CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Lozincile antinaționale ale lui Sabin Gherman sunt folosite de vicepreședintele consiliului județean Covasna pentru a-și bate joc de imnul național


 

 

Vicepreședintele consiliului județean Covasna continuă să-și arate alergia la imnul național, folosind argumentele lui Sabin Gherman, Foto: captură facebook

 

 

 

Vicepreședintele consiliului județean Covasna continuă să-și arate alergia la imnul național, folosind argumentele lui Sabin Gherman, Foto: facebook

Vicepreședintele consiliului județean Covasna continuă să-și arate alergia la imnul național, folosind argumentele rătăcitului Sabin Gherman.

Și în alte țări a fost cântat pe străzi imnul național pentru a întări sentimentul de solidaritate dintre cetățeni, numai că  acolo difuzarea imnului a fost întâmpinată cu reacții pozitive.

La noi în țară, vicepreședintele consiliului județean Covasna își bate joc nepedepsit de imnul național al României…

Deși a primit în replică mai multe comentarii legate tocmai de această atitudine antinațională pe care o manifestă împotriva imnului României, Grüman Róbert, vicepreședintele consiliului județean Covasna, persistă în ideea sa, aducând de această dată și argumente antinaționale din partea lui Sabin Gherman, care ne spune dintr-o postare video redistribuită pe contul de socializare a lui Grüman Róbert, că prin difuzarea imnului național nu este nici o deosebire față de ceea ce făcea Gheorghe Funar, “care vopsea dintr-un sentiment prost înțeles… patriotic”.

În postarea video redistribuită pe facebook de către Grüman Róbert, vicepreședintele consiliului județean Covasna, Sabin Gherman perorează și el următoarele aberații la adresa imnului național:

“Asta vă mâncă pe voi în freză? Să puneți imnul național? Care-i deosebirea față de Funar? Că și el vopsea, dintr-un sentiment prost înțeles, da patriotic. Dă-i să meargă! (…) Vopsea băncile…”, spune Sabin Gherman.

 

Tot acest Grüman Róbert, vicepreședintele consiliului județean Covasna, așadar un înalt reprezentant al Statului Român, scria recent pe facebook :

“Ar trebui să plângem sau să râdem? Imnul național român a fost difuzat astăzi la ora 17:00 din mașina poliției, în semn de solidaritate cu medicii și cetățenii care rămân acasă.” 

 

 

 

 

Foto: captură facebook / Grüman Róbert
Foto: captură facebook / Grüman Róbert

Notă:  

 

Despre măruntul domn Sabin Gherman nici nu mai are rost să comentăm, pentru că știe cam toată lumea deja cu cine și cu ce avem de a face în cazul lui.

Dar să descoperi că un oficial al statului român, plătit din bani publici, susține un punct de vedere antinațional, îndreptat împotriva valorilor și simbolurilor statului român, asta într-adevăr este o chestiune absolut revoltătoare.

Adică ceea ce-i permis și respectat în alte țări europene, la noi trebuie batjocorit și ridiculizat, și asta tocmai de către un funcționar public? Păi cât mai rezista ăsta pe funcție într-un stat normal la cap?

Îl anunțăm pe domnul Grüman Róbert că atâta vreme cât îmbracă haina de funcționar al statului român, nu trebuie nici să plângă și nici să râdă atunci când este intonat imnul național.

Dacă nu-l lasă inima să simtă deloc românește și nici un strop de patriotism la adresa imnului României, atunci măcar se poate abține de a face comentarii batjocoritoare la adresa imnului național.

Oare cum s-ar fi comportat societatea civilă în Ungaria dacă un etnic român și-ar fi arătat un asemenea dispreț la adresa imnului național al Ungariei?

 

Publicitate

04/04/2020 - Posted by | DIVERSE | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: