CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

În Uniunea Europeană se celebrează totalitarismul marxist. Deputații europeni cântă imnuri comuniste !


 

 

 

 

 

Imagini pentru marx engels lenin stalin hitler photos

 Malefica ideologie cunoscută sub numele de comunism , a lăsat în urmă crime de neimaginat. Se estimează că 100 de milioane de oameni au fost  masacrați de regimurile comuniste în numele doctrinei marxiste.

Unii au fost uciși. Alții au murit de foame ca urmare eșecului economic al comunismului.

Operele lui Marx, printre care Capitalul și Manifestul Partidului Comunist, „au schimbat lumea” și „i-au inspirat pe oamenii de pretundindeni”, „învățându-i libertatea, emanciparea și independența”.

Așa este: și în România au existat astfel de minunate focare de educație la Aiud, Gherla, Jilava, Periprava, Sighet, Pitești…

Dar oare de ce să nu sărbătorim și ziua de naștere a lui Hitler?

Chiar așa, oare de ce comunismul nu primește același tratament  ca și ideologia sa soră a socialismului național fascist.

Nici o cauză, niciodată, în istoria întregii omeniri, nu a produs mai mulți tirani, mai mulți inocenți măcelăriți și mai mulți orfani, decât socialismul ”științific”atunci când a ajuns la putere.

Cadavrele victimelor și gropile comune sunt peste tot în jurul nostru și cu toate acestea nimeni nu vorbește despre ele. Nimeni nu  onorează memoria zecilor de milioane de victime asasinate cu sânge rece în numele ideologiei marxiste !

Nimeni nu face penitență pentru zecile de milioane de victime. 

Occidentul acceptă un dublu standard  monstruos, de neiertat atunci când condamnă crimele nazismului aproape zilnic, dar cu puține excepții, rămâne tăcut când vine vorba despre crimele comunismului.

S-a insistat temeinic pe „de-nazificare” dar nu a existat niciodată  o „de-comunizare” similară, deși masacrele la care s-au dedat comuniștii în numele luptei de clasă  au fost incomparabil mai mari decât cele provocate de nazism.

În cazul nazismului, sunt vânați și acum criminali de nouăzeci de ani, pentru că „oasele strigă” cerând  dreptate,nu-i așa?

Iată însă  că în cazul comunismului, se scoate în față lozinca perversă a evitării „ vânătorii de vrăjitoare” … Holocaustul comunist ar fi trebuit să inspire în tot acest timp arta occidentală, dar ceea ce vedem noi este un ghețar de indiferență.

Elevii care în anii ’60 aveau portretele lui Mao și Che Guevarra pe pereții colegiului în care învățau – echivalentul moral al portretelor atârnate ale lui Hitler, Goebbels sau Horst Wessel în dormitorul lor – învață acum copiii noștri despre superioritatea morală a generației lor politice.

Fiecare manual de istorie descrie amănunțit crimele nazismului și toată lumea a auzit de cifra de „șase milioane” a victimelor evreiești dispărute în holocaust.

În schimb ni se vorbește întotdeauna numai despre așa zisele „greșeli ” ale comunismului sau ale stalinismului . 

Și să nu uităm că ideologia comunistă stă în continuare la baza regimurilor criminale din Cuba și Coreea de Nord  și că există până în zilele noastre în toată lumea admiratori și apologeți ai comunismului, care  ignoră moartea și mizeria care au însoțit regimurile dictatoriale marxiste peste tot unde acestea au fost instaurate.

Unul dintre ei este Jean-Claude Juncker, fostul președinte al Comisiei Europene, care a inaugurat anul trecut la Trier, în Germania, o uriașă statuie a lui Marx, dăruită de comuniștii chinezi cu prilejul  sărbătoririi a 200 de ani de la nașterea celui care a pus bazele doctrinei care îi poartă numele, ignorând astfel zecile de milioane de victime ale criminalilor marxiști din întreaga lume.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Junker a  susținut  cu acest prilej un discurs  în care i-a atribuit filosofiei lui Marx meritul de a fi învățat Europa că este o  „îndatorire a vremurilor noastre” să îmbunătățim drepturile sociale.

El a mai spus că „Uniunea Europeană nu este o construcție defectă, dar este instabilă. Instabilă și pentru că dimensiunea socială a Europei, până în zilele noastre, rămâne ruda săracă a integrării. Trebuie să schimbăm asta.”

Liderul UE i-a luat apărarea lui Marx pentru ororile comunismului (care are în palmares circa 100 de milioane de victime, din România și URSS, până în Cambodgia și China, țară care a și dăruit statuia de bronz de 4 metri și jumătate inaugurată la Trier):

„Marx nu este responsabil de toate atrocitățile pentru care așa-zișii săi urmași trebuie să răspundă.” (Pasămite, ei doar au întinat valorile comunismului).

„Karl Marx a fost un filosof care a gândit pentru viitor, a avut aspirații creative, iar astăzi este învinovățit de lucruri pentru care nu e responsabil și pe care nu el le-a provocat, deoarece multe dintre lucrurile pe care le-a scris au fost răstălmăcite în opusul lor.”

Și Juncker nu și-a oprit aici elogiul său halucinant, pledând pentru perenitatea gândirii lui Marx și vorbind deschis:

„Toți am face bine să ne reamintim de Marx, deoarece memoria și înțelegerea sunt condiții pentru a ne asigura viitorul. Fără memorie și gândire, fără a înțelege memoria, nu se va alege mare lucru din viitorul nostru…”. (Pare Memorialul Durerii răsturnat pe dos!).

„Trebuie să-l înțelegem pe Marx în contextul timpului său și să nu avem prejudecăți retrospective.”

Și cu toate acestea, o purtătoare de cuvânt a comisiei  a apărat poziția  domnului Juncker spunând fără nici un fel de reținere nici mai mult, nici mai puțin, că „nimeni nu poate nega că Marx este o figură care a modelat istoria într-un fel sau altul”.

 

Ce dezgustător ! 

 

Iată că zilele acestea conducerea UE a recidivat, după ce anul trecut Jean Claude Junker l-a omagiat pe Marx…

 Câțiva membri de frunte  ai noii Comisii Europene, între care s-au remarcat comisarul european, Paolo Gentiloni, secondat de vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans și de alți reprezentanți ai stângii, au cântat în Parlamentul European de la Strasbourg cântecul ”Bella Ciao”, cunoscut imn al partizanilor comuniști din Italia celui de-al Doilea Război Mondial, relatează  ziarul Corriere Della Sera, preluat de Breitbart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Cântăreții” marxiști au fost  ironizați de fostul vicepremier italian, naționalistul Matteo Salvini, care a transmis: „Felicitări Partidului Democrat și Mișcării 5 Stele pentru alegerea lui Gentiloni ca reprezentant al Italiei în Europa”.

Salvini a adăugat, sarcastic, că acum comisarii europeni ar putea cânta și melodia „Bandiera Rossa”, tot un imn al comuniștilor, pe care să o prezinte  la festivalul de muzică de la Sanremo și apoi să meargă într-un turneu internațional.

 

 

 

 

Lidera formațiunii naționaliste Frații Italiei (FdI), Giorgia Meloni, a reacționat, de asemenea, revoltată, etichetându-i pe comisari drept „Uniunea Sovietică Europeană”.

La 200 de ani de la naşterea lui Karl Marx, dogma socialistă a cucerit lumea.Uniunea Europeană e socialistă. Occidentul e socialist. America e socialistă. Universităţile şi lumea intelectuală sunt socialiste. Elitele artistice şi cinematografice, pop, civile, de caritate şi umanitare sînt socialiste. Aşa arată lumea şi, în această lume, cine nu e socialist e – prin decret socialist – fascist, rasist, populist sau naţionalist-extremist. 

  Pentru noi, est-europenii, drama şi dezamăgirea sînt crunte.  Căci nouă anume ne-a fost rezervată onoarea funebră de a afla că am scăpat de socialism pentru a-l regăsi, la putere, în Occident – de unde reglează cu mînă de cartofor spilcuit mersul lumii.

Tovarăşul Jean Claude Juncker, politician vest-european de dreapta, Preşedinte al Comisiei Europene şi, prin urmare, socialist cu ştaif, l-a omagiat şi albit pe Marx cu o neruşinare suverană.   Nu există, cu siguranţă, o nesimţire mai mare şi un vandalism mai spurcat decît un Şef de Europă periindu-l de crime şi răspunderi pe Marx. 

    În discursul de la Trier, Juncker a repetat o porcărie veche. Un alibi niciodată abandonat. Se spune, astfel, în cercurile bune, printre universitari şi gînditori emancipaţi, că Marx nu e vinovat de ororile marxismului. Că a fost neînţeles, răstălmăcit, trădat, falsificat de Lenin – la rîndul lui falsificat de Stalin – de Mao, de Pol Pot, Castro, Ceauşescu şi de atîţia alţi pulverizatori de naţiuni.

 Marx a croit o filozofie menită să răstoarne lumea, nu să o înţeleagă. Marx a cerut o societate nouă şi distrugerea completă a lumii vechi. Dogmele lui Marx poruncesc următoarele: abolirea proprietăţii private, instalarea socialismului ştiinţific şi a materialismului dialectic, declanşarea unei revoluţii condusă de avangarda proletariatului şi eliminarea oricărei manifestări contrare. În plan politic, proletariatul, îndrumat de oamenii luminaţi ai ideii socialiste, ia puterea prin revoluţie, construieşte noua economie colectivă şi anihiliează toate ideile sau instituţiile potrivnice, dat fiind că ele nu sînt altceva decît expresia intereselor de clasă ale duşmanilor socialismului şi, deci, ai adevărului unic. Istoria îşi atinge apogeul, umanitatea e salvată, marxiştii au, bineînţeles, toată puterea şi rămîn pentru totdeauna la cîrmă. Asta e tot. Întrebarea e: care din aceste idei a fost trădată sau neaplicată de regimurile comuniste? Unde a abaterea care îl desfigurează pe Marx? 

  Pînă la urmă, singurele regimuri care au adoptat oficial o ideologie cu autor cunoscut au fost regimurile marxist-leniniste. Toate dictaturile comuniste au insistat să se intituleze şi să fie cunoscute sub numele oficial de state socialiste şi regimuri marxist-leniniste. Cu toate astea, marxismul e singura filozofie însoţită de o scuză eternă şi de o lipsă totală de semnătură. Amnistiat, ieri, de Sartre, azi, de Juncker şi de New York Times, marxismul va fi inhalat, mîine, cu senzaţii proaspete, de tinerii progresişti români autonomi.

Căci marxismul ştie să folosească reptilian, prin lepădări de piei şi răsuciri hipnotice, tentaţia tragică a omului care glorifică şi pune la treabă răul seducător ca bine. Viitorul marxismului e asigurat de chiar misterioasa lui capacitate de a croi drumul trecutului spre neant.

Exemplu: de pe la mijlocul anilor ’80, marxiştii au făcut vînt clasei muncitoare. Oare de ce? Socialismul elitelor occidentale e noua religie a lumii care ne conduce. A celor ce au toată puterea, inclusiv puterea de a ne croi drumul şi valorile. Muncitorii lumii industriale occidentale se îmburgheziseră. Voiau, prea uman, o viaţă decentă, nu un triumf ideologic.  Marxismul vrea un singur lucru: puteri totale asupra tuturor. Fostul proletariat oblojit de marxişti a fost concediat. Marxiştii au căutat un proletariat nou, o nouă masă de luat în chirie. Şi au găsit-o: minorităţile şi migranţii.

Ei sînt noua bază electorală a stîngii şi drumul spre putere al socialismului reconvertit. Aşa vom înţelege, poate, de ce anume stînga occidentală se bate azi pentru eliminarea frontierelor, destructurarea suveranităţii naţionale şi instalarea ideologiei unice: progresismul la care s-au convertit, deja, toate elitele politice şi minţile conducătoare.

Iată de ce discuţia despre aniversarea neruşinată a lui Marx, mentorul de călăi, trebuie să intereseze şi în locuri  ca România. Ce avem noi cu polemica savantă pe tema lui Marx? Totul! Soarta marxismului e Kapitală pentru România. Căci socialismul elitelor occidentale e noua religie a lumii care ne conduce. A celor ce au toată puterea, inclusiv puterea de a ne croi drumul şi valorile. Cei ce ne-au ajutat acum 30 de ani să ne desprindem de marxism, ne vor, azi, încolonaţi la socialism supra-naţional şi anti-individual, la silă față  de propria cultură şi la cenzura care taie orice zvîcnire de culoare, umor şi critică deschisă.

Din toate aceste motive, voga marxismului contează şi ne atinge în chipuri pe care încă nu le vedem sau înţelegem.

Din aceleaşi motive, Juncker și toată gașca de neo marxiști, hastagiști și internaționaliști anticreștini militanți, care parazitează Uniunea Europeană, ar trebui să se ducă dracului înapoi în munții de rahat ai istoriei, de unde a apărut ideologia criminală cu care se hrănesc…

PS:   Puteți face click aici , aici , aici și aici pentru a citi câteva analize inteligente ale comunismului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Surse:

  

https://danieljmitchell.wordpress.com/2018/04/28/in-a-display-of-moral-blindness-president-of-european-commission-celebrates-marxist-totalitarianism/

https://adevarul.ro/international/europa/juncker-calugar-marxist

Napocanews.ro 

https://evz.ro/inchinarea-la-marx

Publicitate

07/12/2019 - Posted by | POLITICA | , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: