CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Sluga rusească Igor Dodon – cel mai mincinos președinte al R. Moldova și un agent de influență al Federației Ruse


 

 

 

Dodon: „Eu deja sunt și medic, aproape” (VIDEO) — Cotidianul

 

 

Deputatul Oazu Nantoi de la Chișinău: Igor Dodon, este agent de influență al Federației Ruse, care are drept scop realizarea scenariului „Kozak-2”

„Igor Dodon, pe lângă faptul că este cel mai mincinos președinte al Republicii Moldova, mai este și agent de influență al Federației Ruse, care are drept scop realizarea scenariului „Kozak-2” (federalizarea R. Moldova – n.r.), o ramificație a proiectului „Yalta 2”, inițiat de Vladimir Putin, adică transformarea Republicii Moldova într-un cobai politic, unde va fi realizat scenariul „Kozak 2” care va fi impus ulterior Ucrainei pentru regiunile Donețk și Lugansk.

Pentru mine, ca cetățean al Republicii Moldova, comportamentul lui Igor Dodon este umilitor și inadmisibil”, a declarat deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Oazu Nantoi, preluat de Romanian Global News.
Igor Dodon a „trădat interesele naționale” atunci când l-a numit „președintele Transnistriei” pe liderul nerecunoscut de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, pe care l-a primit regește la reședința de stat de la Condrița, pentru a discuta inclusiv despre instalarea unilaterală a unor posturi ilegale de control în Zona de Securitate de către regimul separatist.

Nantoi a amintit, de asemenea, că Igor Dodon l-a felicitat, încă pe 11 decembrie 2016, la puțin timp după ce a fost ales șef al statului, pe Krasnoselski pentru câștigarea așa-ziselor alegeri din stânga Nistrului.

Dodon trebuie cercetat penal pentru trădare de patrie din cauza acestei declarații, liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, anunțând că a depus un penal pentru modul cum președintele Igor Dodon „l-a tratat de la egal la egal, cu calificative neconstituționale, pe numitul Krasnoselski de la Tiraspol”.

02/08/2020 - Posted by | LUMEA ROMANEASCA | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: