CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Dan Puric: „Suntem în război virusologico-ideologic. România este o țară blasfemiată! Este o țară condusă de pirați! (…) Ei taie axul moral al țării!”


 

 

Dan Puric: „Suntem în război virusologico-ideologic. Cel mai mare efort care se face astăzi esta ca poporul român să fie scos din matca lui sufletească”

Dan Puric despre măsurile pandemiei: ”România este o țară blasfemiată! Este o țară condusă de pirați! (…) Ei taie axul moral al țării!”

 

Moderatorul Răzvan Dumitrescu de la Antena 3 l-a întrebat pe Dan Puric cum se raportează cu privire la pandemia de Covid-19 din România.

 

Dan Puric a răspuns astfel:

 

„Ne aflăm în cea mai cruntă situație din istoria acestui popor. Suntem în război virusologico-ideologic. Cel mai mare efort care se face astăzi esta ca poporul român să fie scos din matca lui sufletească.

România este ultimul bastion ortodox puternic și vor să îl distrugă. Toate acestea se fac cu un dublu virus. Este vorba despre virusul Covid-19, care va trece sau nu și unul mult mai periculos, care va ucide o lume și o umanitate.

Este virusul ideologic, care merge paralel cu acesta (….)

Sunt copil de medici. În familia mea am și cercetători care au lucrat în domeniu. Problema epidemiologică, virusologică, trebuie tratată cu seriozitate, responsabilitate, și nu cu exagerări de cea mai proastă calitate, precum l-au îngropat pe bietul Pimen, ca la carnavalul din Veneția cu scopul de a speria lumea. Măsurile trebuie să fie severe, dar proporționale cu pericolul! Însă acești flăcăi au creat o stare de neliniște, care distruge sistemul nervos al omului.” 

”Ușor, ușor, ni s-a luat libertatea”

”Nimeni nu are nimic împotriva faptului că, din punct de vedere medical, trebuie să respecți niște măsuri de restricție. Dar ei au profitat, pe dedesubt băieții continuă liniștit o politică de subminare a identității morale a poporului român!

Aici este problema! Este un atac decisiv asupra poporului român! Ușor, ușor, ni s-a luat libertatea.’ a spus Dan Puric.

”România este o țară blasfemiată! Este o țară condusă de pirați! (…) Ei taie axul moral al țării! Este o strategie veche de când lumea (…) Omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu. Problema conștiinței mele e că România moare.

Noțiunea de țară, de neam, trebuie repusă (…) Eminescu a fost un paznic al conștiinței.

Un mare artist trebuie să stea de pază. Octavian Goga spunea că o țară se păzește cu corpuri de armată sau cu o statuie de care sunt legate mii de inimi”, a mai spus Dan Puric, la Antena 3 , reluat de situl NapocaNews.ro

 

Publicitate

29/06/2020 - Posted by | LUMEA ROMANEASCA | , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: