume care nãvãlesc peste voi trãdãtorilor, si sunteti deja distrusi de dictatura holoca$tica al talmudistilor! Nu ati vrut “nazism”, acum aveti rasism-talmudist-judaic si meritati asta tîmpitilor “anti-nazisti”!!! Acuma vin jidani peste voi cu rasismul lor talmudist, si vã bastardizeazã cu milioanele de lãcuste flamînde care navãlesc zilnic peste Europa, ca musulmani, mongoli, chinezi, vietnamezi, tigani si negri africani, care vã ocupa si vã bastardeazã popoarele si tãrile, iar Europa este batizata deja de “Eurabia”! Nu vedeti bã timpitilor antinazisti cã in “Europa-Eurabia” numai jidani nu se amestecã cu alte rase, nu existã un unic jidan sau jidancã casãtoriti cu nergri, tigani, turci, chinezi, si ect. Nu lati vrut pe Hitler, acuma aveti dictatura Talmudista-Holocau$tica care vã extermina prin bastaredizare, iar jidovi rîd de voi bã antinazistilor! Nu îmi mai trimiteti „cerulsipamîntul vostru”!

  Apreciază

  Comentariu de nisof | 17/08/2020 | Răspunde

  • Cineva care se lansează în evaluări neroade așa cum face domnia matale, nu are dreptul să își dea cu părerea asupra unor subiecte pe care nu le stăpânește și le ignoră total.
   Titlul articolului este cât se poate de clar și cu toate astea, d-ta binevoiești să bați câmpii cu grație strofocindu-te să arăți cu degetul în dreapta și în stânga spre oricine și orice, fără nici o logică.
   Ce legătură are moartea lui Hess cu subiectul articolului despre libertatea presei, asta numai dumneata poți sti ! …
   Totuși, dacă te arde focul neștiinței, ai face bine să te documentezi.
   Începe cu https://www.dailymail.co.uk/news/article-2116318/Pictured-Secret-report-reveals-time-final-moments-Hitler-deputys-life.html și cu https://www.historia.ro/sectiune/actualitate/articol/primele-informatii-despre-sinuciderea-lui-rudolph-hess-secundul-lui-hitler

   Cât despre talmeș-balmeșul pe care îl deversezi în continuare în ”expozeul” d-tale, rămâne ca savanții psihologi să stabilească de unde și până unde ai scos-o că naziștii și comuniștii sunt apărătorii libertății presei și în general ai libertății de exprimare.
   Anti- naziștii și anticomuniștii sunt după părerea ta ”tâmpiți”?
   Cine zice, ăla e !
   PS
   Zici că ”că jidanii nu se amestecă și că nu există jidan (jidancă) casãtoriti cu negri, tigani etc”?
   Uite că iar ai dat-o în bară, pentru că nu ai auzit de multimea de artisti si politicieni americani cu origini mixte africano- israelite sau proveniți din familii mixte cu părinți evrei si de alte nații.
   Chiar si ginerele lui Trump este evreu, domnule dragă.
   Vrei să-ți dau o listă cu astfel de personaje cunoscute cu origini mixte?
   Mai învață, că tare ești neajutorat și te râd fetele!

   Apreciat de 1 persoană

   Comentariu de cersipamantromanesc | 18/08/2020 | Răspunde

 3. Legãturã cu moartea lui Hess este cã copiati minciunile criminalilor aliati(pãna azi!!!) comunisti-capitalisti, cão Hess sa „sinucis”, iar adevãrul este acã a fost omorit! Ce o „vrãjesti” cu „anti-nazisti si anticomunisti” sunt timpiti! Timpiti sunt anti-nazisti nu anticomunisti, diferentã ca cerul de pamînt! Ce o „invirti” cu ginerele lui Trump, el sa casãtorit cu o blondã nu cu o femeie neagrã! Compari tu lista ta de „personaje cunoscute cu origini mixte” cu milioanele de europeni care se amestecã si se bastardeazã cu milioanele de învãzori strãini în Europa-Eurabia! Mai scrie si tu adevãrul, nu copia minciunile învingãtorilor aliati-tovarãsi comunisdti-capitalisti, cãci azi orce timpit se poate înforma la dictionarul analfabetilor cunoscut ca Google, Wikipedia ect. dar sunt si bloguri care spun adevãrul, jos douã exemple, cãci eu nu stiu englezã.

  „Miscegenation is warse than holocaust”. Golda Meir (4the prime minister of Israel).

  I am happy to be a fascist! Miri Regev israeli minister of cultur and sport.

  Apreciază

  Comentariu de nisof | 18/08/2020 | Răspunde

 4. Aceste douã minciuni pe care le recomãndezi cã sã mã „informez”, de fapt sunt o imbecilizare globalã al criminalilor bolsevici-capitalisti aliati-tovarãsi pîna azi!Iar „Historia” asta este o porcãrie de lingãi Israelului, fricosi, lasi si prosti cu diplome universitare! Începe cu https://www.dailymail.co.uk/news/article-2116318/Pictured-Secret-report-reveals-time-final-moments-Hitler-deputys-life.html și cu https://www.historia.ro/sectiune/actualitate/articol/primele-informatii-despre-sinuciderea-lui-rudolph-hess-secundul-lui-hitler

  Apreciază

  Comentariu de nisof | 18/08/2020 | Răspunde

  • Eu nu îți ”recomandez”, îți recomand. Sintagma ”de fapt sunt o imbecilitate globală” nu există în limba română, așa că bine ai face să reformulezi fraza,în așa fel încât să fie inteligibil ce ai de spus, dacă într-adevăr ai ceva de spus.
   În rest, îți recomand să începi să înveți mai întâi să vorbești și să scrii în limba română și apoi poți continua să te preocupi de istorie.
   Cât despre Hess, e absolut ridicol să crezi că a fost omorât după ce a fost asasinat de aliați la vârsta de 93 de ani, după ce a fost ținut în pușcărie la Spandau în Berlin din 1941 până în 1987, adică 46 de ani. De ce să fi fost el omorât, cumva pentru că aliații au dorit să se facă economie?
   Nu cumva putea fi omorât mult mai devreme, prin 1950, dacă tot era considerat o gură care mănâncă degeaba??
   Apropos, unde ai făcut școala și cine te-a învățat să spui, citez: ”bastardeazã”, ”învãzori strãini”,porcãrie de lingãi Israelului.

   Vrei o listă cu evrei mixați cu africani, ia câțiva de aici: Halle Berry, „ Lenny ” Leonard Albert Kravitz, Beyonce și lista e mult mai lungă De FALAȘI ai auzit? Nu cumva sunt evrei negri?
   Am impresia că discut de pomană cu unul care are idei puține, dar fixe.

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 18/08/2020 | Răspunde

 5. Ce listã de „evrei mixati cu africani”bã „disteptule”! Compari din nou lista ta de sters f…, cu milioanele de europeni „mixati cu africani”! Bã „disteptule”, criminali „umanisti-democrati” bolsevici-capitalisti întîi chinuesc victimã si dupã aia o spinzurã! Un mos de 93 de ani este împosibil sã se spinzure pe geam cum mint criminali care lau omorit! Nu îmi trebue mie facultate cã sã îti arunc la gunoi minciunile de „distept” cu diplomã universitara! Puti cã toti bolsevici care sau nãscut în cartierul Primãveri, cetatea de lux al criminalilor „proletari” si odraslele partidului deventi „mari nationalisti romãni si daci” dupã 1989! Îti pierzi timpul deageabã aici cu mine! Mã c… pe „istoria” voastrã scrisã de marxisti tãiati împrejur, securisti, membri de partid si ect. si am împresia cã si tu faci parte din aceasta gascã? Si nu uita „tovarãse”, cã dacã nu lingeti c…Israelului vati ars la zdup ca „anti-semiti, fascisti si nazisti”!

  Apreciază

  Comentariu de nisof | 18/08/2020 | Răspunde

  • Mă ”telectualule”, nu cumva tu ai scris în urmă cu două zile că, citez: ”nu existã un unic jidan sau jidancã casãtoriti cu nergri, tigani, turci, chinezi, si ect.”?
   Atunci de ce te miri acum că ți-am dat o listă cu evrei combinați cu negri?
   Tu ai face bine să te miri de ce scrii atât de prost românește și să te apuci să înveți gramatică și ortografie, nu să faci cu mine pe filosoful și pe specialistul în istorie și doctrine politice.
   Unde mai pui că susții cu încăpățânare că aliații l-au ținut în pușcărie 40 de ani pe Hess, pentru ca apoi brusc, să-l asasineze spânzurându-l de o fereastră!
   Crezi că nu mai puteau aștepta un an-doi să-l vadă mort, așa cum au așteptat 40 de ani? De ce atâta grabă?
   Nu te-ai gândit, dacă tot te crezi deșteptăciunea pământului, că nu era nevoie de o metodă atât de primitivă de a-l asasina, dacă ar fi vrut într-adevăr să-l omoare, când se puteau folosi metode mult mai inteligente și nedetectabile de a-l trimite pe lumea cealaltă ?
   În plus, ce-i cu obiceiul ăsta hilar al tău de a face istorie cu dacă și cu parcă?
   Ce dovezi ai când vorbești de asasinarea lui Hess?

   Cât despre obsesia ta legată de jidani, ce pot spune altceva decât că mă plictisești?
   Problema evreiască a fost dezbătută de-a lungul timpului pe acest blog în zeci de articole, așa că fă bine și nu te mai screme să te prezinți drept specialist în lucruri pe care nu le stăpânești suficient de bine pentru a putea purta o discuție cât de cât serioasă și interesantă.
   Ce faci tu aici nu este altceva decât o jalnică încercare de a ne servi niște lozinci naziste fîsîite, vechi de aproape un secol.
   Dacă ai ști să citești, ai vedea că articolul de față vorbește despre forțele care încearcă să denatureze adevărul, atunci când nu pot să-l sugrume.
   Or, printre cei care au condus dictatorial și au instituit cenzura presei, nu au fost numai comuniștii și magnații evrei proprietari de ziare ci și scumpicul tău Hitler, secondat de Gobbels, Hess, Goring și alte creaturi care au dus Germania la catastrofă și pe lângă ea și România.
   Inchei indemnându-te încă odată să înveți să scrii și să citești corect românește. Heil !

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 19/08/2020 | Răspunde

 6. Bã lingãule de c…israelite, nu vezi cã minti de ti se rupe fundul!Nu vezi bã holocau$tologule cã vorbesti timpeni cã eu mã mir de lista ta cu jidovi cãsãtoriti cu negri, pãi îti spun încã odatã mincinosule çã numai un cretin ca tine cu diplomã universitarã compara o lista de ovrei cu milioanele de europeni care se amestecã cu negri si alte rase! Nu vezi bã cã lingi c… iraelului. Cu Hess scri niste timpeni de rid si gãinile! Iti trimit aici adevãrul spus de fiul lui Hess care a fost si el „sinucizat” de aceasi criminali „dimiocãcati dimocrati”, asta este adevãrul nu ce scri tu „intiliCURtual” bãlcanic mãncãtor de praz! Iar azi la fel ne prezinti „filozoful” de rãhatt „francezul” Levi, se vede si mai clar cã esti un lingãu cu diplomã universitarã comunista!

  Abdallah Melaouhi a fost un medic din Tunizia, el a fost medicul asistent lui Hess din 1982-1987. A declarat urmãtoarele despre asasinatul lui Hess de catre criminali “democrati-umanisti” englezi: Cãnd am ajuns in baraca de vara lui Hess in grãdinã închisori, am vãzut o scenã ca si cum a fost o luptã. Totul a fost rãsturnat si spart, iar scaunul unde se aseza Hess a fost in alt loc si departe de unde se aseza el si Hess mort in alt loc. Medicul Melaouhi a observa ceva ciudat cã in afará de Anthony Jordan, paznicul american al închisori, a vãzut încã douã figuri in uniforme militare americane care nu vorbeau nimic. Asa ceva nu a existat de cãnd Hess a fost închis, pentru cã orce contact cu Rudolf Hess era aspru înterzis. Rezultatul acestei crime o spune fiul lui Hess, Wolf Rüdiger Hess(1937-2001): 1-Cele douã figuri in uniforme militare americane care le a vãzut medicul Melaouhi sunt asasini lui Hes, au fost de um regiment SAS britanic. 2- Moartea tatãlui meu a fost stabilitã in Spitalul militar Britanic, unde tatãl meu a fost dus cu o masinã britanica. 3-Certificatul de moarte a fost semnat numai de militari englezi. Utopsia a fost fãcutã de um patologist britanic. 4-Directorul închisori englezul Antony Le Tissier a ordonat imediat distrugerea la toate obiectele criminalilor, ca sîrma electrica cu care a fost spinzurat Hess si restul de obiect au dispãrut complect pîna azi! Functionari grupului de Investigati Speciale (SIB) care au învestigat moartea tatãlui meu, au fost toti britanici. 5- Asa zisã “nota de sinucidere” a fost gãsitã dupã douã zile in buzunarul hainei tatãlui meu, de catre un ofiter englez si a fost examinat de un laborator tot englez. 6-Allan Green, directorul “englez” al Ministerul Public a întrerupt o investigatie despre moartea tatãlui meu, începutã de Scotland Yard care a gãsit minciuni teribile.(va sã zicã “englezul” Allan Green este mai puternic de cãt acest Scotland Yard!!!) 7-Rudolf Hess nu sa sinucis in 17 August 1987, cum minte guvernul englez. Probele ne arata cã tatãl meu a fost asasinat de ofiteri englezi cu ordine speciale dela nível înalt. Fiul lui Hess, Wolf Rüdiger Hes(1937-2001) care investiga asasinarea tatãlui sãu, deodatã a murit si el in 2001 la vîrsta de 64 de ani! Bã “inglezilor”, tara “voastra” azi este un rãhat globalist, iar voi mã in Londra-Londonistan sunteti deja minoritari si veti fi distrusi de musulmani! Încã 20-30 de ani si “englandul vostru” va fi un Califat Musulman! Vã meritati soarta, cãci betivul vostru “democrat” Churchil, aliatul “tãtucului” Stalin si al comunismului global, a adus tirania comunista si in Romãnia si în toatã Europa Rãsãriteanã! Acuma bã “inglezilor”, “tara voastrã” se duce pe rîpã! Sau Rudolf Hess si cei 80 de milioane de oameni omoriti in Gulagul comunist se rãzbunã pe voi, trãdãtorilor?!

  Apreciază

  Comentariu de nisof | 19/08/2020 | Răspunde

  • Bă Nisof, tu dacă ești neam prost și încerci să mă insulți, află că nu ai ce să mai discuți cu mine, prăpăditule. De acum încolo îți interzic să mai scrii pe acest blog, până nu înveți să vorbești corect românește,civilizat și argumentat.
   Din dorința de a te ajuta, îți atrag atenția că și de această dată mi-ai trimis un text de rahat, plin de greșeli, înșirate după cum urmează: timpeni, scri, sinucizat, „dimiocãcati dimocrati”,„intiliCURtual” bãlcanic,rãhatt,Tunizia, in grãdinã închisori, ”unde se aseza el si Hess mort in alt loc”, paznicul american al închisori, ”asasini lui Hes”, ”au fost de um regiment SAS”, Utopsia, Directorul închisori, ”a ordonat imediat distrugerea la toate obiectele”, ”restul de obiect au dispãrut complect”, Functionari grupului , “nota de sinucidere” a fost gãsitã si a fost examinat de un laborator”, nu sa sinucis, un rãhat globalist, Churchil, bã “inglezilor”,“tara voastrã” se duce pe rîpã,

   Pute pământul în jurul tău a prostie și analfabetism, Nisof fraiere, iar eu nu am de gând să mai pierd timpul încercând să descifrez limba stricată în care scrii, așa că marș de-aici, latră în altă parte !

   Apreciază

   Comentariu de cersipamantromanesc | 19/08/2020 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: