CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

UN OM POLITIC AUSTRALIAN AFIRMĂ CU TĂRIE CĂ IMIGRANTII TREBUIE SĂ SE ADAPTEZE LA REGULILE DEMOCRATICE SAU SĂ PLECE


 

 

Imagini pentru kevin rudd photos

Kevin Michael Rudd (n. 21 septembrie 1957 la Nambour, Australia) este un fost politician care a exercitat de două ori în funcția de prim-ministru al Australiei, între anii 2007–2010 și în anul 2013.

 

 

 Prim-ministrul australian Kevin Rudd un exemplu de demnitate

În contextul în care guvernul australian combate radicalismul și acționează pentru stoparea tentativelor de atac terorist, omul politic australian le-a pus în vedere musulmanilor din Australia care doresc să trăiască după legile islamice, să se adapteze regulilor sociale din țara sa, sau să părăsească această ţară.

 

”Muslims who want to live under Islamic Sharia law were told on Wednesday to get out of Australia , as the government targeted radicals in a bid to head off potential terror attacks”.

Musulmanilor care vor sa trăiasca dupa legile islamice li s-a pus in vedere sa paraseasca Australia ,în contextul în care guvernul a tintit radicalismul într-o încercare de a decapita potentiale tentative de atac terorist.

 

 

Citat reprodus din https://www.cotidianul.ro/fostul-prim-ministru-al-australiei-kevin-rudd-indraznet-si-corect/

 

 

“IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians”.

“IMIGRANTII ŞI NU AUSTRALIENII TREBUIE SĂ SE ADAPTEZE. Asta e, vă convine sau nu. Sunt sătul de îngrijorarea acestei naţiuni în privinţa ofensării unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali încoace, suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majorităţii australienilor.

Această cultură s-a creat în peste două secole de zbateri, încercări şi victorii a milioane de bărbaţi şi femei în căutarea libertăţii.

Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, sau orice altă limbă. În consecinţă, dacă doriţi să fiţi parte a acestei societăţi, învăţaţi limba!

Majoritatea australienilor cred în Dumnezeu. Asta nu e vreo aripă creştină de dreapta sau o presiune politică, ci un fapt, întrucât bărbaţii şi femeile de credinţă creştină, au fondat aceasta naţiune pe principii creştine,  ceea ce este clar documentat.

Este cu siguranţă adecvat a se afişa asta pe pereţii şcolilor noastre. Dacă Dumnezeu este o ofensă pentru voi, vă sugerez să consideraţi o altă parte a lumii ca fiind casa voastră, întrucât Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Vom accepta credinţele voastre fără a vă întreba de ce. Tot ce vă cerem este să o acceptaţi pe a noastră şi să trăiţi cu noi în armonie şi bucurie paşnică.

Aceasta este PATRIA NOASTRĂ, PĂMÂNTUL NOSTRU şi STILUL NOSTRU DE VIAŢĂ şi vă vom permite orice oportunitate pentru a vă bucura de toate acestea. Dar imediat ce încetaţi a vă mai plânge, văita şi îngrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastră, de crezul nostru Creştin, de Stilul nostru de Viaţă, vă recomand cu căldură să profitaţi de o altă mare libertate australiană, LIBERATATEA DE A PLECA.

Dacă nu sunteţi fericiţi aici, atunci PLECAŢI. Nu v-am obligat noi să veniţi aici. Voi aţi solicitat să fiţi aici. Aşadar, acceptaţi ţara pe care VOI aţi dorit-o.”

Prime Minister Kevin Rudd – Australia

 

Asa trebuie să se comporte un politician și în special un Prim Ministru : cu coloană vertebrală, indrăzneț, direct, deschis și urmărind ca cetățenii țării sale să trăiasca într-un climat sănătos, și cu dragoste de țară.

Oare la câți dintre politicienii români pot fi văzute astfel de calități ?

 

 

 

 

 

Publicitate

17/01/2020 - Posted by | POLITICA, PRESA INTERNATIONALA | , , ,

2 comentarii »

  1. UN OM POLITIC AUSTRALIAN AFIRMĂ CU TĂRIE CĂ IMIGRANTII TREBUIE SĂ SE ADAPTEZE LA REGULILE DEMOCRATICE SAU SĂ PLECE . ESTE EXTREM DE CORECT ȘI CONVINGĂTOR. NU TE DUCI TU ÎNTR-O ȚARĂ STRĂINĂ, TE MAI ȘI HRĂNEȘTE CA PE O HIENĂ PE MOTIV CĂ EȘTI EMIGRANT ȘI PERSECUTAT ÎN ȚATA TA! legile interne ale fiecărei țări trebuie să fie valabile pentru toți cetățenii ce-i calcă pragul. În caz contrar expulzarea sau pedepsit dacă a produs infracțiuni contrar legilor existente nu așa cum sa întâmplat în Franța, Germania, Suedia sau chiar în SUA unde emigranții mărșăluesc pe străți în semn de protest pe diferite motive perturbând liniștea și ordinea statului de drept a țărilor gazdă. Noi românii suntem primitori însă respectaține pe noi și legile noastre interioare. Cu stima si respect, Ioan Dănilă*

    Apreciază

    Comentariu de Ioan Danila | 17/01/2020 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: