CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Pandemia și adâncirea decăderii Bisericii catolice


 

 

 

 

 

 

Imagine

 

 

 

 

 

 

 

Decăderea Catolicilor se adâncește, acum folosesc Pistoale de plastic cu apă sfințită pentru a menține așa zisa ”distanțare  socială” !

 

 

Un preot romano-catolic din Detroit încearcă să mențină ”distanțarea socială” în timpul pandemiei coronavirusului, folosind un pistol de plastic încărcat cu apă “sfințită”.

Fotografiile postate pe social media de Biserica Sf. Ambrozie îl arată pe preotul Timotei Pelc tragând cu apă ”sfințită” în geamul unei mașini, în timp ce se oprea pe treptele bisericii.

 El purta o mască, un scut pentru față și mănuși de cauciuc ca măsuri de precauție împotriva răspândirii coronavirusului.

Gesturi asemănătoare au fost făcute  și de alți preoți catolici care în mod batjocoritor au realizat chiar și un botez prin această metodă relatează https://www.theguardian.com/world/2020/may/17/priest-holy-water-squirt-gun-detroit și  twitter.

 

 

 

 

 

 

Și ca și cum practica asta nu ar fi suficient de rușinoasă, acum aflăm din presa de peste ocean că în biserici catolice din Statele Unite au fost agățaet de Sfânta Cruce staguri ale  sodomiților !

Într-un articol publicat de https://www.lifesitenews.com/opinion/two-catholic-churches-put-on-queer-pro-lgbt-stations-of-the-cross și preluat de https://ortodoxinfo. se relatează că două parohii romano-catolice, din regiuni părți diferite ale SUA, au ridicat drapelul sodomiților pe crucile de pe Biserici, și au promovat acest eveniment prin intermediul rețelelor de socializare.

”Bisericile” Catolice Most Holy Redeemer  (MHR), situată în cartierul Castro din San Francisco, și  Sfântul Apostol Paul din New York, au postat videoclipuri pe YouTube în timpul Postul Paștelui Anului 2020, iar o parohie le-a descris ca: „o versiune excepțională a Crucii. ”

 Ambele parohii au o istorie lungă de susținere organizațiilor pro-LGBT.

 

 

 

 

 

 Preoții acestor biserici propovăduiesc fără rușine idei în sprijinul actelor homosexuale.

Printre altele ei susțin că drumul lui Isus în suferință și moarte simbolizează multe din aceleași dificultăți cu care ne confruntăm în diferite momente din viața noastră …mai ales ca oameni de credință și ca persoane LGBTQ.

 

 

19/06/2020 - Posted by | CREDINTA | , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: