CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Paravanul activismului civic în statele căpușate de oamenii sectei Soros și cazul României


 

 

 

Secta Soros: cum să controlezi o țară. Cazul României

 

 

Construită pe principiile unei societăți foarte închise și secrete, în ciuda denumirii adoptate, gruparea lui Soros colaborează transnațional pentru a-și promova adepții, dar, în fapt, este organizată ca o mișcare internațională care acționează prin filialele și grupurile de interese naționale.

De aceea, cel mai bine poate fi observată influența și felul în care acționează gruparea Soros la nivel național, acolo unde acțiunile sale încep întotdeauna sub paravanul activismului civic și se transformă în platformă politică pentru a pune mâna pe pârghiile de putere și a desena destinul statului, o dată ce acesta este căpușat de sorosiști.

În România, activiștii ”civici” ai lui Soros au ajuns în poziții de influență și decizie în statul român, semn că investiția miliardarului în aceștia a dat roade. Rând pe rând, Alin Teodorescu, Monica Macovei, Renate Weber, Sandra Pralong, au trecut de la lupta pentru ”drepturile omului” la activitatea politică de vârf, influențând politicile statului român în sensurile dorite de George Soros.

Un caz aparte este cel al Alinei Mungiu Pippidi, implicată și ea în proiectele lui Soros, dar care s-a ținut departe de funcțiile politice, rămânând un ”influencer” de pe margine, dar unul de mare anvergură, chiar dacă, în ultima perioadă, Pippidi pare să se mai fi dezmeticit și a început să critice unele dintre practicile pe care tot ea le promovase.

Dar aceste nume citate sunt doar vârfurile aisbergului. În spatele lor stau mii de bursieri și beneficiari de fonduri de la Soros care fac proteste, participă la dezbateri, fac presiuni pe ministere sau pe Parlament pentru a fi adoptate legislații anti-românești.

Un caz șocant este cel al politicilor în favoarea homosexualilor care beneficiază de susținerea directă și nedisimulată a miliardarului și care reprezintă atacul cel mai mârșav la adresa valorilor creștine românești.

În toate statele în care a pătruns, rețeta lui Soros este similară, doar că este aplicată de persoane diferite, și anume de adepții locali ai sectei, plătiți și susținuți să ajungă în poziții cheie pentru a distruge din interior statalitatea, independența și identitatea cultural-religioasă a țărilor respective.

Educația pentru pedofilie și distrugerea identității sexuale

O atenție deosebită a fost acordată de rețeaua Soros educației, motiv pentru care o încrengătură de ONG-uri au militat și în România pentru scoaterea religiei în școli și pentru introducerea educației sexuale la copii, pentru a distruge inocența celor mici, a le smulge valorile religioase din suflet și a-i transforma de la vârste fragede în omul nou al lui Soros care nu știe de ce gen este și care crede că totul este cu putință și totul este permis.

După distrugerea identității naționale și culturale, distrugerea identității sexuale este ultima lovitură pe care Soros vrea să o aplice umanității.

Cât despre scopul sexualizării copiilor și al coborârii vârstei legale pentru actele sexuale, acest demers este menit să deschidă calea legalizării pedofiliei, o aspirație mai veche a miliardarilor lumii, expusă o dată cu revelațiile monstruoasei rețele conduse de Jeffrey Epstein din SUA. Dar de ce să faci pe ascuns ceea ce ar putea deveni legal?

Pe măsură ce se implementează scăderea vârstei legale pentru sexualitate, bogații lumii nu vor mai trebui să se ascundă, ci vor putea folosi copii pentru nebuniile lor sub acoperirea legalității.

Modificări similare sunt în curs de implementare în ceea ce privește mamele-surogat, pentru ca bogații să cumpere pântecele femeilor bogate care să le facă copii sau în privința ”îmbunătățirilor” genetice ale viitorilor copii. T

oate acestea trebuie prezentate publicului ca drepturi și împliniri ale umanității pentru ca apoi cei bogați să își exercite puterea financiară și la nivelul geneticii.

Atacurile la adresa oponenților

Controlul unei națiuni nu se face însă doar prin promovarea adepților fanatici, gata să își vândă sufletul pentru a fi promovați în societate și care nici nu tresar când își transformă țările în carne de tun și în cobai pentru experimentele lui Soros.

O activitate la fel de importantă este denigrarea și condamnarea celor care se opun și care sunt transformați în ”retrograzi”, în dușmani ai poporului și ai ”societății deschise”, în vinovații de serviciu care trebuie puși la zid pentru că se opun ”progresului” și ”evoluției” țării și omenirii.

Gruparea Soros a reușit acest lucru și în România prin publicațiile care au fost împănate de adepții aceluiași Soros, jurnaliștii fiind cumpărați prin diferite genuri de sponsorizări ca să apere ideile monstruoase ale miliardarului.

Așa s-a ajuns ca oricine se opune căsătoriei între homosexuali, adoptării de copii de către aceștia sau altor idei ale ”societății deschise” să fie țintuit în ochii opiniei publice și acuzat că este agent al Rusiei sau cel puțin înapoiat și needucat.

În ochii sorosiștilor și a presei aservite lor, milioanele de români care au votat pentru Referendumul în sprijinul familiei creștine reprezintă scursura societății și nu merită băgați în seamă decât pentru a fi admonestați și batjocoriți.

”Elitele”, în schimb, sunt cele care sprijină homosexualitatea și toate mișcările transgender și care scuipă la propriu pe Biserica Ortodoxă Română.

În ultimii ani, adepții lui Soros au declanșat nenumărate campanii de presă împotriva Bisericii Ortodoxe, ajungându-se chiar la absurditatea ca aceasta să fie acuzată în cazul incendiului de la Colectiv, când un grup de ”tineri frumoși și liberi” au ajuns să protesteze la Patriarhie!

O mișcare perversă de a încerca să atragă furia mulțimii împotriva Bisericii, pentru că BOR îi stă în coastă lui Soros și menține stindardul moralității și al dreptei credințe!

Orice merge rău în România este direcționat subtil înspre ”vinovatul” care este Biserica Ortodoxă de către grupările lui Soros. S-a ajuns chiar la acuzarea Bisericii pentru că nu sunt spitale sau drumuri, adică ceea ce ar trebui să li se impută politicienilor, a devenit brusc un capăt de acuzare împotriva Bisericii. Acest lucru arată cât de tare urăște secta Soros Biserica Ortodoxă care stă în calea realizării omului nou, ateu, transsexual, eventual puțin drogat, perfect manipulat și dispus să înghită pe nemestecate tot ceea ce îi spun oficinele controlate de oamenii lui Soros.

Rezistența la asaltul ideologic al sectei Soros este cu atât mai dificil cu cât orice critici aduse politicilor și ideologiei acestuia sunt denigrate și condamnate, purtătorii de mesaje ale normalității sunt acuzați de toate relele de pe lume, iar cei care se opun pervertirii ființei umane încep să aibă probleme cu legea, cu locul de muncă, devenind ținte în mișcare, iar împotriva lor se declanșează prigoana ca în vremurile creștinismului primar.

Instituțiile statului fiind toate infestate cu adepții lui Soros, împotriva apărătorilor dreptei credințe și a normalității, s-a declanșat deja de multă vreme prigoana din partea serviciilor secrete, a justiției și a tuturor instrumentelor de control și autoritate ale statului ajuns captiv în mâinile sectei care nu se încurcă în democrație și în voturi, și care are pretenția că deține superioritatea  care îi dă dreptul să decidă cine are voie să vorbească și cine nu, ce trebuie să gândească oamenii și cum trebuie să trăiască.

Pentru că, până la urmă, acesta este scopul final al sectei Soros: controlul asupra ființei umane în particular și al societății umane în ansamblu, precum și asupra națiunilor care trebuie desființate și aservite.

Doar cei care țin sus flacăra adevăratei credințe și care sunt capabili să înfrunte prigoana anti-creștină a sectei Soros mai pot salva națiunea de la transformarea ei într-o masă de manevră după dorințele malefice ale miliardarului.

Teodor BUJOR,

Sursa: IZBORSK.MD

26/02/2020 - Posted by | CREDINTA, LUMEA ROMANEASCA | , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: