CER SI PAMANT ROMANESC

Cuvant despre noi, romanii

Declaraţii curajoase ale premierului Ungariei: ”UE FINANŢEAZĂ ATACURILE LA GUVERNUL DIN ROMÂNIA!”


 

 

Imagini pentru viktor orban photos

 

 

 

Viktor Orbán: în Ungaria viitorul nu numai că se poate planifica, dar se şi poate realiza.

  Ungaria nu numai că este pregătită, dar a şi început să devină una dintre poveştile de succes ale economiei mondiale, a declarat la Budapesta premierul ungar Viktor Orbán, la deschiderea conferinţei Telecom World 2019 a Uniunii Internaţionale pentru Telecomunicaţii (ITU).

Şansele sunt bune, deoarece “Ungaria este, deja acum, o economie digitală în inima Europei, la noi, viitorul a început deja”.

Prim-ministrul maghiar a subliniat că astăzi  25% din produsul intern brut al Ungariei este generat de economia digitală, acest sector angajând aprox. 400.000 de oameni, ceea ce înseamnă a treia cea mai mare rată de participare din cadrul UE.

“Vrem să fim câştigătorii acestei noi aventuri interesante şi formatoare de istorie”, a  adăugat Viktor Orbán .

Liderul ungur  a enumerat rezultatele economiei maghiare şi a explicat că în zece ani Ungaria a ajuns printre fruntaşii continentului, că ţara se află foarte aproape de a avea o ocupare totală a forţei de muncă.

Ungaria are o industrie modernă, iar bugetul de stat este unul atât de sigur, cum puţine mai există în Europa, indicând  totodată, că în centrul noului model economic maghiar se află competitivitatea, dorinţa de inovare şi spiritul antreprenorial.

Dintre paşii din sectorul digital, oficialul ungar a menţionat, de exemplu, faptul că în Europa cel mai scăzut nivel TVA pentru internet este cel din Ungaria, de 5%, respectiv că, recent, la Zalaegerszeg a fost inaugurat un centru modern de testări în
industria auto.

În calitate de prim-ministru  însă, se confruntă şi cu
următoarea provocare: în ce mod se poate face o politică în această economie din ce în ce mai digitalizată, care să aducă beneficii nu doar unei elite restrânse şi corporaţiilor mari, ci tuturor.

În acest scop guvernul ungar a pornit deja Programul de Bunăstare Digitală”, a declarat Orbán.

“Trebuie să ducem digitalizarea până la fermierii şi
agricultorii din cele mai îndepărtate sate, până la spitale, la aşezările mici, la întreprinderile mici şi mijlocii, astfel încât toată lumea (…) să aibă de câştigat şi să nu aibă de suferit în urma modificărilor aduse de digitalizare”, a punctat, adăugând că, în măsura în care nu se va reuşi formarea unei asemenea politici, o parte a populaţiei se va împotrivi digitalizării.

 

”UE FINANŢEAZA ATACURILE LA GUVERNUL DIN ROMANIA!”

 

Premierului ungar Viktor Orban, a făcut declarații explozive la Congresul partidului de guvernământ FIDESZ de la Budapesta, unde a fost reales președinte.

Conform politicianului ungur, UE face jocuri murdare împotriva unor guvernări din Europa centrală și de Est, inclusiv România, practici care trebuie să înceteze.

Şeful guvernului de la Budapesta a spus că trebuie ajuns la un acord între cele două părţi ale Europei, dar pentru asta există condiţii clare:
Vestul trebuie să accepte  “că avem dreptul să ne organizăm viaţa în conformitate cu legile libertăţii creştine, şi trebuie să înceteze cu atacurile deschise lansate la adresa statelor noastre şi guvernelor noastre”.

“Nu mai suntem dispuşi să finanţăm din bani europeni puzderia de organizaţii de tip Soros, care se dau drept organizaţii neguvernamentale şi care arată ostilitate faţă de noi”, a mai spus el, solicitându-le acestora să părăsească Europa Centrală.

Politicianul ungar a mai spus că trebuie încetate şi acţiunile ascunse îndreptate împotriva guvernelor din Europa Centrală, că nu pot ei să aducă la putere partidele politice preferate prin astfel
de mijloace.

Bugetul UE nu este conceput pentru a finanţa grupările, mass-media şi imigranţii care servesc scopurile acestora, şi nici să pregătească organizatori de proteste şi activişti, a subliniat  premierul Ungariei.

Ca exemplu, Orbán a menţionat că aceştia se fac responsabili atât de instabilitatea politica internă din Macedonia, cât şi de “problemele de guvernare” din România.

Stânga internaţională, reţelele liberale de la Washington şi de la Bruxelles, incorporate în politica internaţională, reprezintă cel mai mare pericol asupra vieţii liniştite a Europei Centrale, “trebuie să ne confruntăm cu trucuri politice şi zeci de reţele de fake news” a mai spus  primul ministru maghiar, reluat de publicaţia hirado.hu/ congresul-fidesz-orban-avem-dreptul-sa-ne-organizam-viata 

 

Publicitate

04/10/2019 - Posted by | POLITICA | , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. Ce să mai spunem, bravos, felicitări , la noi nimeni nu spune nimic de pericolul islamului, a imigratiei periculoase, Ficusul tace ,tace ,tace !!!!

    Apreciază

    Comentariu de mopsu | 04/10/2019 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: